Probiotica, hoeveel miljard is nodig?

hoeveel probiotica

Probiotica, hoeveel miljard bacteriën zijn er nodig om iets te veranderen?

Microbioom, de miljarden bacteriën in je darmen. Elk mens heeft ongeveer 100.000 miljard levende microben in zijn darmen. Samengesteld uit ongeveer 2000 verschillende soorten en 7000 verschillende stammen. Deze microben wegen ongeveer 1,5 kilo en produceren per dag 2 tot 4 liter gas. Hoeveel miljard bacteriën zijn nodig om iets te veranderen?

Corona, wie heeft extra zorg nodig?

corona risicogroepen

Corona risicogroepen, extra zorg

Corona risicogroepen, benoemd door Marc Rutte en veel corona-experts. Maar wat zijn precies die zwakkeren, ouderen en mensen met onderliggende gezondheidsproblemen? In deze blog een inventarisatie zodat je in jouw omgeving misschien kunt helpen. Heb je astma, diabetes, hoge bloeddruk, hart- en vaatziekten of kanker, ben je een roker, heb je overgewicht of ben je obese?

Voordelen vis eten tijdens zwangerschap groter dan nadelen vis.

vis eten tijdens zwangerschap

Voordelen vis eten tijdens zwangerschap groter dan nadelen vis.

Veel zwangere vrouwen maken zich zorgen: moet ik nu wel of geen vis eten? In een nieuwe studie wordt aangetoond dat de kinderen van moeders die 1 tot 3 keer vis per week aten een beter metabool profiel hebben in vergelijking met kinderen van moeders die maar 1 keer per week vis aten. Dit ondanks het risico op een teveel aan kwik.

corona vragen en antwoorden

corona 10 vragen, antwoorden, tips

Corona de 10 meest gestelde vragen en antwoorden

Het coronavirus raast door het land, naar verwachting zal 70% van de Nederlanders besmet worden. Voor de meesten zal dit niet echt schadelijk zijn, maar voor de groep ouderen en risicogroepen is het risico veel hoger. In deze blog de 10 meest gezochte vragen en antwoorden.

Corona vitamine C

Wat is corona, wat doet vitamine C?

Corona-virussen bestaan al lang. Het actuele virus heet COVID 19 en is een nieuw soort corona-virus dat bij mensen is aangetroffen. Het is een zoonotisch virus wat betekent dat het van dieren wordt overgedragen op mensen. Op dit moment is nog niet zeker van welk dier maar vleermuizen zijn verdacht. in deze blog de laatste stand van zaken over corona en vitamine C.

Onderdelen 1 tot 5 van totaal 149
Wij gebruiken cookies om op basis van je bezoek aan de verschillende pagina's en websites ons aanbod en onze content beter af te stemmen op bezoekers en om onze marketinginspanningen te meten. Meer details hier.
x
Loading...