snel afvallen

snel afvallen crashdieet

Is een crashdieet goed?

In korte tijd afvallen met shakes. Gezond eten en een koolhydraatarm dieet volgen is een effectieve manier om gezond af te vallen. Wat is gezond afvallen?

Overgewicht en darmbacteriën

afvallen probiotica darmbacteriën

Afvallen met darmbacteriën (probiotica)

Over darmflora, firmicuten en overgewicht.

Gemiddeld heb je 1,5 kilo bacteriën in je darmen die heel veel voor je lijf en je gezondheid doen. Maar als de verhouding tussen de goede (vriendelijke) en onvriendelijke (pathogene) bacteriën niet goed is kan dat ook gevolgen hebben voor je gewicht.

Meer energie, minder moe

meer energie, minder moe

Meer energie, minder moe

Meer energie, een hoger vitaliteits-niveau begint met een positieve mindset. Je moet lekker in je vel zitten, lichaam en geest moeten beiden fit zijn om je energie te maximaliseren.

Bepaal zelf waarvoor jij extra energie wilt hebben. Dat is je motief, je meetpunt, de reden om te veranderen. Concentreer je op jouw ....

PDS prikkelbaar darm syndroom 8 tips

prikkelbaar darm syndroom 8 tips

PDS prikkelbaar darmsyndroom, 8 tips

PDS is voor 20% van de mensen een chronisch darm-probleem. 2/3 is vrouw en 1/3 is man. De meest voorkomende symptomen van het prikkelbare darmsyndroom zijn; buikpijn, opgeblazen gevoel en veranderingen in de ontlasting (diarre, verstopping en afwisselend diarree en verstopping). Het syndroom heeft ook secundaire symptomen zoals vermoeidheid, angst en andere emotionele veranderingen.

8 Tips als je last hebt van PDS

festivals en spijsvertering

festivals spijsvertering bacteriën

Festivals en spijsvertering

Het festival-seizoen is weer losgebarsten. Steeds meer mensen bezoeken festivals en grote meerdaagse concerten. Zodra het weer beter wordt starten de festivals waarbij Pinkpop toch wel een soort startsein geeft. Het bezoeken van een festival betekent vaak ook een nacht of meer camperen, andere voeding, meestal alcohol en bijna altijd minder schone (vieze) toiletten. ...

Onderdelen 1 tot 5 van totaal 84
Wij gebruiken cookies om op basis van je bezoek aan de verschillende pagina's en websites ons aanbod en onze content beter af te stemmen op bezoekers en om onze marketinginspanningen te meten. Meer details hier.
x
Loading...