Lactoferrine en apolactoferrine

Wat is lactoferrine

Lactoferrine is glycoproteïne dat zich bindt aan ijzer. Een glycoproteïne is een eiwit met daaraan gekoppeld een of meer suikereenheden, oligosachariden. In het lichaam wordt het gemaakt witte bloedcellen en in het slijmvliesepitheel (zoals speeksel). "Ferrine" in de naam lactoferrine is afkomstige van de eigenschap van deze glycoproteïne om ijzer te binden. Lactoferrine tref je aan in moedermelk (colostrum) dat tot 10-15% lactoferrine bevat. Ook..

Diabetes mondzorg

diabetes mondzorg

Diabetes - Speciale mondzorg

Bent u diabeet informeer dan aub uw tandarts. Diabetici zijn gevoeliger voor ontstekingen en infecties in de mond.

Het speeksel van diabetici bevat tot 4 keer meer glucose. Op hun beurt zijn die ontstekingen weer slecht voor de diabetes en het beheersen van de bloedglucose.

Diabetes tandarts

Diabetes en uw tandarst

Bent u diabeet informer dan aub uw tandarts. Diabetici zijn gevoeliger voor ontstekingen en infecties in de mond. Het speeksel van diabetic bevat tot 4 keer meer glucose. Op hun beurt zijn die ontstekingen weer slecht voor de diabetes en het beheersen van de bloedglucose. Lees verder over de oplossingen....

Covey en afvallen

De 7 van Covey over afslanken

Zeven eigenschappen van mensen die afvallen

Onderdelen 1 tot 5 van totaal 36
Wij gebruiken cookies om op basis van je bezoek aan de verschillende pagina's en websites ons aanbod en onze content beter af te stemmen op bezoekers en om onze marketinginspanningen te meten. Meer details hier.
x
Loading...