Omega-3 totoxwaarde

totoxwaarde omega3 visolie

Omega-3 visolie Totoxwaarde

Totoxwaarde, wat is dat en hoe bereken je die waarde? De totale oxidatie-waarde van visolie wordt uitgedrukt als ToTox. Het geeft aan in hoeverre de visolie met omega-3 is geoxideerd. Waarom is dit belangrijk? Waarom moet omega-3 vers zijn?

Zink-orotaat Elens Op1

Elens Op1 Zink-orotaat en quercetine

In Op1 werd door huisarts Rob Elens het stofje zink-orotaat genoemd. Zink wordt gebruikt bij de behandeling van covid-19. In de eerste lijnszorg bij de eerste symptomen en in de tweede lijn bij de behandeling.

Corona zelfzorg supplementen

corona voedingssupplementen

Zelfzorg, Covid-19 en voedingssupplementen

Een paar keer per week komt er een wetenschapper of arts in het nieuws. Nieuwe onderzoeken, nieuwe inzichten en mogelijke oplossingen tegen corona. Stel je zelf altijd de vraag bij nieuws over corona: is dit preventief of is dit een (bijdrage aan) behandeling van een corona-patiënt. Wat kun je zelf doen?

Resveratrol bij Jinek

resveratrol corona

Resveratrol verlaagt leptine bij obese corona-patiënten?

Sinds Peter van de Voort van het UMCG in Groningen bij Jinek aandacht gaf aan resveratrol is het niet aan te slepen. Supplementen-producenten draaien overuren. Ook onze producent in Duitsland startte de dag erna, op zaterdag, de productie. Resveratrol als preventie tegen corona?

Glutathion

glutathion

Glutathion het kleine molecuul met enorme werking

Wat doet dit eiwit? Het is waarschijnlijk een van helden onder de proteïnen in je lijf. De beschermende werking ervan is zo essentieel dat je leven er compleet anders uitzag zonder.

Onderdelen 1 tot 5 van totaal 156
Wij gebruiken cookies om op basis van je bezoek aan de verschillende pagina's en websites ons aanbod en onze content beter af te stemmen op bezoekers en om onze marketinginspanningen te meten. Meer details hier.
x
Loading...