Lokale opslag lijkt te zijn uitgeschakeld in uw browser.
Voor de beste gebruikservaring, moet u lokale opslag inschakelen in uw browser.

Nutrins Shakes

Nutrins maaltijdshakes

Na jaren research, testen, proeven en sourcen is het gelukt: onze eigen serie maaltijdshakes. Op basis van de laatste science en technologie vier maaltijdshakes met unieke formuleringen en effecten. Samen met de beste leveranciers en producenten maken wij hier in Apeldoorn deze unieke shakes, zo biologisch als mogelijk, bij voorkeur vegan maar ook lekker! Op deze pagina meer over ons inkoop-beleid.

Complete shakes

Als je een maaltijdshake "compleet" noemt ontstaat er discussie. Er zijn verschillende inzichten in de definitie van gezonde voeding, er is Europese wet- en regelgeving en er worden regelmatig nieuwe onderzoeken gepubliceerd die nieuwe inzichten geven.

Nutrins kiest altijd voor "het beste", onderbouwd door logica, gezond verstand en solide science!. Meer over nutrins voeding.

nutrins maaltijd shakes

Vegan Whole Meal

Met 100% plantaardige vegan whole meal maken wij het gemakkelijk om compleet en gezond te eten. Deze shake is samengesteld uit 50 superfoods. Waarom 50? is 20 niet voldoende?

Het uitgangspunt is altijd voldoende vitaminen en mineralen, veel phytonutriënten en macro-nutriënten in de goede verhouding. De Vegan whole meal geeft een zeer breed scala aan nutriënten in verschillende vormen. Zo vind je mineralen in de groenten maar ook in de vorm van zee-mineralen. Vitaminen in bessen, maar ook in de plantaardige concentraten die onze vegan multi vormen. De verschillende vezels (oplosbaar en niet oplosbaar) komen samen met de whole foods. De complexe koolhydraten en de volledige aminozuren brengen wij ook in verschillende vormen zodat de opname verspreid wordt. Gevarieerde voeding dus. Op deze pagina alles over maaltijdvervangers.

Hulpstoffen: xanthaangom, stevia en natuurlijk sinaasappel-aroma.

Vegan Proteïnen Shake

De Nutrins protein-shake geeft het complete aminozurenprofiel in verschillende plantaardige vormen. Dus deze shake bevat geen wei (WPC) en geen dierlijk eiwitten. Enerzijds omdat wij bij langdurige gebruik wat risico's zien en anderzijds omdat wij voorstander zijn van duurzame plantaardige voeding. Dat is uiteindelijk beter voor mensen en de planeet waarop die mensen wonen.

Deze groene proteïnen shake is vegan en geeft eiwit in de vorm van gehydrolyseerde bruine rijst, Nederlandse en Canadese algen en Hennep proteïnen. De proteïnen zijn "raw" gehydroliseerd en als concentraat toegevoegd. Om de shake compleet te maken bevat deze ook de vegan multi vitaminen en mineralen. Bij het verteren van relatief veel eiwit is de spijsvertering (darm transit tijd) een uitdaging. Nutrins voorkomt dit door het toevoegen van een vezelcomplex (ballast vezels en pre-biotische vezels.) Lees ook deze blog: Eet je voldoende proteïnen?

Hulpstoffen: xanthaangom, stevia, natuurlijk appelaroma.

Keto Shake

De keto maaltijdshake is ontwikkeld voor mensen die dagelijks hun vetverbranding willen stimuleren, voor mensen die snel energie voor hun brein willen, voor de low-carb-eters en voor sporters, studenten en senioren (60+).

De keto shake bevat veel energie, in de vorm van MCT-vetzuren die direct worden omgezet in energie (ketonen), daar draait je brein goed op. De MCT-vetten worden niet opgeslagen als vetreserve voor later. De shake bevat verder een complex aan proteïnen, vezels en de vegan multivitaminen- mineralen. Samen met 1 Nutrins proteïnen shake krijg je zo ruim alle aanbevolen vitaminen en mineralen per dag binnen. In deze blog meer over de toepassing van de ketoshake.

Hulpstoffen: xanthaangom, stevia, natuurlijk appelaroma.

Vezels

Dagelijks heeft een mens (gemiddeld) 35 gram voedingsvezel nodig. De gezondheidsvoordelen van vezels zijn groot en belangrijk. Nutrins heeft twee vezel-complexen samengesteld die toegevoegd kunnen worden aan de shakes. In deze blog meer over vezels.

Shakes combineren

De shakes zijn zo samengesteld dat er naar wens gecombineerd kan worden. De vegan whole meal is meestal de basis, wil je meer proteïnen gebruik dan van de Whole meal en de Protein meal 1 maatschepje. Voor de vertering (je microbioom) en eventueel meer verzadiging kun je een schep vezels toevoegen.

Maak naar wens en je eigen behoefte snel en gemakkelijk een vullende, verzadigende gezonde shake.

Geen probiotica

Soms zie je in andere shakes probiotica toegevoegd worden. Helaas blijven deze vriendelijke bacteriën niet lang actief in poedershakes. Het vochtgehalte (3 - 4%) is te hoog! Daarom staat op etiketten vaak ".... miljard probiotische bacteriën op het moment van afvullen. Dat zegt dus niks over de aanwezige hoeveelheid na een week of drie....  Daarom vullen wij probiotica apart aan in de vorm van capsules met gegarandeerde hoeveelheden levende bacteriën die bewezen de darmen bereiken. "Guaranteed potency" tot aan einde THT. Bekijk hier de Pro-Ven probiotica. 

1, 2, 3 Shakes als super food dieet

Om gedurende een korte periode te detoxen en je gewicht te beheersen is het mogelijk om met drie shakes drie maaltijden te vervangen of te verrijken. De juiste macronutriënten op het juiste moment en ruim voldoende micronutriënten. Start met de Keto-shake, lunch met de proteïnen-shake en dineer met de vegan whole meal. Vul aan met 1 stuks fruit (bij voorkeur bessen) en onbeperkt groene bladgroenten (meerdere soorten per keer). Drink 1,5 liter water en houd je aan de beweegnorm (vooral in de ochtend).

nutrins 123 dieet

Skinfood, Brainfood, Sportfood

De huid, het brein en het lichaam van sporters hebben eigen behoeften aan macro- en micronutriënten. Nutrins heeft een Super SKin Food maaltijdshake vol bouwstoffen voor de huid. Een gemakkelijk beauty-breakfast. Maak kennis met Nutrins op de website nutrins.eu

Nutrins proefpakket

Nu beschikbaar, het Nutrins proefpakket met 1 portie-verpakkingen. De kit bevat; 1 portie Ketoshake, 1 portie Vegan whole meal, 1 portie vegan proteinen shake, 1 portie probiotica met vezels (ProVen), 2 porties Volledige vezels, 1 portie Super Skin Food, 1 portie Vegan Whole Meal.

portie verpakkingen nutrins

Terug naar de pagina MAALTIJDVERVANGERS

Van hoog naar laag sorteren
Tonen als Foto-tabel Lijst

8 producten

per pagina
Van hoog naar laag sorteren
Tonen als Foto-tabel Lijst

8 producten

per pagina