Probiotica voor elke dag

Sommige probiotica worden tijdelijk als kuur gebruikt, anderen zijn geschikt voor dagelijks gebruik, als een dagelijks voedingssupplement

Om het gemakkelijk te maken heeft Pro-Ven verschillende formuleringen die passen in elke fase van je leven en bij bijzondere omstandigheden.


probiotica elke dag

Probiotica voor elke dag:

De basis in probiotica-land is de Pro-ven probiotica 25 miljard. Deze stevige dosering hebben wij verdeeld in 2 capsules zodat je op 2 momenten op de dag kunt aanvullen. Bijvoorbeeld 1 capsule bij je ontbijt en 1 bij je diner. Vind je 1 x per dag gemakkelijker? Dan slik je er 2 bij een maaltijd.

Speciaal voor 50 plussers is de 50+ formule ontwikkeld. Specifiek afgestemd op de behoeften van 50 plussers met 21 vitaminen, mineralen en anti-oxidanten en 2,5 miljard vriendelijke bacteriën.

Combineer de 25 miljard met de 50+ formule. 1 capsule 50+ en 1 capsule (12,5 miljard bacteriën) van de "gouden standaard".

A-Z multivitaminen combineert alle vitaminen en mineralen met 2,5 miljard probiotica. 1 capsule per dag.

probiotica voor elke levensfase


   
Wij gebruiken cookies om op basis van je bezoek aan de verschillende pagina's en websites ons aanbod en onze content beter af te stemmen op bezoekers en om onze marketinginspanningen te meten. Meer details hier.
x
Loading...