Lokale opslag lijkt te zijn uitgeschakeld in uw browser.
Voor de beste gebruikservaring, moet u lokale opslag inschakelen in uw browser.

probiotica voor elke dag

probiotica voor elke dag

Van hoog naar laag sorteren
Tonen als Foto-tabel Lijst

7 producten

per pagina
Van hoog naar laag sorteren
Tonen als Foto-tabel Lijst

7 producten

per pagina

Probiotica voor elke dag

Sommige probiotica worden tijdelijk als kuur gebruikt, anderen zijn geschikt voor dagelijks gebruik, als een dagelijks voedingssupplement.

Om het gemakkelijk te maken heeft Pro-Ven verschillende formuleringen die passen in elke fase van je leven en bij bijzondere omstandigheden.

Probiotica voor elke dag:

De standaard in probiotica-land is de Pro-ven probiotica 25 miljard. Deze complete dagdosering hebben wij verdeeld in 2 capsules zodat je op 2 momenten op de dag kunt aanvullen. Bijvoorbeeld 1 capsule bij je ontbijt en 1 bij je diner. Vind je 1 x per dag gemakkelijker? Dan slik je er 2 bij een maaltijd.

Speciaal voor 50 plussers is de 50+ formule ontwikkeld. Specifiek afgestemd op de behoeften van 50 plussers met 21 vitaminen, mineralen en anti-oxidanten en 2,5 miljard vriendelijke bacteriën.

Combineer de 25 miljard met de 50+ formule. 1 capsule 50+ en 1 capsule (12,5 miljard bacteriën) van de "gouden standaard".

A-Z multivitaminen combineert alle vitaminen en mineralen met 2,5 miljard probiotica. 1 capsule per dag.

Elke dag alles? Bekijk hier de four pillars, een combinatie van vitaminen, mineralen, antioxidanten, omega-3, vezels en probiotica.

Terug naar de pagina Probiotica

probiotica voor elke levensfase