Lokale opslag lijkt te zijn uitgeschakeld in uw browser.
Voor de beste gebruikservaring, moet u lokale opslag inschakelen in uw browser.

Energie boost

Voedingssupplementen energie

Er zijn veel nutriënten die het energie-metabolisme ondersteunen: biotine, calcium, fosfor, ijzer, jodium, koper, magnesium, mangaan en de B-vitaminen (B1, B2, B3, B5, B6, B12) en vitamine C. Nutrins heeft deze vitaminen allemaal in een goed opneembare liposomale vorm.

Al deze nutriënten spelen hun eigen rol in de energievoorziening. Maar supplementen werken als er ene tekort wordt aangevuld. Het is niet zo dat meer beter werkt. Dus bij ene tekort ana een van de energie-nutriënten ervaar je verschil. Energie is belangrijk voor sporters die dan vaak een pre workout gebruiken. De "energisers" in sportvoeding bestaan vaak uit b-vitaminen, cafeïne en aminozuren.

Energie booster

Energy boosters bestaan in verschillende vormen. "Blikjes met suiker" leveren calorieën en dat is dus energie. Op die manier kun je zeggen dat en "patatje met" ook energie geeft. Maar met een energie booster verwachten mensen meer energie in de vorm van mentale energie: focus, veerkracht, uithoudingsvermogen en doorzettingsvermogen.

Je lijf gebruikt als eerste energie bron glucose, dan vet en dan eventueel eiwitten. Dat eiwit is eigenlijk een bouwstof maar in geval van nood wordt het verbrandt.

Vitaliteit

Vitaliteit, de mate van levenskracht, je levensenergie. Chi in het Chinees, Ki in het Japans en Prana in het Indiaas. De kracht om te groeien en gezond te genieten van het leven. Vitaal zijn betekent dat je energie, kracht en levendigheid hebt. Vitaliteit is essentieel om je goed te voelen. Er zijn drie vormen van vitaliteit; fysiek, mentaal en emotioneel. Met voeding en voedingssupplementen kun je alle vormen van vitaliteit beïnvloeden.

Fysieke energie

Goed verteerbare complete voeding is de basis. Zo natuurlijk en plantaardig mogelijk helpt. Dus optimale voeding in een goed functionerend spijsverteringssysteem. Neem contact op voor persoonlijk advies.

energie boost

Mentale energie

Energie voor je brein, in deze blog lees alles over de voedingsstoffen die je hersenen nodig hebben. Blog over brainfood. Met antwoord op de vraag: Wat willen je hersenen eten.

Supplementen die een rol spelen bij mentale energie zijn: B-vitaminen, probiotica en omega-3-vetzuren. Koolhydraten en DHA zijn goed voor de hersenen en de hersenfunctie. Koolhydraten niet in de vorm van suiker, maar als complexe koolhydraten.

Emotionele energie

Emotionele energie is de kwaliteit van energie. Dit is de optelsom van fysieke en mentale energie. Een gezonde geest in een gezond lijf. Coaching, therapie, mindfullness kunnen ondersteunen. Maar de basis moet wel gelegd worden. In deze blog alles over "mind, body en hormonen" meer energie door te knuffelen, te sporten en de rol van porbiotica.

Energieke voeding

De kwaliteit van de nutrins voeding begint met de inkoop en het productieproces van onze ingrediënten. Wij kiezen voor biologische "levende" voeding. Dus rawfood, wholefood met minimale bewerkingen en geen chemische hulpstoffen. 

De vegan whole meal voedt het lichaam optimaal met tientallen superfoods (groenten, fruit, paddenstoelen, natuurlijke vitaminen en (zee)mineralen, extracten en uitgebalanceerde koolhydraten in de vorm van oergranen.)

Voeding voor de cellen (ATP)

Een speciale groep voedingsstoffen, de enzymen, heeft aantoonbaar impact op de hoeveelheid ATP. Adenosinetrifosfaat is de drager van chemische energie in alle levende cellen. ATP is een verbinding bestaande uit de nucleobase adenine, de monosacharide ribose en drie fosfaatgroepen.

Ribose is een type suiker dat wij toevoegen aan onze energie-shakes en sport-shakes (mei 2023 zijn deze beschikbaar). ATP verhogen (+188%) kan met RegulatPro

Adaptogenen

Een adaptogeen is een plantaardig ingrediënt dat de mate waarin je met stressvolle situaties kunt omgaan verbetert. Al eeuwenlang wordt hier ginseng voor gebruikt. Recentelijk is daar Schisandra (voor vrouwen) en Ashwagandha (voor mannen) bijgekomen. Niet omdat ze nieuw zijn maar omdat er nieuw onderzoek is. 

Schisandra vindt je terug in de super-fruit-blend van Nutrins die wordt gebruikt in o.a. de Super Skinfood.

Meer Energie, verhoog je ATP-produktie

Pure power in een dagelijks shot!

Gebruik RegulatProBio 8 weken en de ATP-produktie (energie) is duurzaam hoger. Een puur natuurlijk plantaardig produkt, al tientallen jaren een succes in Duitsland. Regulat bevat een selectie van gefermenteerde groenten en fruit in rechtsdraaiend melkzuur. Regulat bevat enzymen die zijn voorverteerd; de enzymen zijn klaar om rechtstreeks in de lichaamscellen de ATP-produktie te verbeteren.

Regulat Pro verhoogt je ATP-produktie.

ATP is een afkorting voor adenosinetrifosfaat, ATP is een drager van chemische energie. Een mens van 70 kilogram verbruikt ongeveer 65 kilogram ATP per dag, terwijl de hoeveelheid ATP/ADP op één moment zo'n 50 gram bedraagt. ATP is voor enkele seconden voorradig en moet daarna bijgevuld worden. De aanmaak van nieuwe ATP heet resynthese. De cel heeft de energie uit het ATP nodig voor; celgroei, productie van hormonen en enzymen, celherstel en voor het laten verlopen van vele scheikundige reacties in de cel. ATP bewaart de energie uit het voedsel totdat de cel energie nodig heeft. ATP is een soort accu in de lichaamscel met een voorraad energie. In meerdere studies is aangetoond dat na 3 maanden gebruik van Regulat de ATP-produktie verhoogt met 188% (van 0.25 nmol naar 0.72 nmol). De onderzoeksresultaten zijn verkregen na 3 maanden gebruik van Regulat Pro. 


Moeheid en vermoeidheid

B-vitamines

B-vitamines zijn belangrijk als het gaat om fitheid. B-vitamines zorgen vooral voor de verbranding van koolhydraten in onze voeding. Daar krijg je energie van.

Vitamine C en ijzer

IJzer zit in hemoglobine, de rode kleurstof in ons bloed. Hemoglobine zorgt voor het transport van zuurstof door het lichaam. Bij een tekort aan ijzer ben je sneller vermoeid. Vitamine C zorgt ervoor dat ijzer uit de voeding beter wordt opgenomen.

Koper

Koper maakt, net als ijzer, onderdeel uit van hemoglobine. Dus ook koper zorgt ervoor dat we ons fit blijven voelen. NIEUW multivitaminen met Probiotica.

Vitaliteit in lijf, geest en gevoel

Vitaliteit is actief bewegen, je fysieke vitaliteit, de energie om dingen te doen. Het is je geestelijke vitaliteit (mentaal), de energie om helder te denken. Je emotionele vitaliteit, een sterke houding (attitude), je voelt je gelukkig, veilig en enthousiast. Als eerste moet je lichamelijk vitaliteit goed zijn, daarna je geestelijke vitaliteit en vervolgens je emotionale vitaliteit. De blog "Meer energie en minder moeheid" vind je hier.

Van hoog naar laag sorteren
Tonen als Foto-tabel Lijst

9 producten

per pagina
Van hoog naar laag sorteren
Tonen als Foto-tabel Lijst

9 producten

per pagina