Lokale opslag lijkt te zijn uitgeschakeld in uw browser.
Voor de beste gebruikservaring, moet u lokale opslag inschakelen in uw browser.

Probiotica cholesterol

Probiotica cholesterol

Van hoog naar laag sorteren
Tonen als Foto-tabel Lijst

2 producten

per pagina
Van hoog naar laag sorteren
Tonen als Foto-tabel Lijst

2 producten

per pagina

Probiotica Cholesterol

Cardiobiotic, probiotica met olijfblad-extract en vitamine B1

Cardiobiotic van Pro-Ven combineert LAB4 probiotica met het extract van olijfbladeren. Per capsule bevat Cardiobiotic 71,45 mg extract. Dit extract bevat 5 mg Hydroxytyrosol.

Wat is Hydroxytyrosol?

Hydroxytyrosol is een biologisch actieve stof die antioxiderend, antimicrobieel en radicaalvangend is. Het is een van de krachtigste antioxiderende plantenstoffen. Het gehalte aan hydroxytyrosol is veel hoger in olijven of olijfbladeren dan in olijfolie. Hydroxytyrosol is het actieve ingrediënt in olijfolie dat het LDL-cholesterol beschermt tegen oxidatieve schade. EFSA heeft de gezondheidsclaim goedgekeurd: Hydroxytyrosol zorgt voor het behoud van normale HDL-cholesterol waarden in het bloed. Het oxideren van de LDL-cholesterol is de oorzaak van de problemen. De cholesterolwaarden moeten gezond blijven, maar geoxideerde LDL-cholsterol veroorzaakt het dichtslibben van aderen. Cardiobiotic bevat 5mg hydroxytyrosol. Is dat genoeg? Ja en nee. Een voedingssupplement is geen vervanging voor een gevarieerde voeding. Dus een dagelijks dieet met groente, fruit rijk aan anti-oxidanten en de goede vetten zoals olijfolie. Meer lezen over cholesterol? Hier leest u alles over cholesterol het verlagen van cholesterol. de cholesterolwaarde en statines.

Remt de opname van cholesterol, in de darmen, uit voeding en stimuleert de uitscheiding van cholesterol. Hydroxytyrosol zorgt voor het behoud van normale HDL-cholesterol waarden in het bloed.

Vitamine B1 hartfunctie

De claim die vitamine B1 mag maken is belangrijk: Thiamine (B1) draagt bij aan het normaal functioneren van het hart. Cardiobiotic bevat 127% van de aanbevolen dagelijkse hoeveelheid.

Lactobacillus plantarum (CUL66) en Lactobacillus reuteri (NCIMB 30242)

Per 1 capsule bevat cardiobiotic 10 miljard levende probiotica in de vorm van 2 geselecteerde stammen lactobacillen.

Hydroxytyrosol tegen oxidatie van LDL-cholesterol

Lees hier de laatste blog over cholesterol

Op deze pagina alles over cholesterol.

Terug naar de pagina Probiotica