Lokale opslag lijkt te zijn uitgeschakeld in uw browser.
Voor de beste gebruikservaring, moet u lokale opslag inschakelen in uw browser.

Probiotica voor baby

Loading...
Filteren

Probiotica voor baby

Van hoog naar laag sorteren
Tonen als Foto-tabel Lijst

2 producten

per pagina
Van hoog naar laag sorteren
Tonen als Foto-tabel Lijst

2 producten

per pagina

Probiotica voor baby

Speciaal voor baby's heeft Pro-Ven uitgebreid onderzoek gedaan naar veiligheid en betrouwbaarheid. De Swansea-studies zijn gepubliceerd.

De manier waarop jouw kindj is geboren heeft invloed op het microbioom van de baby. Bij een vaginale bevalling krijgt de baby veel bacteriën van de moeder. Bij een Keizerssnede krijgt de baby minder en andere bacteriën. Hier vind je mer informatie over bevallen en het microbioom.

Baby's die de fles krijgen

Speciaal voor fles-gevoede baby's heeft Pro-Ven een baby probiotica poeder gemaakt met extra vezels. Dagelijks probiotica-poeder voor babys 0 tot 12 maanden met GOS, FOS en 10 miljard bacteriën. Geschikt en veilig te gebruiken als toevoeging aan de flesvoeding of in een lepeltje met vloeistof. De probiotica kort voor het drinken toevoegen aan de flesvoeding.

Baby'die borstvoeding krijgen

Speciaal voor borst-gevoede baby's heeft Pro-Ven een baby probiotica poeder gemaakt. Dagelijks probiotica-poeder voor babies 0 tot 12 maanden met 10 miljard bacteriën. Zonder FOS, zonder GOS. Geschikt en veilig te gebruiken als aanvulling op borstvoeding of bij de eerste hapjes (pap). De probiotica mag niet verwarmd/verhit worden (eet-temperatuur is goed).

Meer informatie over de probiotische bacteriën voor baby's op deze pagina.

Terug naar de pagina Probiotica