Lokale opslag lijkt te zijn uitgeschakeld in uw browser.
Voor de beste gebruikservaring, moet u lokale opslag inschakelen in uw browser.

Over ons, de mensen achter GezondMooiSlank

Wie en wat is GezondMooiSlank?

GezondMooiSlank is een Nederlands familiebedrijf dat zich heeft gespecialiseerd in bijzondere effectieve pure producten om gezond te worden, te blijven, om er goed uit te zien, om af te vallen en gewicht te beheersen. Onze produkten worden in Europa verkocht door winkels, webshops, therapeuten (coaches), wellness- en beauty-centra en apotheken.

GezondMooiSlank is de exclusieve importeur en distributeur van bijzondere merken voor o.a. Nederland, Duitsland, België, Luxemburg en Engeland (UK). De familie Israels uit Apeldoorn werkt met zijn allen vol passie aan het bouwen van een mooi bedrijf met mooie pure effectieve producten. Lees meer over ons in onderstaand artikel uit de Eigen!

GezondMooiSlank, Puur en Effectief, topkwaliteit voor uw vitaliteit

Gezond Mooi Slank.nl, een webshop vol pure natuurlijke merken die u helpen gezond te worden en gezond te blijven met goede gezonde voeding (raw food en superfood) en voedingssupplementen (colostrum). Merken die u helpen mooi te worden en mooi te blijven. De maaltijdvervangers van Juvo zoals de Raw whole meal en Juvo slim helpen op een natuurlijke manier af te vallen en om u nieuwe slanke lijn te behouden. Nieuw is ons intermittent fasting dieet. en het innovatieve RESET36, een compleet afslank-programma met supplementen, voeding, beweging en coaching. Nieuw op deze webshop: het merk Nutrins, liposomale vitaminen en voeding.

 

wie is gezondmooislank

 

Alle gezondheidsproducten op Gezond Mooi Slank zijn puur natuur, biologisch (als het kan), organisch (zo veel mogelijk) en zonder overbodige toevoegingen. Altijd ontwikkeld om een maximale opname te garanderen. De samenstelling van de maaltijdvervangers van nutrins en voedingssupplementen is gebaseerd op eeuwenoude kennis, jarenlange gebruikerservaringen en moderne wetenschap. Gezond mooi slank, een webshop met producten voor uw innerlijk en uiterlijk, puur en effectief. De nieuwe liposomale supplementen zijn gebaseerd op de allerlaatste science.

In deze webshop komt u alles te weten komt over onze merken:

RESET36, Juvo, Regulat Pro, Vitomune colostrum, AnOxident, Nutrins en Pro-Ven probiotica. Op onze site treft u niet alleen informatie aan maar wij wijzen u ook de weg naar verkooppunten; (winkels), therapeuten en coaches die u kunnen adviseren en begeleiden, en naar onze webshop. Hoe ik afval en mijn gewicht beheers? Hier vind je het.

Eigen produktie - Nutrins voeding en supplementen

Met Nutrins brengen wij innovatieve produkten: liposomale vitaminen (vloeibaar en in poedervorm), nieuwe shakes en maaltijdvervangers, verschillende soorten vezels, combinaties van essentiële vetzuren (omega-3-6-7-9) en voedingssupplementen.  Meer weten over Nutrins? Bezoek hier de Nutrins-website. Nutrins wordt gemaakt door de Nutrins factory

De structuur van Nutrins

nutrins voeding liposomen omega

Nutrins "Pure essence of food" de inhoud van je voeding, de macro- en micronutriënten.

Nutrins Omega's, de essentiële vetzuren, vloeibaar en vers.

Nutrins voeding, de shakes en vezel-complexen.

Nutrins Liposomen, gemaakt door de Liposomenfabriek.

De Nutrins fabriek

Wij onderzoeken, ontwikkelen en produceren. Op de "laan van de leeuw-locatie" worden poeders gemengd en verpakt. Op de andere Apeldoornse locatie, de liposomenfabriek, worden de liposomen gemaakt, worden de liposomale vloeistoffen afgevuld en worden capsules gemaakt. Onze productie wordt ook ingezet voor private label. Heb je ideeën over een eigen merk, kom eens langs en bekijk wat wij allemaal kunnen. Wij werken met de mooiste ingrediënten en alles staat onder toezich van onze apotheker. Met onze gepatenteerde lipodry-technologie produceren wij het breedste assortiment gecapsuleerde droge liposomen.

Webwinkelkeur

Wij werken met webwinkelkeur, zij helpen ons om altijd te voldoen aan de laatste eisen die horen bij ene betrouwbare webshop. Onderstaand alweer de goedkeuring van webwinkelkeur.

gezondmooislank webwinkelkeur

Disclaimer

Onze websites geven wij informatie over voeding, lifestyle en voedingssupplementen. Supplementen zijn bedoeld als aanvulling op voeding. Een gezonde gevarieerde voeding bevat alles wat u nodig heeft. Voedingssupplementen zijn geen geneesmiddelen. Als u een ziekte heeft moet u naar de huisarts.

De informatie is niet bedoeld als claim of statement om een ziekte te behandelen of te voorkomen. Adviezen, tips en informatie zijn vrijblijvend.

Het is onze missie om mensen te informeren om gezonder te leven met goede voeding, meer beweging, om verstandige geïnformeerde keuze te maken en om in geval zij hun voeding willen aanvullen met supplementen te kiezen voor onderbouwde kwaliteit.

Bent u het niet met ons eens? Laat aub iets horen. Wetenschap over voeding en gezondheid is dynamisch, elke dag worden er nieuwe onderzoeken gepubliceerd en leren wij meer. Van mening verschillen met specialisten en professionals hoort hier ook bij. Wij zijn voorstanders van het overleg. Innovaties beginnen altijd klein en zijn bij voorkeur afkomstig uit de natuur.


Let's link op LinkedIn

rinjo yvonne gezondmooislank.nl

 

GezondMooiSlank is een handelsnaam van Rimali BV gevestigd te Apeldoorn;

  • Laan van de Leeuw 26, 7324 BD Apeldoorn,
  • 055-3672000,
  • KvK 080.30.979
  • BTW NL0042.14.900.B01
  • Bankrelatie = Rabo Bank Groep Apeldoorn BIC RABONL2U
  • IBAN NL34RABO0103144587
  • Facebook

Ons verhaal, het begin van Juvo en GezondMooiSlank

Na 30 jaar in verschillende management functies in pharma, voeding, beauty en zelfzorg concludeerde ik in 2010 dat er veel producten en merken zijn die niet doen wat zij beloven. Claims die niet onderbouwd zijn, verpakkingen en etiketten die misleiden, ingrediënten die niet goed zijn voor mens, dier en milieu en prijzen die in geen verhouding staan tot werkelijke kosten en kwaliteit.

Waar ter wereld ik ook bedrijven bezocht, Azië, USA, Zwitserland, Duitsland, UK…. De commerciële drijfveren van ondernemers zijn vaak belangrijker dan de prachtige missies, visies en doelstellingen die in ronkende bewoordingen op websites te vinden zijn. Gelukkig zijn er ook uitzonderingen, maar het is goed zoeken, testen, analyseren en bewaken.

Als mens vind ik de belangrijkste waarden in het leven; integriteit, verantwoordelijkheid en passie voor mensen. Als ondernemer werken ik en mijn partner met dezelfde waarden. Dit vind je terug in onze producten maar ook in onze manier van werken, onze omgang met klanten, leveranciers en collega’s.

Alle producten die wij verkopen worden gemaakt door fabrikanten die wij selecteerden op hun integere manier van werken, de kwaliteit van hun producten en de werkzaamheid van hun producten.

Een mooi nieuw voorbeeld is ProVen, een Engels bedrijf dat al jaren achter elkaar excelleert in probiotica. ProVen gebruikt door haar zelf ontwikkelde en onderzochte (12 klinische trials!) bacterie-stammen uit haar eigen produktie-lokatie Cultech. In 2020 zijn wij een joint venture gestart genaamd ProVen probiotica BV.

Integer werken:

In een samenwerking moeten beide partijen voordeel ervaren zonder dat dit ten koste gaat van de werkzaamheid van de producten, het milieu, medewerkers en consumenten. Fair play, fair trade en met respect voor de aarde. Een ideale verhouding tussen people, planet en profit.

Kwaliteit van GezondMooiSlank

De kwaliteit van de ingrediënten moet subliem zijn. Altijd kiezen voor de beste produktie methoden en natuurlijke biologische ingrediënten. Kwaliteit moet geborgd zijn in processen, moet gecontroleerd worden door externen en moet meetbaar zijn. Waar mogelijk zijn onze produkten: biologisch, natuurlijk, organisch en vrij van toevoegingen en allergenen. Onze GGO-verklaring garandeert dat er geen genetisch gemodificeerde organismen worden gebruikt.

Werkzaamheid van onze merken

Een belofte moet je nakomen, een claim op een product moet waar zijn. Ook al mogen veel claims niet gecommuniceerd worden doordat lobby’s van zeer grote spelers in de markt hun belangen beschermen via politici. Werkzaamheid is een lastig begrip in gezondheid. Voor elk onderzoek dat een werkzaamheid aantoont is er een onderzoek dat het tegendeel beweert. Zelfs meta-analyses (conclusies trekken uit heel veel onderzoeken) zijn te manipuleren om een uitkomst te sturen. Met veel kennis, ervaring en vooral “gezond verstand” toetsen wij de werkzaamheid.

Onze eigen fabriek

Wij produceren veel van onze producten zelf. In Apeldoorn mengen en verpakken wij poeders voor de Nutrins shakes en Nutrins Boosters. De Nutrins factory produceert ook voor andere merken. 

nutrins factory

Dealer worden van onze merken? Lees de pagina dealer worden.