Juvo biologische plantaardige proteïnen

Plantaardige proteïnen maaltijdshake

Juvo plantaardige proteïne gemaakt van ruim 30 levende biologische ingrediënten: hele granen, kiemen, zaden, bessen en groenten. Een eiwitshake ZONDER suiker, zonder wei, puur natuur zonder dierlijke of chemische toevoegingen.

Alle eiwitten, het complete aminozuren-profiel uit 7 verschillende ingrediënten: Bruine rijst-kiemen, hennep, spirulina, gierst, amaranth en vlaszaad. Bessen en groenten: 26 verschillende bessen, kiemen, groenten en fruit. Per maaltijd: 23 gram proteïnen, 7 gram vezels en 10 gram superfoods zoals antioxidanten, vitaminen, mineralen en enzymen.

Compleet aminozuren profiel

Juvo Proteinen is een uitgebalanceerde combinatie van (gevriesdroogde) ingrediënten die goed opgenomen worden door het lichaam. Tot wel 3x beter als gewone gezonde voeding. Het vriesdroog-proces behoudt 98% van de nutriënten, inclusief enzymen en goede bacteriën voor de spijsvertering. Juvo daarom altijd binnen 40 minuten na bereiding opdrinken.

plantaardige proteïnen

Biologisch, Vegan, Raw

Juvo plantaardige eiwit-shake is gemaakt van 33 biologische vegan ingrediënten. Een complete eiwit-rijke maaltijd. De oergranen die veel eiwitten bevatten worden gebruikt in de vorm van kiemen. Alleen de kiem wordt gebruikt, de korrel niet. De kiem bevat alle energie en bouwstoffen om een volwassen plant te worden. Juvo gebruikt geen erwten-proteïnen maar bruine rijst proteïnen, aangevuld met het proteïnen-concentraat uit bruine rijst. Deze complete bron van eiwitten is vergelijkbaar met het aminozuren-profiel zoals in moedermelk. Natuurlijk en volledig.

Voedingswaarden Juvo Proteïnen

VOEDINGSWAARDENPer portie 40 gram
Energie waarde160 kcal / 670 kJ
Totaal (meervoudig) onverzadigd plantaardig vet3 gram
Natrium (uit ingrediënten)95 mg
Totaal koolhydraten10 gram
Waarvan voedingsvezel7 gram
Suiker uit ingrediënten2 gram
Proteïnen23 gram

Per 40 gram 23 gram plantaardige proteïnen. De 8 gram complexe koolhydraten verteren langzaam, zij geven lange energie. 2 gram snelle koolhydraten om de proteïnen te verteren. 3 gram onverzadigd vet komt o.a. uit vlaszaad, de goede vetten, meervoudig onverzadigd.

Samenstelling Juvo Proteïnen

ProteïnenBruine rijst, Hennep-proteïnen, Alfalfa, Spirulina
KiemenAlfalfa, Broccoli-kiemen, Mosterdkiemen
GroentenRode biet, Gierst, Agave, Quinoa, Peen, Tomaat, Amaranth, Vlaszaad
Gras-sappenHaver-gras, Kamut-gras, Gerst-gras, Tarwe-gras
Fruit en bessenAnanas, Stevia, Maqui-bes, Goji-bes, Zwarte bes, Acai-bes, Druif, Granaatappel, Blauwe bes, Cranberry, Acerola-bes, Braam, Framboos, Mango

Wat zijn grassappen? Het ingrediënt is een zeer geconcentreerde vorm. Het begint bij sterke kiemen die groeien op een rotsachtige bodem. Alleen de sterkste kiemgroenten overleven. vervolgens worden de kiemen geoogst en uitgeperst. Het resultaat is een vers sap van kiemen. Dit verse perssap wordt gedroogd en gemalen tot een heel fijn poeder.

Aminozuren in de plantaardige proteïnen-maaltijd van Juvo

Een eiwit is opgebouwd uit aminozuren. Om eiwitten te maken heeft het lichaam aminozuren nodig. Veel aminozuren worden door lichaam zelf gemaakt, anderen moeten via voeding binnen komen. Dit zijn de essentieële aminozuren. Juvo raw green proteïne is zo geformuleerd dat de dagelijkse hoeveelheid aminozuren in 1 portie van 40 gram wordt geleverd.

Alle aminozuren in Juvo green proteïne

Alanine1484 mg
Arginine1720 mg
Aspartaat2324 mg
Cysteïne516 mg
Glutamine4508 mg
Glycine716 mg
Histidine584 mg
Isoleucine892 mg
Leucine2076 mg
Methionine652 mg
Phenylalanine1332 mg
Proline1224 mg
Serine1352 mg
Threonine952 mg
Tryptofaan124 mg
Tyrosine1144 mg
Valine1264 mg

De smaak van proteïnen

Heel eerlijk, de meeste proteïnen zijn niet lekker. Met Juvo hebben we een klein beetje biologisch appel-aroma toegevoegd. Het belangrijkste om deze shake lekker te maken is de vloeistof waarmee je het aanmaakt. 40 Gram poeder toevoegen aan 100 ml yoghurt en 300 ml water wordt veel gebruikt. Maar ook (plantaardige) zuivel produkten, sap of een combinatie hiervan. In een blender kun je ook fruit toevoegen, kies dan voor bessen en of bosvruchten (weinig koolhdraten, veel smaak, antioxidanten en phytonutriënten).

Waarom gebruik je proteïnen?

  • Veganisten en vegetariërs kunnen deze plantaardige eiwit-shake gebruiken al maaltijdvervanger of als onderdeel van een maaltjid.
  • Herstel na een operatie, ziekte of (top)sport.
  • Afslanken door het minimaliseren van koolhydraten, start je dag met een proteïnerijke maaltijd.
  • intermittent fasting als detox, om af te vallen of voor je gezondheid: gebruik je eerste maaltijd op een dag vooral proteïnen.
  • Flexitariërs hebben toch elke dag hun proteïnen nodig. Juvo maakt het gemakkelijk.
  • Sporters gebruiken juvo raw green protein voor, tijdens en na het sporten. 1 Uur voor het slapen gana voorziet Juvo het lichaam van alle benodigde eiwitten om tijdnes de slaap de spieren te repareren.
  • Versterk elke proteïne-shake met colostrum en vul bijvoorbeeld aan met probiotica.

Meer informatie?

Juvo heeft een eigen website met alle over Juvo, de produkten, de produktie, de mensen en de kwaliteit. Klik hier voor de Juvo-website.

Juvo proteïnen bestellen kan hier. Op deze pagina vind je de Juvo aanbiedingen.


plantaardige proteine kopen, KLIK VOOR SHOP

Wij gebruiken cookies om op basis van je bezoek aan de verschillende pagina's en websites ons aanbod en onze content beter af te stemmen op bezoekers en om onze marketinginspanningen te meten. Meer details hier.
x
Loading...