Lokale opslag lijkt te zijn uitgeschakeld in uw browser.
Voor de beste gebruikservaring, moet u lokale opslag inschakelen in uw browser.

Juvo vegan plantaardige proteïnen

Plantaardige proteïnen maaltijdshake

Juvo vegan-proteïnen gemaakt van ruim 30 levende raw whole ingrediënten: hele granen, kiemen, zaden, bessen en groenten. Een eiwitshake ZONDER suiker, zonder wei, puur natuur zonder dierlijke of chemische toevoegingen.

Alle eiwitten, het complete aminozuren-profiel uit 7 verschillende ingrediënten: Bruine rijst-kiemen, hennep, spirulina, gierst, amaranth en vlaszaad. Bessen en groenten: 26 verschillende bessen, kiemen, groenten en fruit. Per maaltijd: 23 gram proteïnen, 7 gram vezels en 10 gram superfoods zoals antioxidanten, vitaminen, mineralen en enzymen.

Compleet aminozuren profiel

Juvo Proteinen is een uitgebalanceerde combinatie van (gevriesdroogde) ingrediënten die goed opgenomen worden door het lichaam. Tot wel 3x beter als gewone gezonde voeding. Het vriesdroog-proces behoudt 98% van de nutriënten, inclusief enzymen en goede bacteriën voor de spijsvertering. Juvo daarom altijd binnen 40 minuten na bereiding opdrinken.

Biologisch, Vegan, Raw

Juvo plantaardige eiwit-shake is gemaakt van 33 natuurlijke vegan ingrediënten. Een complete eiwit-rijke maaltijd. De oergranen die veel eiwitten bevatten worden gebruikt in de vorm van kiemen. Alleen de kiem wordt gebruikt, de korrel niet. De kiem bevat alle energie en bouwstoffen om een volwassen plant te worden. Juvo gebruikt geen erwten-proteïnen maar bruine rijst proteïnen, aangevuld met het proteïnen-concentraat uit bruine rijst. Deze complete bron van eiwitten is vergelijkbaar met het aminozuren-profiel zoals in moedermelk. Natuurlijk en volledig.

Voedingswaarden Juvo Proteïnen

VOEDINGSWAARDEN Per portie 40 gram
Energie waarde 160 kcal / 670 kJ
Totaal (meervoudig) onverzadigd plantaardig vet 3 gram
Natrium (uit ingrediënten) 95 mg
Totaal koolhydraten 10 gram
Waarvan voedingsvezel 7 gram
Suiker uit ingrediënten 2 gram
Proteïnen 23 gram

Per 40 gram 23 gram plantaardige proteïnen. De 8 gram complexe koolhydraten verteren langzaam, zij geven lange energie. 2 gram snelle koolhydraten om de proteïnen te verteren. 3 gram onverzadigd vet komt o.a. uit vlaszaad, de goede vetten, meervoudig onverzadigd.

Samenstelling Juvo Proteïnen

Proteïnen Bruine rijst, Hennep-proteïnen, Alfalfa, Spirulina
Kiemen Alfalfa, Broccoli-kiemen, Mosterdkiemen
Groenten Rode biet, Gierst, Agave, Quinoa, Peen, Tomaat, Amaranth, Vlaszaad
Gras-sappen Haver-gras, Kamut-gras, Gerst-gras, Tarwe-gras
Fruit en bessen Ananas, Stevia, Maqui-bes, Goji-bes, Zwarte bes, Acai-bes, Druif, Granaatappel, Blauwe bes, Cranberry, Acerola-bes, Braam, Framboos, Mango

Wat zijn grassappen? Het ingrediënt is een zeer geconcentreerde vorm. Het begint bij sterke kiemen die groeien op een rotsachtige bodem. Alleen de sterkste kiemgroenten overleven. Vervolgens worden de kiemen geoogst en uitgeperst. Het resultaat is een vers sap van kiemen. Dit verse perssap wordt gedroogd en gemalen tot een heel fijn lictverteerbaar poeder.

Aminozuren in de plantaardige proteïnen-maaltijd van Juvo

Een eiwit is opgebouwd uit aminozuren. Om eiwitten te maken heeft het lichaam aminozuren nodig. Veel aminozuren worden door lichaam zelf gemaakt, anderen moeten via voeding binnen komen. Dit zijn de essentieële aminozuren. Juvo raw green proteïne is zo geformuleerd dat de dagelijkse hoeveelheid aminozuren in 1 portie van 40 gram wordt geleverd.

Alle aminozuren in Juvo green proteïne

Alanine 1484 mg
Arginine 1720 mg
Aspartaat 2324 mg
Cysteïne 516 mg
Glutamine 4508 mg
Glycine 716 mg
Histidine 584 mg
Isoleucine 892 mg
Leucine 2076 mg
Methionine 652 mg
Phenylalanine 1332 mg
Proline 1224 mg
Serine 1352 mg
Threonine 952 mg
Tryptofaan 124 mg
Tyrosine 1144 mg
Valine 1264 mg

De smaak van proteïnen

Heel eerlijk, de meeste proteïnen zijn niet lekker. Met Juvo hebben we een klein beetje natuurlijk appel-aroma toegevoegd. Het belangrijkste om deze shake lekker te maken is de vloeistof waarmee je het aanmaakt. 40 Gram poeder toevoegen aan 100 ml yoghurt en 300 ml water wordt veel gebruikt. Maar ook (plantaardige biologische) zuivel produkten, sap of een combinatie hiervan. In een blender kun je ook fruit toevoegen, kies dan voor bessen en of bosvruchten (weinig koolhdraten, veel smaak, antioxidanten en phytonutriënten).

Waarom gebruik je proteïnen?

  • Veganisten en vegetariërs kunnen deze plantaardige eiwit-shake gebruiken al maaltijdvervanger of als onderdeel van een maaltjid.
  • Herstel na een operatie, ziekte of (top)sport.
  • Afslanken door het minimaliseren van koolhydraten, start je dag met een proteïnerijke maaltijd.
  • intermittent fasting als detox, om af te vallen of voor je gezondheid: gebruik je eerste maaltijd op een dag vooral proteïnen.
  • Flexitariërs hebben toch elke dag hun proteïnen nodig. Juvo maakt het gemakkelijk.
  • Sporters gebruiken juvo raw green protein voor, tijdens en na het sporten. 1 Uur voor het slapen gana voorziet Juvo het lichaam van alle benodigde eiwitten om tijdens de slaap de spieren te repareren.
  • Versterk elke proteïne-shake met colostrum en vul bijvoorbeeld aan met probiotica.

Meer informatie?

Juvo heeft een eigen website met alle over Juvo, de produkten, de produktie, de mensen en de kwaliteit. Klik hier voor de Juvo-website.

Juvo proteïnen bestellen kan hier. Op deze pagina vind je de Juvo aanbiedingen.

NIEUW vegan-proteïnen van Nutrins

Nutrins voeding