Vitaminen

Vitaminen als aanvulling op je dagelijkse gezonde voeding

Vitaminen zijn micronutriënten die je dagelijks nodig hebt. Heb je een tekort aan vitaminen dan moet je aanvullen. Het suppleren van je voeding met voedingssupplementen. Vitaminen worden ook gebruikt om bepaalde effecten te bereiken. De therapeutische toepassing van vitaminen door therapeuten, diëtisten, schoonheidsspecialisten en wellness-professionals die je tegenwoordig steeds vaker vind in winkels (drogisterijen, reformhuizen en apotheken). Wat zijn vitaminen, wat zijn vetoplosbare en water-oplosbare vitaminen? Lees het op de pagina: Wat zijn vitaminen.

Vitaminen als vervanging van ongezonde voeding

Een ongezond dieet verrijken met voedingssupplementen is geen effectieve methode, het helpt misschien iets. Maar vitaminen hebben co-factoren, zeg maar hulpstoffen, nodig om goed opgenomen te worden door de darmen. Daarom voedignssupplementen altijd bij een maaltijd innemen. Die maaltijd moet vezels uit groente bevatten en een beetje vet. Voedingssupplementen zijn dus geen vervanging voor een gezonde leefstijl met beweging en gezonde voeding.

De beste opname van vitaminen

Vitaminen verpakt in een liposoom passeren gemakkelijk de darmwand en komen zo in de bloedbaan terecht. Liposomen (een dubbele fosfolipiden-laag) worden door het lichaam herkend als vet. In hun liposomale vorm worden de micronutriënten tot 30 keer beter opgenomen. Wat zijn liposomen? Lees het op deze pagina.

Gezondmooislank importeert sinds 2018 het merk ActiNovo, een innovatieve serie voedingssupplementen rechtstreeks van de fabriek. Sinds 2020 zijn wij hard aan het werk om een innovatieve serie liposomale voedingssupplementen te ontwikkelen onder de naam Nutrins. De liposomen worden gemaakt door de Nederlandse liposomenfabriek. Op deze pagina meer over de werking van liposomale vitaminen, mineralen en kruiden. Nutrins is de eerste met een echte liposomale multivitamine.

Vitaminen met probiotica

Dagelijkse supplementen bestaan uit een combinatie van vitaminen en mineralen. Nieuw is de combinatie met probiotische bacteriën, micro-organismen als aanvulling voor de bacteriën in je darmen. "Four pillars" is de meest complete combinatie van vitaminen, mineralen, probiotica, vezels, antioxydanten en omega-3 visolie.

Voeding met extra vitaminen

De Juvo raw food maaltijden zijn verrijkt met multivitaminen.

 

Vitaminen
Vitaminen: Multivitaminen, liposomale vitaminen en vitaminen met probiotica.
Van hoog naar laag sorteren
Tonen als Foto-tabel Lijst

23 producten

per pagina
  1. H.O.P.E. formule compleet
    Normale prijs € 139,95 Speciale prijs € 129,95
Van hoog naar laag sorteren
Tonen als Foto-tabel Lijst

23 producten

per pagina