RESET36, Restyle your life, reset your body.

Compleet afslank-programma; coaching, recepten, supplementen (vitaminen, vezels, probiotica), ampullen en informatie. Onthul de slanke versie van jezelf.

NIEUW Wij hebben alle kennis uit ons netwerk van specialisten gebundeld! Een zeer effectief concept is geboren, eindelijk een methode om goed af te vallen. Gebaseerd op de laatste science en inzichten. In de zomer van 2018 zijn nieuwe onderzoeken gepubliceerd over intermittent fasting, over proteïnen-dieëten, over vetverbranding, sporten en bewegen. Lees op de website van RESET36 alles over slank worden en daarna slank blijven.

Samen met onze Reset-coaches helpen wij u om echt af te vallen.

Voor een coach bij u in de buurt belt u met 055-3672000, mailen of chatten kan ook. Hier is onze contact-pagina.

Wil jij ook meedoen als coach? Join the RESET-community. De belangrijkse kernwaarden; integriteit, kwaliteit, deskundigheid en enthousiasme. Elke coach heeft een eigen postcode-verzorgingsgebied, vol is vol.

2 Zondagmiddagen per maand organiseren wij een bijeenkomst voor coaches in Apeldoorn. (leerzaam en gezellig). WIl je langskomen? Welkom, bel Rinjo dan even.

   
Wij gebruiken cookies om op basis van je bezoek aan de verschillende pagina's en websites ons aanbod en onze content beter af te stemmen op bezoekers en om onze marketinginspanningen te meten. Meer details hier.
x
Loading...