Probiotica spijsvertering

Spijsvertering is de basis van je gezondheid. Je eet gezond maar worden al die goede nutriënten zoals vitaminen, vetzuren, complexe koolhydraten, mineralen en phytonutriënten goed afgebroken en opgenomen? Je bent 1. Wat je eet, maar vooral 2. Wat je opneemt.

Enzymen helpen bij het afbreken van koolhydraten, vetten en proteïnen zodat zij opgenomen kunnen worden. Spijsverteringsenzymen worden gemaakt in je mond, je maag, je alvleesklier en in je darmen. Meer weten over enzymen? Lees dan hier verder.

Per dag heb je als volwassene 30 - 40 gram voedingsvezel per dag nodig. Vezels helpen bij de ontlasting, voeren afval af en zijn een bron van voeding voor je darmbacteriën.

Pro-Ven heeft bij verschillende formules enzymen en vezels toegevoegd. De probiotica voor babies die flesvoeding krijgen en de peuter-probiotica  bevatten FOS en GOS. 

Voor volwassenen zijn er 2 formules gericht op de spijsvertering; Complete ondersteuning van spijsvertering met zakjes poeder die 3 gram vezels-complex bevatten bestaande uit oplosbare en onoplosbare vezels, plus vitaminen, mineralen, aloe vera, L-glutamine en 12,5 miljard bacteriën. Een complete aanpak.

De formule met spijsverteringsenzymen bevat per 2 capsules 25 miljard bacteriën en lipase (breekt vet af), amylase (breekt koolhydraten af) en protease (breekt proteïnen af). De samenstelling is "verpakt in 2 capsules zodat het bij 2 eet-momenten gebruikt kan worden.

complete aanpak spijsvertering

   
Wij gebruiken cookies om op basis van je bezoek aan de verschillende pagina's en websites ons aanbod en onze content beter af te stemmen op bezoekers en om onze marketinginspanningen te meten. Meer details hier.
x
Loading...