Lokale opslag lijkt te zijn uitgeschakeld in uw browser.
Voor de beste gebruikservaring, moet u lokale opslag inschakelen in uw browser.

Nutrins resveratrol capsules liposomaal 30 capsules.

Nutrins resveratrol capsules 100 mg liposomaal

Nutrins resveratrol capsules liposomaal 30 capsules. is te bestellen in veelvoud van 1

Liposomaal resveratrol capsules 100 mg

Deze polyfenol vind je vooral in rode wijn, blauwe bessen en pinda’s. Pure resveratrol in een dubbele laag fosfolipiden. De liposomale techniek is gepatenteerd en heet LipoDryTechnology. Alles weten over Nutrins? bekijk de Nutrins website.

€ 23,95
Beschikbaarheid: Op voorraad
SKU
Nutrins resveratrol capsules liposomaal
  • Koop 2 voor € 21,56 en bespaar 10%
  • Koop 3 voor € 20,36 en bespaar 15%

Liposomaal resveratrol capsules

Vloeibare resveratrol bevat per portie 250 mg. De capsules bevatten 100 mg. Kies wat het gemakkelijkst is. De capsules zijn bijna smaakloos.

De antioxidant Resveratrol vind je geconcentreerd in de schil van rode druiven. om ene dagelijks portie resveratrol te consumeren moet je toentallen flessen wij drinken, per dag en elke dag. Capsules zijn wel zo gemakkelijk en gezonder. Fytoalexinen (een type polyfenol) vind je in de schil van druiven omdat het daar de vrucht beschermt tegen indringers van buitenaf. 

Kwaliteit: het resveratrol-extract is omhuld door een dubbele laag fosfolipiden, echte liposomen met LipoDryTechnology. Een snellere opname en langer hogere waarden. Uiteraard is deze liposomale variant vrij van PAK's omdat het in nederland 9Apeldoorn0 wordt geproduceerd met pharma-kwaliteit lecithine (de bron van fosfolipiden).

Resveratrol is een zeer goed onderzocht micronutriënt omdat het een scala aan gezondheidsvoordelen en effecten heeft. Google en doe je eigen onderzoek. Wil je alles weten over Nutrins? Bezoek hier de Nutrins website

Nutrins resveratrol capsules zijn de enige gepatenteerde liposomale voedingssupplementen.

Een voedingssupplement is geen vervanging voor een gezonde levensstijl en een gevarieerd dieet, maar een aanvulling daarop. 

logo recycle patent clean label non gmo vegan

Meer informatie
Prijs € 23,95
Packaging 30 ct
EAN 8720387834587
Merk Nutrins Liposomen
Productvorm capsules
Productgroep vitaminen, antioxidanten, liposomen
Doelgroep man, vrouw
Andere producten die mogelijk iets voor u zijn!