Lokale opslag lijkt te zijn uitgeschakeld in uw browser.
Voor de beste gebruikservaring, moet u lokale opslag inschakelen in uw browser.

probiotica Pro-Ven

Nieuw probiotica van Pro-Ven, de bewezen bacteriën.*

probiotica omega-3 vitaminen

 

* = Eindelijk is ProVen probiotica met de LAB4 vriendelijke bacteriën in Nederland. ProVen, bewezen bacteriën: afkomstig uit gezonde mensen en klinisch bewezen dat de bacteriën het maagzuur passeren en in de darmen arriveren.

Wij beginnen met de Engelse verpakkingen, maar de Nederlandse produktie wordt zsm gestart. Daarom hanteren we hele scherpe introductie-prijzen! 50 miljard probiotica in 1 capsule al vanaf € 18,25. 22 verschillende supplementen, hier vind je de keuzehulp.

Pro-Ven probiotica cultech lab4LAB4 bacterie stammen

LAB4 is de naam van de verschillende bacterie-stammen die ontwikkeld zijn bij Cultech door Nigel Plummer. Het zijn wereldberoemde stammen, afkomstig uit gezonde mensen, die veel gebruikt worden in onderzoeken, door universiteiten en die je terug vindt in de grootste merken ter wereld. De lab4-bacteriestammen behoren tot de best onderzochte stammen wereldwijd!
Alles weten over probiotica? Lees hier verder.

lab4 probiotica samenstelling stammen cultechAlle stammen heten CUL, een afkorting van de naam van de producent Cultech. 30 Jaar geleden is probiotica-pionier Nigel Plummer begonnen met darm-bacteriën van gezonde volwassenen, kinderen en babies. Het R&D-team (25 man/vrouw) heeft diepgaande research gepleegd;
wat doen die bacterie-stammen;

  • 1. blijven ze leven bij kamertemperatuur,
  • 2. overleven ze het maagzuur,
  • 3. vinden ze een plekje in de darmen,
  • 4. en kunnen ze zich in de darmen vermeerderen.

 

waarom proven probiotica

 
Door testen, meten, uitproberen en nogmaals testen en onderzoeken zijn uit honderden stammen een tiental overgebleven die je terug vindt in de Pro-Ven probiotica supplementen.

Bij veel van onze probiotica zie je dat wij vitaminen, mineralen, vezels en omega-3 hebben toegevoegd. Enerzijds om het supplement compleet en effectiever te maken, anderszijds omdat wij dan meer over het supplement mogen zeggen.

Eigen onderzoek is enorm belangrijk bij Pro-Ven, daarom is er een microscoop toegevoegd aan het logo van Pro-Ven. Proven is bewezen, de probiotische supplementen zijn gebruikt in 12 eigen klinische onderzoeken. Samenvattingen van de onderzoeksresultaten vindt je hier.

probiotica pro-ven triphase stabilitymax


Triphase en Stabilitymax zijn twee eigen productie-methodes van Cultech die ervoor zorgen dat alle vriendelijke bacteriën levend en actief de darmen bereiken. 
In vergelijkend onderzoek zie je dat Pro-Ven probiotica met Triphase en StabilityMax een houdbaarheid (na productie) van 24 maanden kan garanderen. 
De bacteriën hoeven niet gekoeld bewaard te worden. Maar probeer ze wel droog en koel te houden. Speciaal voor reizigers naar warme oorden: De reizigers probiotica formule voor de zekerheid proberen te koelen.

triphase stabilitymax houdbaarheid probiotica 24 maandenProbiotica in de winkel, bij een therapeut of coach

Heb je een winkel, ben je therapeut of professional in health & wellness? Neem contact met ons op, er is enorm veel data en informatie over deze winnende formules. Eindelijk en onderbouwde COMPLETE lijn (18 producten) in probiotica. 

Video over de resultaten van de Swansea baby-study

 

proven bewezen bacteriën

contact met gezondmooislank
Van hoog naar laag sorteren
Tonen als Foto-tabel Lijst

9 producten

per pagina
Van hoog naar laag sorteren
Tonen als Foto-tabel Lijst

9 producten

per pagina