Hoe verspreidt het covid-19-virus

Op welke manier verspreidt het covid-19-virus

Het virus verspreidt zich via hoestdruppels, aerosolen en stofdeeltjes. In deze blog drie nieuwe onzoeken. O.a. de verspreiding via openbare toiletten en stof.

Fitness en voeding

Sport en fitness, wat je eet je voor een goede prestatie?

Ben je een beginnende sporter, een ervaren fitness-fan of wil je wat extra bewegen om af te vallen? Heb je je Energizer en recovery producten gevonden dan kun je van start. Maar supplementen en een goede motivatie zijn niet voldoende om je fitness-doelen te halen. Of je nou een marathon gaat lopen of gewoon in de sportschool actief wilt zijn, je voeding en je vochthuishouding zijn net zo belangrijk.

Mega omega-3 tekorten in Nederland

omega-3 tekort kabeljauw

Tekort aan omega-3 vetzuren EPA/DHA

Nederlanders en Belgen eten te weinig vis. Hierdoor krijgen de meeste te weinig omega-3 vetzuren binnen. De gezondheidsraad adviseert om dagelijks 450 mg EPA/DHA te consumeren maar de gemiddelde persoon krijgt maar 20 tot 25% van de aanbevolen hoeveelheid EPA/DHA.

Omega-3 waarom

waarom omega-3

Waarom zou je omega-3 gebruiken?

Groot onderzoek geeft het antwoord! Ongeveer 10% van Nederland en België gebruikt een omega-3-voedingssupplement. Ook al is er soms twijfel of deze suppletie de gezondheidsclaims waarmaakt. Twee grote studies geven duidelijkheid

Omega-3 totoxwaarde

totoxwaarde omega3 visolie

Omega-3 visolie Totoxwaarde

Totoxwaarde, wat is dat en hoe bereken je die waarde? De totale oxidatie-waarde van visolie wordt uitgedrukt als ToTox. Het geeft aan in hoeverre de visolie met omega-3 is geoxideerd. Waarom is dit belangrijk? Waarom moet omega-3 vers zijn?

Onderdelen 1 tot 5 van totaal 160
Wij gebruiken cookies om op basis van je bezoek aan de verschillende pagina's en websites ons aanbod en onze content beter af te stemmen op bezoekers en om onze marketinginspanningen te meten. Meer details hier.
x
Loading...