Doorbraak in opname vitaminen en kruiden

opname liposomale vitaminen en injecties

Vitaminen verpakt in een liposoom passeren de darmwand en worden opgenomen door de lichaamscellen.Wat is een liposoom

Een liposoom is een membraan, een laagje fosfolipiden (vetzuren) gevuld met vitaminen of een kruiden-extract. Fosfolipiden zijn vetten gemaakt van zonnebloem-pitten. Dit laagje beschermt de inhoud tegen: maagzuur, enzymen, spijsverteringssappen en wordt door het lichaam herkent. Liposomen worden opgenomen door de darmen.

Vitamine B12 tekort – de oplossing

vitamine B12 tekort

Vitamine B12 tekort – de oplossing

Liposomaal B12 wordt goed opgenomen en heeft geen intrinsic factor nodig. Een tekort aan de vitamine B12 (cobalamine) komt vaak voor. Vooral bij mensen boven de 60. Meestal begint het met vermoeidheid. B12 vind je in veel voedingsmiddelen die iedereen met regelmaat eet. De oorzaak is niet te weinig B12 in de voeding.

Alles over eieren

alles over eieren

Alles over eieren

Zijn eieren gezond? Hoeveel eieren per dag? Wat is de voedingswaarde van ei? Weet alles tijdens het paasontbijt.

Slank worden slank blijven

slank worden slank blijven

Slank worden, slank blijven

Afvallen is en blijft een hot topic waarbij de ene hype weer snel wordt ingehaald door de volgende hype. Sinds de jaren 60, toen obesitas begon te groeien, zijn er al honderden methoden en diëten gelanceerd.

Kurkuma, de effecten van curcumine

kurkuma super voedingssupplement

Kurkuma het super-voedings-supplement

Kurkuma is verkozen tot het populairste voedingssupplement in Nederland. De kurkuma-wortel staat volop in de belangstelling door zijn bijzondere eigenschappen zoals de bescherming tegen kanker, arthritis en zelfs tegen depressies.

Onderdelen 1 tot 5 van totaal 68
Wij gebruiken cookies om op basis van je bezoek aan de verschillende pagina's en websites ons aanbod en onze content beter af te stemmen op bezoekers en om onze marketinginspanningen te meten. Meer details hier.
x
Loading...