Voorjaarsschoonmaak, reinig je lijf

Voorjaarschoonmaak, reinig je lijf.

Je wast je auto, je maakt je huis schoon, je gaat onder douche. Alles wordt schoon en ziet er beter uit. Maar wat doe je aan de “binnenkant”, wat doe je voor je eigen motor, je spijsverteringsysteem?
Je organen; huid, longen, lever, nieren en darmen zijn dag in dag uit hard aan het werk om je gezond te houden. In ons milieu, ons water onze lucht en onze voeding zit afval en toxinen (vergif).

Voorjaarsreiniging, het geheim van detoxen

Detox - Het geheim van energieke mensen

Wat iedereen moet weten over detoxen. Een detoxkuur is voor steeds meer mensen een vast ritueel als de seizoenen wisselen. De voorjaars-schoonmaak is de bekendste. In het voorjaar verandert het licht, zijn er weer meer groenten en fruit beschikbaar en nemen we afscheid van de winter. Het huis wordt lekker schoongemaakt en ook het ontgiftingssysteem en de spijsverteringsorganen krijgen een grote beurt.

Kokosbloesemsuiker productie NUSWEET

Indiase boeren presenteren een heerlijk natuurlijk zoet, kokosbloesemsuiker

Zo hoog dat ze hemel raken. Bescherming en schaduw voor mensen en planten. Honger stillend en dorstlessend. Levensonderhoud voor miljoenen mensen De levensboom, de “tree of life”, de kokospalm levert een heerlijk natuurlijk zoet nectar.

Kokosbloesem suiker

Kokosbloesemsuiker van Moeder natuur vervangt witte suiker

Het Duitse bedrijf NUSWEET is in 2014 gestart met het fair trade produceren van kokosbloesemsuiker. Vanaf dag 1 is “de beste kwaliteit” leidend voor het team. Kokosbloesemsuiker is een bijzonder goed alternatief voor rietsuiker of bietsuiker (de witte kristalsuiker). Niet alleen is de smaak rijker en lekkerder, het is duurzaam, fair trade en past in de moderne keuken.
Onderdelen 1 tot 5 van totaal 30
Wij gebruiken cookies om op basis van je bezoek aan de verschillende pagina's en websites ons aanbod en onze content beter af te stemmen op bezoekers en om onze marketinginspanningen te meten. Meer details hier.
x
Loading...