Honden microbioom

hond microbioom

Een hond voor je microbioom

10 goede redenen om een hond te nemen, er van te houden en mee te lopen. Een hond is een van de beste medicijnen. In deze blog de effecten van hond op je gemoedstoestand, je spijsvertering, je gewicht en je microbioom (de bacteriën in je darmen).

Probiotica bijwerking winderigheid

bijwerking probiotica scheten

Probiotica bijwerkingen

Welke bijwerkingen zijn er bij probiotica? Wordt je er winderig van of moet je vaker naar de wc? In deze blog antwoorden op veel gestelde vragen naar de werking en bijwerking van probiotica.

Wat is SIBO

wat is sibo

SIBO Small intestinal bacterial overgrowth

Teveel bacteriën in de dunne darm, buikpijn binnen 2 uur na het eten. Wat is SIBO? Wat is de oorzaak? Het verschil met PDS en de behandeling van SIBO.

Hyaluron hoop of hype

hyaluron filler

De hyaluron hype

Dermatologen en schoonheidsspecialisten worden bestookt met vragen van cliënten en patiënten over ingrediënten in beauty en skincare producten. Actueel is hyaluronzuur (HA, Hyaluronic Acid) dat stormachtig de schappen verovert, op partys wordt ingespoten en in steeds meer huidverzorging wordt toegevoegd. Hyaluron zit in maskers, moisturisers, lip-producten en is verkrijgbaar als voedingssupplement, bijvoorbeeld liposomaal hyaluron of het “geheim van Sylvie.

Wat is bewerkte voeding

bewerkte voeding

Wat is bewerkte voeding en waarom is het slecht voor je gezondheid?

Overal op internet, in magazines, blogs en zelfs in huisartspraktijken lees en hoor je het advies om minder bewerkte voeding te eten. Maar wat is bewerkte voeding? Wat is minimaal bewerkte voeding en wat is ultra-verwerkte voeding? En wat zijn dan die effecten op gezondheid?

Onderdelen 1 tot 5 van totaal 142
Wij gebruiken cookies om op basis van je bezoek aan de verschillende pagina's en websites ons aanbod en onze content beter af te stemmen op bezoekers en om onze marketinginspanningen te meten. Meer details hier.
x
Loading...