Lokale opslag lijkt te zijn uitgeschakeld in uw browser.
Voor de beste gebruikservaring, moet u lokale opslag inschakelen in uw browser.

Droge liposomen

Droog liposomaal poeder

De vloeibare liposomen bevatten hele kleine deeltjes (nano particles) in een dubbele laag fosfolipiden, echte liposomen. Na het microniseren (oplossen) van de actieve ingrediënten maken wij er liposomen van. De actieve ingrediënten worden verpakt in een dubbele laag fosfolipiden (een extract uit zonnebloem-lecithine). Dan onstaat de liposomale vloeistof die wij in flessen verpakken. 

De volgende stap is om deze liposomen droog te maken, dus losse liposomen die je bijvoorbeeld in een capsule kunt presenteren. Om er poeder van te maken moet elke liposoom een coating krijgen, een droog beschermlaagje. De technici noemen dit een drager. Wij maken gebruik van o.a. maltodextrine als drager. Verder worden er geen hulpstoffen in onze gecapsulerde liposomen gebruikt. Ga hier naar de webshop met droge liposomen.

 

droge liposomen

 

De gele beschermlaag (zoals in de afbeelding boven) kan bestaan uit een combinatie van maltodextrine en ascorbinezuur (vitamine C).

De eerste proeven zijn geslaagd! Vitamine C-poeder, kurkuma-poeder (C3) en astaxanthine-poeder.

droog liposomaal poeder

Binnenkort nieuwe formuleringen

April 2021: nieuwe machines worden geïnstalleerd om een uniek productie-proces op te schalen.

Juni 2021: de eerste poeder-liposomen zijn beschikbaar voor Nutrins liposomale vitaminen in vegan-capsules.

Juli 2021: de eerste 10 poeders zijn stabiel en effectief, alle vitaminen, mineralen en antioxidanten hebben een eigen bereidingswijze genaamd Lipo-Dry-Technologie.

Februari 2022: de eerste 15 liposomale poeders zijn geproduceerd.

Mei 2022 de droge liposomale Vitamine C Kurkuma en B-complex zijn gereed! Ook de Glutathion en de Multivitaminen zijn gereed.

Lipodry-technology

De unieke productie-methode hebben wij een naam gegeven: lipo-dry-technology (LDT), zo weet de consument dat er echte droge liposomen zijn gebruikt. Zonder hulpstoffen! Zonder allergenen! Dit betekent dat wij de vegan capsules voor 110% (dat is 10% extra) vullen met actieve ingrediënten en geen glijmiddel of vulstof gebruiken. Dus geen soja, geen rijsthulsjes en geen magnesiumstearaat.

 

lipo dry droge liposomen logoclean label capsules liposomen

  • Vitamine C 500 mg, B-complex 100% RI, Curcumine 150 mg, Magnesium Bisglycinaat 500 mg, Resveratrol 100 mg, Hyaluronzuur 100 mg, IJzer, CBD, Quercetine, PEA, B12 (4%) 1 mg, Glutathion 150 mg, Co Q10 100 mg, Hericium (o.v.b.) 250 mg, Agaricus Blazei (o.v.b.) 200 mg, Maitake, Shiitake, NMN (o.v.b.) 150 mg, D3 25 mcg, D3/K2 25 / 45 mcg, Zink - Selenium.

Binnenkort allemaal verkrijgbaar in de GezondMooiSlank webshop.

Blijf op de hoogte en volg Nutrins op facebook.

droge liposomen in capsules

De tweede serie samples: Q10, vitamine D3, Glutathion, Chaga, IJzer, vitamine C, Curcuma, vitamine A, vitamine B12 en Blazei Murill. Let op: de Blazei murill liposomaal en de Chaga liposomaal betreffen sterke concentraties. Wij zijn nu in staat om de actieve bestanddelen te isoleren, te microniseren en stabiel in een liposoom te fixeren. Dit is een wereldprimeur! Uiteraard gebruiken wij in Nederland gekweekte Agaricus blazei murill. Dit geeft de zekerheid dat er 100% Blazei gebruikt is zonder Chinese "toevoegingen".

droge liposomen in capsules

Stazak met 30 capsules liposomaal vitamine B-complex, Kurkuma (curcumine) en vitamine C.

Lipo Dry technology

De Liposomenfabriek beschikt over gepatenteerde technologie om liposomale formules te drogen. Wij hebben deze unieke technologie zelf ontwikkeld, wij zijn in staat om een het water uit de vloeistof en uit de liposoom te trekken. Wij brengen ze op een drager. Deze gefixeerde liposomen kunnen wij capsuleren of toevoegen aan voeding en shakes. Nieuw is de combinatie van Collageen-poeder met vitamine C.

Gepatenteerde technologie

De Lipodrytechnology is gepatenteerd. De uitvinder Klaas Riepma heeft zijn methode om vloeibare liposomen te "drogen" beschermd. Op steeds meer producten wordt dit vermeld als: LipoDryTechnology.

patent liposomen lipodrytechnology

Garantie: wij checken niet alleen onze eigen producten en productie maar ook andere aanbieders. Als wij ons poeder in water mengen ontstaat weer exact hetzelfde als de vloeibare versie. Bij de meeste anderen blijft er een vettig hoopje drijven op het water.... wij twijfelen of dat nou de opname verbetert......

lipo dry technology

Terug naar de pagina Liposomen