Droge liposomen

Droog liposomaal poeder

De vloeibare liposomen bevatten hele kleine deeltjes (nano particles) in een dubbele laag fosfolipiden, echte liposomen. De liposomen bevinden zich in water.

De volgende stap is om deze liposomen droog te maken, dus losse liposomen die je bijvoorbeeld in een capsule kunt presenteren. Om er poeder van te maken moet elke liposoom een coating krijgen, een droog beschermlaagje. De technici noemen dit een drager.

 

droge liposomen

 

De gele beschermlaag kan bestaan uit een combinatie van maltodextrine en ascorbinezuur (vitamine C).

De eerste proeven zijn geslaagd! Vitamine C-poeder, kurkuma-poeder (C3) en astaxanthine-poeder.

droog liposomaal poeder

Binnenkort nieuwe formuleringen

April 2021: nieuwe machines worden geïnstalleerd om een uniek productie-proces op te schalen.

Juni 2021: de eerste poeder-liposomen zijn beschikbaar voor Nutrins liposomale vitaminen in vegan-capsules.

Juli 2021: de eerste 10 poeders zijn stabiel en effectief, alle vitaminen, mineralen en antioxidanten hebben een eigen bereidingswijze genaamd Lipo-Dry-Technologie.

Lipo-dry technologie

De unieke productie-methode hebben wij een naam gegeven: lipo-dry-technology, zo weet de consument dat er echte droge liposomen zijn gebruikt.

lipo dry droge liposomen logo

Binnenkort verkrijgbaar in de Nutrins-webshop.

Blijf op de hoogte en volg Nutrins op facebook.

droge liposomale vitaminen

De tweede serie samples: Q10, vitamine D3, Glutathion, Chaga, IJzer, vitamine C, Curcuma, vitamine A, vitamine B12 en Blazei Murill. Let op: de Blazei murill liposomaal en de Chaga liposomaal betreffen sterke concentraties. Wij zijn nu in staat om de actieve bestanddelen te isoleren, te microniseren en stabiel in een liposoom te fixeren. Dit is een wereldprimeur!. uiteraard gebruiken wij in Nederland gekweekte Agaricus blazei murill. Dit geeft de zekerheid dat er 100% Blazei gebruikt is zonder Chinese "toevoegingen".

chaga blazei concentraat extract