Alles over liposomale voedingssupplementen

Wat zijn liposomen

In 1960 was er in Engeland een innovatieve hematoloog die bij toeval de liposoom ontdekte.

Medicijnen in liposomen

Rond de eeuwisseling werden de eerste medicijnen "verpakt" in een fosfolipiden-laag toegepast. In dit persbericht een terugblik en nieuwe ideeën om de liposomale techniek in te zetten voor "personalised medicine". Gepersonaliseerde geneeskunde, ook precisiegeneeskunde genoemd, is een medisch model waarbij medische beslissingen en / of producten worden afgestemd op de individuele patiënt.

Wat zijn nano lipid particles

Liposomen hebben een bepaalde afmeting. Onder de 100 nanometer heet het een nano-particle en van 100 tot 200 nanometer een micro-particle. Het is in de EU verboden om nano-particles in voeding te gebruiken. (In gehomogeniseerde melk echter wel). Als voorbeeld: in de corona-vaccins worden "nano lipid particles" gebruikt. Wij werken met micro-deeltjes ookwel micro lipid particles (micro-particle technologie), dus groter als 100 nm. Microscopische kleine vetblaasjes gevuld met actieve ingrediënten zoals vitaminen, mineralen, spoor-elementen. Binnenkort maken wij zelfs liposomen met planten-extracten en paddenstoelen-concentraat. De ontwikkeling gaat hard omdat de mogelijkheden en verbeteringen in de opname echt iets toevoegen.

Nutrins Apeldoorn

De Nutrins liposomale supplementen worden ontwikkeld en geproduceerd in Apeldoorn. Nutrins gebruikt unieke (eigen) technieken en innoveert snel!. Het verschil? Bekijk de dosering, het type actief ingrediënt en de prijs per milliliter in de webshop.

liposomaal vitaminen

Liposomaal vitamine C kopen, bekijk de Nutrins aanbieding.

liposomaal vitamine C