Verzending

 

Bestelling geplaatst en betaald op maandag tot en met vrijdag voor 16:00 uur worden dezelfde dag verzonden en de volgende dag afgeleverd door PostNL of DPD.

Bestellingen geplaatst en betaald na vrijdag 16:00 worden maandag verzonden en dinsdag afgeleverd. Feestdagen zoals Black friday, Sinterklaas en Kerst zorgen voor extra drukte bij de post. Wij zijn op tijd met het aanleveren van uw bestelling maar soms heeft de Post meer tijd nodig om af te leveren. Heeft u vragen over uw zending, neem aub contact met ons op. U ontvangt automatisch een link in uw email om uw bestelling te volgen.

verzendkosten

Na het verwerken van uw bestelling ontvangt u op het door u opgegeven emailadres een link om uw zending te volgen. Verzendkosten Nederland en België; Tot € 45,00 een bijdrage van € 5,95 (inclusief BTW). Vanaf € 45,00 geen verzendkosten.

In onze serviceshop in Apeldoorn kunt u op afspraak terecht om bestellingen op te halen. Dit kan alleen na een telefoontje naar 055-3672000. U betaalt vooraf per bank, contant of met PIN bij het afhalen.

U kunt uw verzending online volgen in uw account:

Mijn account->Mijn bestellingen->Bestelling ID->Details->Verzending->Track deze verzending

U kunt hier inloggen.

België: Verzendingen naar België worden uitgevoerd door PostNL en kunnen iets langer duren.


Adres:  GezondMooiSlank service shop & magazijn 
Laan van de Leeuw 26 in Apeldoorn.