Lokale opslag lijkt te zijn uitgeschakeld in uw browser.
Voor de beste gebruikservaring, moet u lokale opslag inschakelen in uw browser.

Verzending

 

Bestelling geplaatst en betaald op maandag tot en met vrijdag voor 16:00 uur worden dezelfde dag verzonden en de volgende dag afgeleverd door PostNL of DPD.

Bestellingen geplaatst en betaald na vrijdag 16:00 worden maandag verzonden en dinsdag afgeleverd. Feestdagen zoals Black friday, Sinterklaas en Kerst zorgen voor extra drukte bij de post. Wij zijn op tijd met het aanleveren van uw bestelling maar soms heeft de Post meer tijd nodig om af te leveren. Heeft u vragen over uw zending, neem aub contact met ons op. U ontvangt automatisch een link in uw email om uw bestelling te volgen.

verzendkosten

Na het verwerken van uw bestelling ontvangt u op het door u opgegeven emailadres een link om uw zending te volgen. Verzendkosten Nederland; Tot en met € 45,00 een bijdrage van € 5,95 (inclusief BTW). Vanaf € 45,00 geen verzendkosten.

In onze serviceshop in Apeldoorn kunt u op afspraak terecht om bestellingen op te halen. Dit kan na een telefoontje naar 055-3672000. U betaalt vooraf per bank, contant of met PIN bij het afhalen.

U kunt uw verzending online volgen in uw account:

Mijn account->Mijn bestellingen->Bestelling ID->Details->Verzending->Track deze verzending

U kunt hier inloggen.België: Verzendingen naar België worden uitgevoerd door PostNL en kunnen iets langer duren.

Verzendkosten naar België: tot en met € 45 orderwaarde is uw bijdrage in de verzendkosten € 7,50 Vanaf € 45 verzenden wij gratis.

Let op aub, de Belgische post biedt uw zending 1 keer aan. Daarna wordt de bestelling naar een afhaal punt gebracht. Heeft u uw bestelling niet binnen 3 dagen ontvangen, controleer dan met behulp van de track & trace code waar uw pakketje zich bevindt. Of neem even contact met ons op. contact-pagina.

 

Verzendingen naar andere Europese landen op aanvraag.


Adres:  GezondMooiSlank service shop & magazijn 
Laan van de Leeuw 26 in Apeldoorn.