Maaltijdvervangers

Gezonde Maaltijdvervangers - Juvo

Gemakkelijke voeding, puur natuur, met de Juvo maaltijdvervangers eet je snel, gemakkelijk en gezond. Voeding geeft je lijf vitaminen, vezels, mineralen, vetten, koolhydraten en proteïnen. Voor je gezondheid heb je dit allemaal nodig, en in de juiste hoeveelheden. James Hwang heeft na jaren werk de formules voor Juvo samengesteld. Het recept is actueel en past in de huidige visie op voeding en gezondheid.

Wil je alles weten over maaltijdvervangers? Lees hier de 15-tips voor de BESTE MAALTIJDVERVANGERS.

Maaltijdvervangers gemaakt van verse groenten, fruit en granen.

Juvo is gemaakt van echte voeding, van groente, fruit, bessen, verschillende soorten rijst, vitaminen, mineralen, vezels, superfoods zoals paddenstoelen, algen en wieren. Dus geen suiker, chemie, soja of wei. De biologische ingrediënten worden na de oogst meteen (gevries)droogd zodat alle (98%) vitaminen en enzymen actief blijven. Juvo is “verser” dan de groenteboer of supermarkt. De superfijne maling van de gedroogde ingrediënten en de actieve enzymen zorgen ervoor dat Juvo tot 3x beter wordt opgenomen als gewone gezonde voeding.

Klik hier voor de Juvo-shop, alle maaltijdvervangers van Juvo bij elkaar.

Maaltijdvervangers maaltijdshake maaltijdvervanger Juvo raw whole meal Juvo original

Juvo Original is om gemakkelijk gezond te eten, Juvo Slim is om af te vallen, de Juvo Proteïnen bevat extra veel eiwitten en de Juvo Superfood is de ideale aanvulling en versterking voor je eigen smoothies.

Maaltijdvervangers kopen

In Nederland en België zijn veel verschillende maaltijdshakes te koop. Speciale shakes om af te vallen, voor sporters, om gemakkelijk te eten of om snel te lege maag te vullen. Er is en groot verschil tussen voeden en vullen. Vullen kan snel en goedkoop met haver-meel, suiker en wei-proteïnen. Online en bij grote ketens kun je terecht voor deze shakes.

Juvo rawfood maaltijden zijn te koop bij professionals, bij therapeuten, coaches, welness-spa’s, de gespecialiseerde winkels van Gezond & Wel en hier bij GezondMooiSlank. Je kunt hier ook terecht met je vragen en voor advies. Wil je nu al veel meer weten over maaltijdvervangers? Lees dan deze pagina.

Beste maaltijdvervangers

Een goede maaltijdvervanger vervangt een gezonde maaltijd. Maar wat is gezond? Wij kijken naar de adviezen van EFSA, het voedingscentrum en de stroom aan onderzoeken op het gebied van voeding en gezondheid. In principe kun je op Juvo leven. Je moet alleen extra vetten consumeren. Dat eten ook eens lekker en gezellig moet zijn, natuurlijk. Daarom gebruiken veel mensen hun Juvo maaltijd door de week, als ontbijt, als lunch onderweg of ’s avonds als er geen tijd is. Een Juvootje is echt gezonder, sneller en goedkoper als een afhaal- of bezorg-maaltijd. Hier vind je de maaltijdvervangers-top-tien.

  • Snel, gemakkelijk, compleet en gezond
  • Biologisch, plantaardig, 100% natuur
  • "lange energie"
  • Alkalische (ontzurende) voeding

Maaltijdvervangers aanbieding

Juvo proberen om af te vallen? Hier hebben wij een leuke aanbieding.
Om gezond te eten? Probeer dan deze.
Of kijk onderaan deze pagina en kies je aanbieding.

 

Waarom is Juvo de beste gemakkelijke maaltijd?

Juvo is gebaseerd op eeuwenoude kennis van planten en groenten, op basis van de laatste onderzoeken en gemaakt met behulp van de beste technieken. De kwaliteit is uitmuntend. De boeren worden door USDA gecontroleerd, de “fabriek” is GMP en de hele keten is biologisch gecertificeerd.

Juvo is biologisch, heeft een hoge antioxidant waarde, is kosher, halal en is geschikt voor vegetariërs en veganisten.  

maaltijdvervangers kwaliteit juvo raw whole food juvo maaltijdvervangers

Juvo op TV

Bezoek de GezondMooiSlank bioscoop met alle video's en afleveringen op RTL4 waar wij zijn geïnterviewd.


Juvo op TV over ontbijten.

Juvo proberen?

Juvo eerst proeven? Bestel dan een 3-maaltijden-verpakking. Klik hier.
juvo op TV over ontbijten in Nederland.

miljoenen maaltijdvervangers van Juvo raw whole food maaltijdvervanger

Wat is Juvo, wat zit er in, hoe wordt het gemaakt, bekijk deze video.

   
Wij gebruiken cookies om op basis van je bezoek aan de verschillende pagina's en websites ons aanbod en onze content beter af te stemmen op bezoekers en om onze marketinginspanningen te meten. Meer details hier.
x
Loading...