Lokale opslag lijkt te zijn uitgeschakeld in uw browser.
Voor de beste gebruikservaring, moet u lokale opslag inschakelen in uw browser.

Maaltijdvervangers

Gezonde Maaltijdvervangers - Juvo & Nutrins

Gemakkelijke voeding, puur natuur, met de Juvo maaltijdvervangers eet je snel, gemakkelijk en gezond. Voeding geeft je lijf vitaminen, vezels, mineralen, vetten, koolhydraten en proteïnen. Voor je gezondheid heb je dit allemaal nodig, en in de juiste hoeveelheden. James Hwang heeft na jaren werk de formules voor Juvo samengesteld. Het recept is actueel en past in de huidige visie op voeding en gezondheid. Wil je alles weten over maaltijdvervangers? Lees hier de 15-tips voor de beste maaltijdvervangers. Of bekijk alles onderaan deze pagina.

NIEUW De verbeterde Juvo original heet vanaf nu: Juvo original raw whole meal FORTE. Bekijk hier de nieuwe samenstelling en de nieuwe verpakking.

NIEUW De verbeterde Juvo Slim heet vanaf nu: Juvo slim raw whole meal FORTE. Bekijk hier de versterkte samenstelling en de nieuwe licht-gewicht verpakking.

Maaltijdvervangers gemaakt van verse groenten, fruit en granen.

Juvo is gemaakt van echte voeding, van groente, fruit, bessen, rijst, vitaminen, mineralen, vezels, superfoods zoals paddenstoelen, algen en wieren. Dus geen suiker, chemie, soja of wei. De duurzaam geteelde ingrediënten worden na de oogst meteen (gevries)droogd zodat alle (98%) vitaminen en enzymen actief blijven. Juvo is “verser” dan de groenteboer of supermarkt. De superfijne maling van de gedroogde ingrediënten en de actieve enzymen zorgen ervoor dat Juvo tot 3x beter wordt opgenomen als gewone gezonde voeding. In deze blog een uitleg over de opname van Juvo.

Klik hier voor de Juvo-shop, alle maaltijdvervangers van Juvo bij elkaar.

Juvo vegan maaltjidshakes original proteinen slim superfood

Juvo Original is om gemakkelijk gezond te eten, Juvo Slim is om af te vallen, de Juvo Proteïnen bevat extra veel eiwitten en de Juvo Superfood is de ideale aanvulling en versterking voor je eigen smoothies. De Juvo- en Nutrins-shakes passen goed in het 12-20-dieet.

Maaltijdvervangers kopen

In Nederland en België zijn veel verschillende maaltijdshakes te koop. Speciale shakes om af te vallen, voor sporters, om gemakkelijk te eten of om snel je lege maag te vullen. Er is en groot verschil tussen voeden en vullen. Vullen kan snel en goedkoop met haver-meel, suiker en wei-proteïnen. Online en bij grote ketens kun je terecht voor deze shakes.

Juvo rawfood maaltijden zijn te koop bij professionals, bij therapeuten, coaches, welness-spa’s, gespecialiseerde winkels en hier bij GezondMooiSlank. Je kunt hier ook terecht met je vragen en voor advies. Wil je nu al veel meer weten over maaltijdvervangers? Lees dan deze pagina met 15 tips.

Beste maaltijdvervangers

Een goede maaltijdvervanger vervangt een gezonde maaltijd. Maar wat is gezond? Wij kijken naar de adviezen van EFSA, het voedingscentrum en de stroom aan onderzoeken op het gebied van voeding en gezondheid. In principe kun je op Juvo leven. Je moet alleen extra vetten consumeren. Dat eten ook eens lekker en gezellig moet zijn, natuurlijk. Daarom gebruiken veel mensen hun Juvo maaltijd door de week, als ontbijt, als lunch onderweg of ’s avonds als er geen tijd is. Een Juvootje is echt gezonder, sneller en goedkoper als een afhaal- of bezorg-maaltijd. Hier vind je de maaltijdvervangers-top-tien.

 • Snel, gemakkelijk, compleet en gezond
 • Plantaardig, vegan,100% natuur
 • "lange energie"
 • Alkalische (ontzurende) voeding

Maaltijdvervangers aanbieding

Juvo proberen om af te vallen? Hier hebben wij een leuke aanbieding.
Of kijk onderaan deze pagina en kies je aanbieding.

Waarom is Juvo de beste gemakkelijke maaltijd?

Juvo is gebaseerd op eeuwenoude kennis van planten en groenten, op basis van de laatste onderzoeken en gemaakt met behulp van de beste technieken. De kwaliteit is uitmuntend. De boeren worden door USDA gecontroleerd, de “fabriek” is GMP en de hele keten is gecertificeerd en gecontroleerd Wel zo veilig.

Juvo is vegan, raw whole food, heeft een hoge antioxidant waarde, is kosher, halal en is geschikt voor vegetariërs en veganisten.

kwaliteit juvo vegan maaltijdvervanger

Juvo op TV

Bezoek de GezondMooiSlank bioscoop met alle video's en afleveringen op RTL4 waar wij zijn geïnterviewd.

 

Juvo op TV over ontbijten.

Juvo proberen?

Juvo eerst proeven? Bestel dan een 3-maaltijden-verpakking. Klik hier.
juvo op TV over ontbijten in Nederland.

Wat is Juvo, wat zit er in, hoe wordt het gemaakt, bekijk deze video.

Versterk je maaltijdvervanger met vezels.

Vul je goede vetten aan met omega-3 verse visolie.

Extra vitaminen nodig? Bekijk hier de liposomale supplementen. of de multi's met probiotica voor elke leeftijd.

maaltijdvervangers nutrins

Maaltijdvervangers van Nutrins

Nutrins maakt in Apeldoorn vegan maaltijdshakes. In Juli 2021 is de eerste proteïnen-shake geïntroduceerd. Vier soorten plantaardige proteïnen aangevuld met vezels en vegan multi-vitaminen en mineralen. Een gemakkelijke shake om af te vallen, tijdens intermittent fasting, voor (top)sporters en als alternatief voor vlees. In Augustus 2021 hebben wij onze keto-shake gepresenteerd. Hier meer info over de ketoshake.

Naar de nutrins webshop. NIEUW van Nutrins, de Super Skin Food. NIEUW van Nutrins de Vegan Whole Meal shake

1,2,3 dieet met superfoods

De serie shakes van Nutrins is compleet. Met de ketoshake, de proteïnenshake en de nutrins Whole meal hebben wij alles in huis om een korte tijd een superfoods-dieet te volgen.

snel dieet superfoods dieet

contact met gezondmooislank
Van hoog naar laag sorteren
Tonen als Foto-tabel Lijst

Producten 1-16 van 19

Pagina
per pagina
 1. -11%
  Nutrins intermittent fasting
  Regular Price € 165,80 Special Price € 146,95
 2. Nutrins Skinfood 7 dagen
  Regular Price € 31,95 Special Price € 28,95
 3. -14%
  Nutrins Super skinfood 585 gram
  Regular Price € 69,95 Special Price € 59,95
 4. Juvo Original raw whole meal FORTE 640 gram
  Regular Price € 54,95 Special Price € 49,95 vanaf € 46,71
 5. Juvo slim forte vegan whole meal 625 gram
  Regular Price € 54,95 Special Price € 49,95 vanaf € 46,71
 6. -14%
  Intermittent Fasting Juvo raw whole food
  Regular Price € 219,80 Special Price € 189,95
Van hoog naar laag sorteren
Tonen als Foto-tabel Lijst

Producten 1-16 van 19

Pagina
per pagina