Lokale opslag lijkt te zijn uitgeschakeld in uw browser.
Voor de beste gebruikservaring, moet u lokale opslag inschakelen in uw browser.

Superfood

Superfood

Natuurlijk vinden wij al onze voeding super food. Superfoods is voeding die uitblinkt in zijn voedingswaarden: veel vitamine en mineralen, veel antioxidanten of veel goede vezels. Supervoeding omvat meestal hele voedingsmiddelen, zoals groenten, fruit, noten, zaden, volle granen, vette vis en bepaalde kruiden en specerijen. 

Superfood kopen

De mooiste superfoods koop je hier bij GezondMooiSlank. Wij kopen zelf onze ingrediënten in, ontwikkelen en produceren onze eigen blends hier in Apeldoorn. Met onze Nutrins factory produceren wij voor Nutrins en Juvo en ook voor verschillende snelgroeiende merken in Nederland en België. Wij kopen bij voorkeur biologisch, altijd zo puur mogelijk (geen draagstoffen) en wij kiezen voor de beste kwaliteit die maar mogelijk is. 

Beste Superfood

Nutrins maakt gebruik van pre-mixen, dit zijn voorgemengde blends van nutriënten die wij zelf samenstellen. Met pre-mixen houden wij onze voorraad (en uw prijs) laag. Zo kunnen wij snel produceren en innoveren. Belangrijke super-blends zijn: natuurlijke vitaminen, de zeegroenten-mix, de super-berry-blend, de oergranen-blend,en de super-greens

Wat is supervoeding

Het concept van supervoeding benadrukt het belang van het opnemen van een breed scala aan voedingsmiddelen met een hoog gehalte aan voedingsstoffen in het dieet om een optimale gezondheid en welzijn te bevorderen. Het is belangrijk op te merken dat het eten van supervoeding slechts een onderdeel is van een gezond voedingspatroon en levensstijl, en dat het belangrijk is om een gevarieerd dieet te volgen dat alle noodzakelijke voedingsstoffen biedt voor een optimale gezondheid. De eis om gevarieerd te eten is voor Nutrins aanleiding om veel verschillende ingrediënten te gebruiken. Liever 4 bronnen van bronnen van proteïnen als alleen maar erwten-eiwit en liever 10 bessen in de superberryblend als 1 of 2 met ascorbinezuur.

De superfood top 10: Boerenkool, Spinazie, Blauwe bessen, Acai-bessen, Chiazaad, Lijnzaad, Walnoten, Amandelen, Vette vis (zoals zalm, makreel, sardines), Quinoa, Avocado, Granaatappel, Broccoli, Zoete aardappel, Tomaten, Kurkuma, Gember, Knoflook, Groene thee, Donkere chocolade.

Probeer als je zelf je eten maakt veel superfoods te gebruiken. De uitdaging blijft altijd of die waardevolle nutriënten ook goed opgenomen worden in je ljif. Hiervoor hebben wij state-of-the-art technologie in huis. WIj kunnen alle micronutriënten in een liposoom brengen zodat het wordt opgenomen. Liposomen voorkomen het first-pass effect, de nutriënten worden niet door de lever afgebrolen maar komen terecht daar waar ze nodig zijn. 

Nutrins supervoeding, de shakes

 

Combineer zelf je superfoods

Verschillende van onze ingrediënten bieden wij ook in hun pure vorm aan. De hele serie vind je in de Nutrins Puur Shop.

Maak zelf een lekkere sportdrank met kokoswaterpoeder, de stevia-erythritol en rozenbottel-poeder.