Lokale opslag lijkt te zijn uitgeschakeld in uw browser.
Voor de beste gebruikservaring, moet u lokale opslag inschakelen in uw browser.

Nutrins longevity lifespan 116 gram

Voedingssupplement anti aging & longevity 116 gram

Nutrins longevity lifespan 116 gram is te bestellen in veelvoud van 1

Nutrins Longevity Lifespan

Compleet supplement volgens longevity science. Complete Longevity Lifespan formule: energie, bouwstoffen, actives, voorlopers (precursoren) en cofactoren voor de cellen. Combinatie van liposomaal NAD+, liposomaal Resveratrol, liposomaal nicotinamide (B3) aangevuld met fisetine en L-tryptofaan in een basis van D-ribose.

116 gram poeder voor 30 dagen, voedingssupplement in stazak met maatschepje

€ 59,95
Beschikbaarheid: Op voorraad
SKU
Nutrins Anti aging longevity
  • Koop 2 voor € 56,95 en bespaar 5%
  • Koop 3 voor € 53,96 en bespaar 10%

Longevity Lifespan - Anti Aging

Dagelijks longevity voedingssupplement, draagt bij aan het energieleverend metabolisme. Gebaseerd o.a. op het boek van Sinclair (Lifespan).

Liposomaal NAD+, liposomaal Resveratrol, liposomaal Nicotinamide (actief B3), Fisetine, L-tryptofaan.

Op basis van D-ribose en maltodextrine.

 

De NAD+, resveratrol en nicotinamde zijn beschermd verpakt in een dubbele laag fosfolipiden. Deze gepatenteerde fosfolipiden zijn gemaakt van zonnebloemlecithine. “Liposomaal” is een lichaamseigen methode om nutriënten op te nemen. Vetzuren worden in de dunne darm verpakt in een micel, een enkele laag fosfolipiden. Micellen en liposomen passeren zonder cofactoren de darmwand en arriveren in de bloedbaan en de lymfen. De liposomen gaan via de lymfen naar de lichaamscellen, het wordt dus niet in de lever afgebroken (first pass). De buitenkant van een liposoom is identiek aan die van de lichaamscellen. De met micronutriënten gevulde liposoom klikt aan een cel en geeft de inhoud af aan de cel.

De actieve ingrediënten ondersteunen elkaar in de cellen (mitochondriën). Deze longevity formule bevat voorlopers van belangrijke vitaminen (pro-vitaminen) en de benodigde bouwstoffen en energiebronnen voor de actieve stoffen.

 

Alle ingrediënten in Nutrins anti aging: D-ribose, maltodextrine, lecithine, NAD+, reseveratrol, nicotinamide, fisetine, L-tryptofaan.

Gebruiksaanwijzing: 1 maal daags 1 afgestreken schepje toevoegen aan 100 tot 200 ml vloeistof (water, zuivel, sap). Goed roeren en direct consumeren. Gebruiken bij een maaltijd Allergenen: geen. Bewaren: na openen goed afgesloten koel, niet gekoeld, bewaren. Buiten bereik van (jonge) kinderen houden. 

Belangrijke waarschuwing: dit product is NIET geschikt voor (ex) kanker-patiënten. 

Alleen te gebruiken door volwassenen vanaf 24 jaar.                                                                                                    

Nicotinamide (vitamine B3)  50 mg = 320% van de RI voor volwassenen.

Anti aging - Remt veroudering en verhoogt energie

 

Wat is longevity

Longevity of Lifespan (levensduur) is een Engels woord dat verwijst naar de lengte of duur van het leven. Het wordt gebruikt om de periode of het vermogen te beschrijven om een lang leven te hebben of te bereiken. Het gaat over het streven naar een langere levensduur en het bevorderen van een gezonde en actieve ouderdom.

Het concept van longevity houdt zich bezig met het begrijpen en bevorderen van factoren die kunnen bijdragen aan een langere levensduur, zoals gezonde leefstijlkeuzes, goede voeding, voedingssupplementen, lichaamsbeweging, genetische factoren, medische zorg en omgevingsinvloeden. Het omvat ook het vertragen van verouderingsprocessen (anti aging) en het verminderen van het risico op leeftijdsgerelateerde ziekten en aandoeningen.

Het doel is niet alleen om langer te leven, maar ook om een goede gezondheid en kwaliteit van leven te behouden gedurende die langere levensduur. Het begrip longevity wordt steeds relevanter gezien de vergrijzende bevolking in veel delen van de wereld en de toenemende interesse in gezond ouder worden en het maximaliseren van de levenskwaliteit.

 

Wat is Anti Aging / longevity

Anti-aging is een term die wordt gebruikt om activiteiten, behandelingen en producten te beschrijven die gericht zijn op het vertragen of minimaliseren van het verouderingsproces van de huid en het lichaam, evenals het verminderen van tekenen van veroudering. Het begrip "anti-aging" impliceert dat er strategieën bestaan om de tekenen van veroudering te verminderen of om het verouderingsproces zelf te vertragen. Hoewel het niet mogelijk is om het verouderingsproces volledig te stoppen, zijn er verschillende benaderingen en technieken die kunnen helpen bij het behouden van een jeugdige uitstraling en het bevorderen van een gezonde ouderdom.

Anti-aging richt zich op het verminderen van de zichtbare tekenen van veroudering, zoals rimpels, fijne lijntjes, pigmentatieproblemen en verslapping van de huid. Dit kan worden bereikt door het gebruik van huidverzorgingsproducten die antioxidanten, hydraterende ingrediënten, retinoïden, peptiden en andere werkzame stoffen bevatten die de huidtextuur en elasticiteit verbeteren.

Daarnaast omvat anti-aging ook gezonde leefstijlkeuzes, zoals een uitgebalanceerd dieet, regelmatige lichaamsbeweging, voldoende slaap, stressmanagement en het vermijden van schadelijke gewoonten zoals roken en overmatige blootstelling aan de zon. Het beschermen van de huid tegen schadelijke UV-straling en het gebruik van zonbeschermingsmiddelen zijn belangrijke aspecten van anti-aging. Meer over longevity.

Wat is nicotinamide

Nicotinamide, ook bekend als niacinamide of vitamine B3, is een vitamine uit het vitamine B-complex. Het is een in water oplosbare vitamine die een essentiële rol speelt in verschillende processen in het lichaam. Nicotinamide is betrokken bij de productie van energie uit voedsel, met name koolhydraten, vetten en eiwitten. Het fungeert als een co-enzym in vele enzymatische reacties die betrokken zijn bij de stofwisseling en energieproductie. Het speelt ook een rol in de synthese en reparatie van DNA, evenals in de regulatie van de celgroei en differentiatie.

Daarnaast heeft nicotinamide ook andere belangrijke functies in het lichaam. Het heeft ontstekingsremmende eigenschappen en kan de barrièrefunctie van de huid verbeteren. Het wordt vaak gebruikt in huidverzorgingsproducten vanwege de gunstige effecten op de huid, waaronder het verminderen van roodheid, het verbeteren van de huidtextuur en het verminderen van hyperpigmentatie.

Nicotinamide kan via de voeding worden verkregen, met name uit voedingsmiddelen zoals vlees, vis, gevogelte, noten, zaden en volle granen. Het kan ook worden gesynthetiseerd in het lichaam uit tryptofaan, een essentieel aminozuur dat aanwezig is in eiwitrijk voedsel.

Wat is Biohacking

Biohacking verwijst naar de praktijk van het combineren van veranderingen in levensstijl, voedingsinterventies en technologie om cognitieve, fysieke en emotionele welzijn te verbeteren. Het houdt in dat men experimenteert met verschillende technieken en interventies, vaak met als doel de gezondheid en prestaties te optimaliseren.

Er zijn verschillende aspecten van biohacking, waaronder:

Voedingsverbetering: Dit houdt in dat men experimenteert met verschillende diëten, supplementen en specifieke voedingsstoffen om de algehele gezondheid en prestaties te verbeteren. Dit kan variëren van het volgen van specifieke diëten zoals het ketogeen dieet of het paleodieet tot het gebruiken van supplementen zoals noötropica (cognitieve versterkers). Nutrins heeft het hele gamma voor biohacking.
Beweging en Fitness: Biohackers kunnen specifieke oefenroutines en technieken gebruiken om hun fysieke gezondheid en prestaties te verbeteren. Dit kan variëren van specifieke trainingsprogramma's tot het gebruik van geavanceerde meettechnieken.
Technologische Hulpmiddelen: Dit omvat het gebruik van technologieën zoals wearables, apps en andere digitale hulpmiddelen om gezondheid en prestaties te volgen en te optimaliseren.
Slaapoptimalisatie: Biohackers richten zich vaak op het verbeteren van slaapkwaliteit en het optimaliseren van slaappatronen om de algehele gezondheid en prestaties te bevorderen.

Wat is L-tryptofaan

Tryptofaan is een essentieel aminozuur dat een belangrijke rol speelt in verschillende processen in het lichaam. Aminozuren zijn de bouwstenen van eiwitten en spelen een cruciale rol bij de opbouw en het onderhoud van weefsels, de synthese van enzymen en hormonen, en vele andere biologische functies.

Tryptofaan is essentieel omdat het niet door het lichaam kan worden aangemaakt en dus uit voeding moet worden verkregen. Het wordt vaak aangetroffen in eiwitrijke voedingsmiddelen zoals vlees, vis, gevogelte, zuivelproducten, eieren, noten, zaden, peulvruchten en volle granen.

Naast zijn rol als bouwsteen van eiwitten heeft tryptofaan ook andere belangrijke functies. Het is een voorloper van serotonine, een neurotransmitter. 

Tryptofaan heeft ook een betrokkenheid bij de synthese van niacine (vitamine B3) in het lichaam. Het kan worden omgezet in niacine via een reeks biochemische reacties.

Wat is Resveratrol
 

Resveratrol is een natuurlijke stof die behoort tot een groep verbindingen die bekend staat als polyfenolen. Het wordt voornamelijk aangetroffen in rode druiven, bessen en sommige andere planten, en staat bekend om zijn potentiële gezondheidsvoordelen.

Resveratrol heeft verschillende biologische eigenschappen die het tot een interessante stof maken. Het is een krachtige antioxidant, wat betekent dat het de schadelijke effecten van vrije radicalen in het lichaam kan verminderen. Vrije radicalen zijn onstabiele moleculen die oxidatieve stress kunnen veroorzaken en celbeschadiging kunnen bevorderen.

Resveratrol kan worden verkregen via voeding door het consumeren van voedingsmiddelen zoals rode druiven, bessen (vooral blauwe bessen) en pinda's.

Wat is Ribose

Ribose is een natuurlijk voorkomende suiker die een essentieel onderdeel vormt van nucleotiden, de bouwstenen van DNA en RNA. Het is een monosacharide, wat betekent dat het een enkelvoudige suikermolecuul is.

Ribose speelt een belangrijke rol bij de energieproductie in het lichaam. Het is een cruciaal onderdeel van adenosinetrifosfaat (ATP), het belangrijkste molecuul dat verantwoordelijk is voor het opslaan en leveren van energie in cellen. Ribose fungeert als een structurele basis voor de vorming van ATP en helpt bij het herstellen en regenereren van ATP-niveaus in het lichaam.

Vanwege zijn betrokkenheid bij de energieproductie wordt ribose soms gebruikt als een voedingssupplement om het herstel van energie en spiervermoeidheid te bevorderen.

Ribose is van nature aanwezig in voedingsmiddelen zoals rundvlees, varkensvlees, gevogelte, zuivelproducten en sommige groenten en fruit. Het kan ook worden geproduceerd via een biochemisch proces en als supplement worden ingenomen.

Wat is fisetine

Fisetine of fisetin is een natuurlijk voorkomende flavonoïde, een groep plantaardige verbindingen die bekendstaan om hun antioxidante en ontstekingsremmende eigenschappen. Het is te vinden in verschillende planten, zoals aardbeien, appels, uien, citrusvruchten, persimmon (kaki fruit) en komkommerbast.

Meer informatie
Prijs € 59,95
Packaging 116 g
EAN 8720387834907
Merk Nutrins Liposomen
Productvorm poeder
Productgroep beauty
Doelgroep man, vrouw, senior
Energiewaarde - portie