Lokale opslag lijkt te zijn uitgeschakeld in uw browser.
Voor de beste gebruikservaring, moet u lokale opslag inschakelen in uw browser.

Reviews gezondmooislank

Reviews gezondmooislank.nl

Wat zouden wij u graag de gelegenheid geven om reviews te plaatsen. Om met andere mensen uw positieve ervaringen met onze producten en diensten te delen. Helaas is dit niet toegestaan, ook al doen andere bedrijven dit toch.... De boete is € 35.000

Gezondheidsclaims

Als cliënten en patiënten op onze website reviews plaatsen zijn dit vaak positieve ervaringen in de vorm van: dit product heeft mij afgeholpen van ........ of, met dit product heb ik geen ..... meer.

Dit zijn verboden claims. Wij mogen alleen gezondheidsclaims maken, van die vage omschrijvingen zoals "ondersteunt de weerstand" of "voor het behoud van een gezonde spijsvertering". Het is niet anders, eigenlijk staan wij hier ook achter. Het verkopen van gebakken lucht past niet bij ons. Het moet bewezen zijn en wetenschappelijk te onderbouwen zijn. Instanties zoals KOAG/KAG en de NVWA beschermen de consument tegen onzin en valse beloften.

Heel soms krijgen wij een "review" op een andere manier. Een bloemetje of een kaartje.

tulpen als review

Ook een telefoontje waarin iemand ons bedankt.... het geeft echt een topgevoel. Het is onze missie om mensen te helpen gezonder te worden en zo gelukkiger te worden. Als wij dan bewijs zien van onze missie worden we blij, dat geeft echt energie.

Webwinkelkeur review

Na aankoop sturen wij automatisch een mailtje met het verzoek om een review te plaatsen op de website van webwinkelkeur. Dat mag wel. Gelukkig zijn dat opmerkingen over onze scherpe prijzen, onze geweldige binnendienst (Yvonne) of het deskundige advies (Rinjo). Wij scoren hier al jaren boven de 9! Dankuwel.

Hier vind u ons profiel op webwinkelkeur.

Zekerheden

Via de keursite bieden wij nog meer zekerheden:

reviews en zekerheden

De belangrijkste zekerheid die wij bieden is misschien wel het feit dat wij onze producten zelf gebruiken en aan onze hond, kinderen en ouders geven.

Wil je contact opnemen? Wil je een keer langskomen? Je bent welkom. Hier vind je de contactpagina. Op deze pagina stellen wij ons aan u voor.