Lokale opslag lijkt te zijn uitgeschakeld in uw browser.
Voor de beste gebruikservaring, moet u lokale opslag inschakelen in uw browser.

liposomaal

Liposomen

Liposomale vitaminen

Liposomale glutathion

L-glutathion (gereduceerd glutathion GSG) ook aangeduid als γ-L-glutamyl-L-cysteinylglycine is een lichaamseigen tri-peptide. Je lever maakt het zelf aan uit homocysteïne en B-vitaminen. Het bestaat uit drie delen; de aminozuren cysteïne, glycine en glutaminezuur. Het transport in het lichaam van glutathion vindt vooral plaats als cystine. Dit is de geoxideerde en stabielere vorm van cysteïne. Cystine wordt weer omgezet in cysteïne om te gebruiken om GSH (gereduceerd) te vormen met behulp o.a. vitamine C. In ruil zorgt glutathion ervoor dat de vitamine C (nadat deze vrije radicalen heeft gevangen) weer wordt gerecycled en nogmaals zijn functie als antioxidant kan vervullen.

De liposomale vorm van L-glutathion ondersteunt de opname ervan. In capsulevorm wordt het moeilijk opgenomen. Doordat wij de gereduceerde glutathion eerst oplossen en daarna in een liposoom brengen is de opname aanzienlijk (!) hoger, sneller en langer.

Glutathion vind je in vlees, vis, groenten en fruit. Vaak wordt het samen met vitamine C en vitamine B-complex gebruikt. Om het gemakkelijk te maken, liposomaal glutathion met de liposomale multivitaminen.

liposomale vitamine C

Vitamine C is een belangrijke vitamine met een hele waslijst aan gezondheidseffecten. De liposomale vorm zorgt ervoor dat je veel sneller en veel meer vitamine C opneemt. In plaats van maximaal 250 mg per 4 uur kun je in 1 dosering van 5 ml 1000 mg toepassen.

Liposomale vitamine C 1000 mg is vloeibaar en kan gecombineerd worden met andere liposomale voedingssupplementen zoals glutathion, de b-vitaminen, zink, ijzer of rutine en quercetine.

Liposomale multivitamine

De multivitaminen in liposomen bestaat uit: A, B-complex, C, D, E en K. De hoeveelheid per dosering is 100% van de RI. omdat de liposomale opname sneller, langer en hoger is kan deze multi zich meten met hoger en zeer hoog gedoseerde multi's. Het gaat niet om wat je inneemt maar om wat er in je lijf terecht komt. Ook deze multi is vloeibaar en kan gemakkelijk opgedronken worden in een half glas water, vermengd met sap of yoghurt of gewoon puur. Wij gebruiken geen smaakstoffen!

vitamine c liposomale 1000 mg

Liposomaal vitamine C vind je hieronder. Plus de vitamine C met zink en de vitamine c met ijzer.

Bekijk alle producten in de Nutrins liposomen shop.

Terug naar de pagina Liposomen

Van hoog naar laag sorteren
Tonen als Foto-tabel Lijst

13 producten

per pagina
 1. -11%
  Nutrins Glutathion liposomaal 30 capsules
  Regular Price € 26,95 Special Price € 23,95 vanaf € 22,91
 2. -15%
  Nutrins D3K2 liposomaal 30 capsules
  Regular Price € 19,95 Special Price € 16,95
 3. Nutrins Vitamine C 30 capsules liposomaal
  Regular Price € 21,95 Special Price € 19,95 vanaf € 18,66
Van hoog naar laag sorteren
Tonen als Foto-tabel Lijst

13 producten

per pagina