Lokale opslag lijkt te zijn uitgeschakeld in uw browser.
Voor de beste gebruikservaring, moet u lokale opslag inschakelen in uw browser.

Shake booster

Shake booster

Versterk elke shake, smoothie of maaltijdvervanger met de shakebooster van Nutrins.

Wat is een Shake booster?

Om een shake eeen extra boost te geven heeft Nutrins speciale formuleringen gemaakt vol geconcentreerde ingrediënten die in een kleine hoeveelheid worden toegevoegd aan maaltijdvervangers, de Nutrins -shakes of je eigen gemaakte smoothie. 

Een shake-booster is een combinatie van extracten uit groenten, fruit, wieren, paddenstoelen, algen en bessen. Een kleine hoeveelheid (3 tot 9 gram) voeg je toe om de samenstelling van shake-maaltijden nog verder aan te vullen.

Maaltijdvervangers aanvullen

Elke maaltijdvervanger in Nederland en België (vervangmaaltjiden) voldoet aan strikte wettelijke eisen. Je ziet dat maaltijdvervangers exact aan de eisen voldoen en niets meer. De vitaminen zijn synthetisch, de eiwitten zijn vaak dierlijk en er wordt ruim zoetstof toegevoegd. De onverzadigde vetten zijn meestal plantaardig. Je kunt elke maaltijdvervanger zelf aanvullen met vers fruit of extra groenten. Nutrins maakt het gemakkelijk: een uitgekiende blend van natuurlijke concentraten die je shake of smoothe een waardevolle kick geeft.

 

Zoet in je shake

Om de smaak van shakes zoeter te maken hebben wij een lekkere combinatie gemaakt van erythritol en stevia. Puur en zo zoet als suiker zonder de calorieën.

Extra mineralen in je shake

Meer calcium en meer magnesium in natuurlijke vorm (aquamin). De dosering is zo samengesteld dat 1 schepje precies 100% van de RDI aan magnesium en calcium biedt. Gemakkelijk toe te voegen aan shake of smoothie. 

Van hoog naar laag sorteren
Tonen als Foto-tabel Lijst

1 product

per pagina
  1. Nutrins vegan multivitaminen en mineralen
    Regular Price € 29,95 Special Price € 27,95 vanaf € 25,46
Van hoog naar laag sorteren
Tonen als Foto-tabel Lijst

1 product

per pagina