Lokale opslag lijkt te zijn uitgeschakeld in uw browser.
Voor de beste gebruikservaring, moet u lokale opslag inschakelen in uw browser.

Kruiden

Kruiden

Van hoog naar laag sorteren
Tonen als Foto-tabel Lijst

12 producten

per pagina
Van hoog naar laag sorteren
Tonen als Foto-tabel Lijst

12 producten

per pagina

Fytotherapie: kruiden voor je gezondheid

Kruiden zijn goed voor gezonde bloedvaten. Kruiden voor gezondheid worden al eeuwen gebruikt om hun bijzondere inhoudsstoffen en de effecten op gezondheid. De wetenschap achter gezondheid uit planten heet fytotherapie, een belangrijk onderdeel van de natuur-geneeskunde. Een groot gedeelte (meer dan 90%) van de huidige medicijnen vind zijn oorsprong in planten. De actieve stoffen in een plant worden geïsoleerd en synthetisch nagemaakt. Geïsoleerde stoffen zijn: te meten, te analyseren en vaak ook te patenteren. In de fytotherapie worden gedroogde planten, concentraten en plant-extracten gebruikt. Het Neubria-assortiment is gebaseerd op eeuwenoude kennis van kruiden en de ayur veda. Het principe achter de Neubria nootropica heet synologie.

Fytotherapie in voedingssupplementen

Concentraten van planten, dus ontdaan van vezels, water en andere ballaststoffen, worden aangeboden als voedingssupplement. De opname van de plantaardige stoffen is afhankelijk van hulpstoffen. Om de concentraten op te nemen door de darmen worden planten-extracten en concentraten verpakt in liposomen. in 2021 gaan er 6 studenten afstuderen op de liposomale fytotherapie in de liposomenfabriek.

Alle liposomale supplementen vind je hier in de webshop.

Antioxidanten

Kruiden zijn goed voor je gezondheid. In kruiden vind je namelijk ook de groep antioxidanten. ProVen heeft een compleet antioxidanten-complex toegevoegd aan de Four Pillars.

Nutrins heeft ook Kurkuma en Resveratrol in de liposomale vorm.

terug naar de pagina supplementen.

contact met gezondmooislank