Lokale opslag lijkt te zijn uitgeschakeld in uw browser.
Voor de beste gebruikservaring, moet u lokale opslag inschakelen in uw browser.

Voedingssupplementen voor mannen

Voedingssupplementen voor mannen

Speciale vitaminen voor mannen? Ja, mannen hebben een andere behoefte aan vitaminen en mineralen als vrouwen. Daarnaast is een mannen lichaam echt anders als en vrouwen lichaam. Mannen hebben meer spierweefsel en verbruiken meer energie.

Meer kracht

Mannen vanaf 16 jaar zie je in de sportschool werken aan spiermassa. Voldoende vitaminen en mineralen, maar ook vegan proteïnen ondersteunen doordat de voorraad aminozuren voor spierherstel en spieropbouw dagelijks wordt aangevuld.

Mannen 40+

voedingssupplementen voor mannen

Veranderingen in de hormonen (mannen hebben ook een overgang) hebben effect op haar uitval en de prostaat vergroting. Met het ouder worden verandert de behoefte aan mineralen (zink en magnesium) die hier een grote rol spelen.

Skincare

Huidverzorging voor mannen groeit al jaren hard. Logisch, als je werkt aan een gezond mooi lijf wil je ook je huid verzorgen. Beauty voor mannen, lekker in je vel, daar wordt je happy van.

De basis-ochtend-routine bevat steeds vaker een verzorgende dagcreme. De vocht-vet-balans van de huid wordt onderhouden.

Droge huid mannen

Voedingssupplementen die een rol spelen zijn vooral de omega-3 vetzuren die bijdragen aan de vet-vocht-balans in de huid. Visolie helpt de hydratatie van de huid en vermindert vochtverlies. Een goede multivitamine blijft de basis maar let vooral op vitamine C en vitamine D3. 

De huid weerspiegelt de conditie van de darmen, probiotica kunnen op deze manier bijdragen aan het uiterlijk. 

Egale huid mannen

Om rimpels te voorkomen en te verminderen hebben mannen net zo veel baat bij MSM en Silicium als vrouwen. De zwavel, silica en collageen (zoals in de super skin food) remmen de afbraak van collageen in de huid, stimuleren de aanmaak van eigen collageen geven alle bouwstoffen die nodig zijn voor het behoud van een jonge egale huid. 

Naast voldoende water drinken, voldoende essentieële vetzuren speelt een goede spijsvertering een rol in de conditie van huid. De huid is een uitscheidingsorgaan van afvalstoffen. Een detox-periode (als onderdeel van een gezonde lifestyle) ontlast het ontgiftingssysteem. 

Energie

Mannen zijn de grootste gebruikers van energie-producten zols de bekende blikjes met suiker, cafeïne en taurine. In April 2023 lanceert Nutrins en energybooster voor mannen, voor meer focus, ernergie en uithoudingsvermogen. Op deze pagina meer over voeding en energie-boosters. Hier meer over supplementen en sport.

 

Van hoog naar laag sorteren
Tonen als Foto-tabel Lijst

11 producten

per pagina
Van hoog naar laag sorteren
Tonen als Foto-tabel Lijst

11 producten

per pagina