Lokale opslag lijkt te zijn uitgeschakeld in uw browser.
Voor de beste gebruikservaring, moet u lokale opslag inschakelen in uw browser.

Voeding

Gezonde voeding

Wat is gezonde voeding? De gezondheidsraad, het RIVM en het voedingscentrum geven advies, maar ondertussen staat de wetenschap neit stil. Gezond eten is een basis voor gezondheid, maar voor elk individu geldt een andere invulling. Vanaf je 40-ste begin je effecten te zien van de leefstijl die je geleef hebt.

Nieuwe inzichten ontstaan dagelijks en wij vertalen dit heel snel in toegangkelijke producten. Voeding die je gezondheid helpt. 

Gezondmooislank heeft een breed assortiment maaltijdvervangers, shakes en macro-nutriënten (vetten, vezels, proteïnen) om gericht jouw behoefte in te vullen.

Nutrins heeft een innovatief assortiment voeding: shakes en shake-maaltijden en een bijzondere serie voedingssupplementen. De visie van Nutrins op gezonde voeding.

Maaltijdvervangers

Start je dag met een gezond ontbijt aangevuld met boosters of supplementen. 

Shake boosters

Een shake booster is een combiantie van geconcentreerde voeding. Een combiantie van groenten-, fruit- en paddenstoelen poeders. Het volume van 1 portie (meestal 3 tot 6 gram) is teveel voor een voedingssupplement. Boosters kun je met alles combineren.

Vezels

Elke dag 30 gram vezels. De maaltijdshakes van Nutrins bevatten veel vezels. Je kunt met de vezels-complexen van Nutrins je shake of smoothie aanvullen. Of je voegt het toe aan zuivel.

Proteïnen

Nutrins kiest voor plantaardige proteïnen. Het nadeel is de smaak, die is iet altijd geweldig. Daarom hebben we ook twee mooie zoetstoffen. Proteïnen vind je in verschillende vormen: Colostrum is een bijzondere bron van proteïnen. Collegaan is ook een vorm van proteïnen. De vegan proteïnen-shake als ontbijt en de Nutrins after work-out bevatten een compleet aminozuren-profiel.

Ghee

's avonds maak je meestal ene warme maaltijd. De nutrins zuivere geitenghee is de zuiverste ghee die er is. Het kan hoge temperaturen hebben en geeft heel weining smaak aan je eten. Je proeft puur de ingrediënten waar het echt om gaat.

Sportvoeding

Sporters hebben door hun extra fysieke inspanning voor, tijdens en na hun activiteit een andere voedings-behoefte. Nutrins heeft ene compleet concept gemaakt voor vrouwen: voor tijdens en na het sporten alle nutriënten die je nodig hebt.