Lokale opslag lijkt te zijn uitgeschakeld in uw browser.
Voor de beste gebruikservaring, moet u lokale opslag inschakelen in uw browser.

Zirtui

Wie is Zirtui 

Zirtui is een nieuw merk, gebaseerd op een integere filosofie, de laatste science en dat vertaald in excellente produkten. GezondMooiSlank introduceert in April The Dream. The dream is een synergetische blend van nutriënten die de nachtrust ondersteunt.

De naam zirtui is afgeleid van "sirtuïnen". In de blog zeven sirtuïnen voor longevity alles over deze enzymen.

Zirtui visie

Onze visie is nu zorgen voor uw toekomst. Wij zien een gezonde levensstijl als praktijk van preventieve geneeskunde. Dat is onze geest: door het verstrekken van wetenschappelijke informatie, het bevorderen van een gezond levensstijl en het ontwikkelen van eersteklas blends, hopen we te helpen bij het creëren van een samenleving waarin veroudering en ziekte niet langer met elkaar gecorreleerd zijn.

zirtui ellen crabbezirtui ellen crabbe

Ellen Crabbe

‘Ik ben van opleiding biotechnoloog en heb mijn doctoraat in het veld van de moleculaire biologie en kankeronderzoek. Ik heb dus altijd al een interesse gehad in wetenschappelijk onderzoek. Gaandeweg ben ik me gaan verdiepen in het longevity veld, dat meer en meer in opmars is. Die interesse is in een stroomversnelling geraakt na het verlies van enkele familieleden, waarbij ik op zoek ging naar antwoorden op mijn vele vragen. Ik heb zeker niet alle antwoorden gevonden, maar uit die zoektocht is wel Zirtui ontstaan. Ook vond ik op de markt niet het product waar ik zelf nood aan had: een eenvoudig in te nemen product met dé kerningrediënten en geen tientallen pillen om de juiste dosis te hebben.’

De filosofie

Een individu heeft niet alleen een chronologische leeftijd, maar ook een biologische leeftijd. Hoewel uw chronologische leeftijd gekoppeld is aan de geboortedatum die u op uw identiteitsbewijs vindt, kan de manier waarop een lichaam biologisch ouder wordt voor ieder van ons verschillend zijn. Dit verouderingsproces is gekoppeld aan genetica, maar ook aan levensstijlfactoren zoals voeding, lichaamsbeweging en slaapgewoonten.
De afgelopen decennia zijn wetenschappers begonnen met het ontrafelen van de moleculaire mechanismen achter de verouderingsprocessen van ons lichaam. Hoewel de mechanismen complex zijn, is het duidelijk geworden dat veroudering kan worden bestreden en vertraagd door de juiste levensstijlkeuzes en de juiste voedingskeuzes.
Bij Zirtui willen we u graag helpen langer en gezonder te leven. Hoe oud je ook bent: je verdient een gezonde, gelukkige toekomst! We weten allemaal dat het aannemen van een gezonde levensstijl de sleutel is om ziekten buiten de deur te houden. Maar soms heb je een extra zetje nodig. Dit is waar Zirtui tussenbeide komt.

 
 
 

zirtui the dreamzirtui the dream
Van hoog naar laag sorteren
Tonen als Foto-tabel Lijst

4 producten

per pagina
Van hoog naar laag sorteren
Tonen als Foto-tabel Lijst

4 producten

per pagina