Lokale opslag lijkt te zijn uitgeschakeld in uw browser.
Voor de beste gebruikservaring, moet u lokale opslag inschakelen in uw browser.

Alle liposomen

Alle liposomen

Van hoog naar laag sorteren
Tonen als Foto-tabel Lijst

Producten 1-16 van 30

Pagina
per pagina
  1. -9%
    Nutrins Spermidine in B-complex capsules
    Regular Price € 32,95 Special Price € 29,95 vanaf € 29,66
Van hoog naar laag sorteren
Tonen als Foto-tabel Lijst

Producten 1-16 van 30

Pagina
per pagina

Wat is liposomaal

Liposomen zijn lege vetbolletjes die worden gevuld met vitaminen, mineralen of planten-extracten. Een liposoom heeft een jasje van 2 lagen fosfolipiden die de inhoud beschermen tijdens het transport door de maag. Fosfolipiden zijn lichaamseigen stoffen. De liposoom wordt door het lichaam herkend als vet en gaat via de darmwand in de bloedbaan en in het lymfestelsel. De liposomen hechten zich aan cellen en geven hun inhoud af aan de cel. De liposomale verpakking zorgt voor een 10 tot 30x hogere opname van de micronutriënten. Naast de hoge opname blijven de actieve ingrediënten ook langer in de bloedbaan. Hogere waarden die langer aanhouden. Lees hier alles over echte liposomen. Check hier ons nieuwe merk liposomale voedingssupplementen van Nutrins. Hier vind je de nutrins-webshop. Liposomaal C, B12, b-complex, multivitaminen, magnesiumbisglycinaat, quercetine, resveratrol en meer.

werking van liposomen

Kwaliteitsverschil in liposomen

2020 Het produceren van een liposoom is een technisch hoogstandje waarbij veel techniek komt kijken. Het begint bij de goede zuivere fosfolipiden. Vervolgens de hoogwaardige micronutriënten en een complex productieproces met zeer hoge druk. Het is echt iets anders als "vitaminen mengen in olie". Liposomen in droge vorm hebben o.a. een "oplossingsstap" in het productieproces ondergaan. Wij zijn van mening dat hitte de kwaliteit, opname en werkzaamheid niet ten goede komt. Maar wij werken aan nieuwe technieken.

2021 (Januari) Wij hebben het gevonden! Een solide techniek om liposomen te drogen waarbij de actieve ingrediënten in tact blijven! Eind februari introduceren wij de eerste droge liposomen in poedervorm en gecapsuleerd. Het voordeel van een liposoom is dat er geen hulpstoffen nodig zijn om de micronutriënten te laten opnemen.

2022 (Mei) Het is gelukt, de vloeibare liposomen kunnen ook "gedroogd" worden. Het liposomale poeder presenteren wij in capsules. Elke maand komen er 2-3 producten bij. De eerste is de vitamine C.

Liposomale vitaminen, mineralen en kruiden-extracten

GezondMooiSlank werkt intensief samen met de Liposomenfabriek, de beste Nederlandse producent van liposomen. Het assortiment wordt regelmatig uitgebreid. Vanaf 12 februari 2022 is er zelfs een liposomale multivitaminen. In mei 2022 is Nutrins begonnen met droge liposomen, dus liposomale supplementen in een capsule. De droge liposomen (lipodrytechnologie) zijn gecapsuleerd en verpakt in gerecyclde stazakjes, bekijk ze in de shop.

Geen alcohol, geen soja, echte liposomen

De vloeibare liposomale supplementen van Nutrins zijn gemaakt met non GMO zonnebloem-lecithine. De droge met biologische maltodextrine.

assortiment liposomale voedingssupplementen nutrins

terug naar de pagina supplementen.

contact met gezondmooislank