Lokale opslag lijkt te zijn uitgeschakeld in uw browser.
Voor de beste gebruikservaring, moet u lokale opslag inschakelen in uw browser.

Therapeuten, samen werken

Therapeuten kiezen het beste

Meer over natuurlijke plantaardige multivitaminen.

Nutrins producten vind je in de nutrins-webshop.

ProVen-probiotica vind je in de proven-webshop.

Liposomale voedingssupplementen vind je in de liposomenshop.

Samenwerken met GezondMooiSlank

Wij werken graag rechtstreeks samen met voorschrijvende professionals zoals artsen, therapeuten, coaches en schoonheidsspecialisten. Onze condities zijn simpel:

Geen minimale afname en al vanaf € 45,- geen verzendkosten. Eerlijke marges, wij verzenden ook rechtstreeks naar patiënten indien dit past in uw werkwijze. Gratis training in Apeldoorn, telefonisch advies over klant-cases. Vraag onze assortimentslijst op.

Groothandels

Onze merken liggen (nog) niet bij de groothandels. Wij drinken wel regelmatig koffie met gespecialiseerde groothandels. Neem een kijkje bij Nutrition Company.  Volg Rinjo op LinkedIn dan ben je altijd op de hoogte van de laatste ontwikkelingen en innovaties.

Praktisch

Maak een account aan in deze webshop. Stuur Rinjo een email ( rinjo@gezondmooislank.nl  )met het verzoek voor een proffesional-account. Wij controleren uw naam / adres / eventuele website en andere registers. Wij bevestigen per email dat u in aanmerking komt voor een account.

Kennis maken?

Op deze pagina meer over ons. Wij staan elk jaar op de Internationaal Therapeut beurs in Houten en op het VGBC-congres ook in Houten. Wij zijn in Apeldoorn gevestigd aan de Laan van de Leeuw 26, daar ben je ook welkom. De contact pagina.

Gezondheidsblog

Lees lekker verder over voeding, suppletie en gezondheid in ons Gezondheidsblog.

 

 

merken van gezondmooislankmerken van gezondmooislank

Gemaakt in Apeldoorn

Bijna al onze produkten hebben zelf ontwikkeld en geproduceerd in onze fabriek in Apeldoorn. Als therapeut ben je altijd welkom om een kijkje achter de schermen te nemen. Onze "fabriek" heeft een eigen naam, de Nutrins factory. Daar produceren wij ook voor andere merken, therapeuten, influencers, schoonheidsspecialisten. Van klein tot heel groot, in binnen- en buitenland. Ons nieuwste produkt is de Osteo totaal formule die heel goed samengaat met de naturlijke multivitaminen. Check ook de longevity-produkten, een snelgroeiende categorie.

produkten van nutrinsprodukten van nutrins