Probiotica

Borstvoeding verlaagt risico allergie

borstvoeding allergie

Borstvoeding verlaagt risico op allergie en astma bij kinderen (6 jaar)

In een nieuwe studie is (alweer) aangetoond dat volledig borst voeden gedurende de eerste 3 maanden na de bevalling het risico op allergieën en astma sterk vermindert als de kinderen 6 jaar oud zijn.

darm brein as

Darmen bepalen gedachten, de darm-hersen-as.

Hoe onze darmen onze gedachten beïnvloeden. Bijna wekelijks wordt er nieuw onderzoek gepubliceerd dat bijdraagt aan het inzicht in de werking van het microbioom. De link tussen de hersens en de darmen en beiden hebben invloed op ons denken.

Honden microbioom

hond microbioom

Een hond voor je microbioom

10 goede redenen om een hond te nemen, er van te houden en mee te lopen. Een hond is een van de beste medicijnen. In deze blog de effecten van hond op je gemoedstoestand, je spijsvertering, je gewicht en je microbioom (de bacteriën in je darmen).

Daily Mail Afslanken met probiotica

daily mail probiotica

De Daily Mail over de Afslankbacterie – het ShapeLine onderzoek

Werkt de pil met goede bacteriën tegen vetkwabben? De capsule die kan helpen om af te vallen zonder dieet en zonder extra inspanning. Miranda Levy (redacteur Daily Mail) deelt haar ervaringen met de ShapeLine probiotica. Dit voedingssupplement is het eerste probioticum dat bewezen heeft dat je gewicht verliest. ShapeLine bevat een combinatie van 5 stammen probiotische bacteriën die de gezondheid van je microbioom verbeteren.

Antibiotica-resistentie, nieuwe strategie

antibiotica resistentie

Nieuwe strategie in het gevecht tegen antibiotica-resistentie

Wetenschappers van KU in Leuven hebben een nieuwe antibiotische strategie ontwikkeld die pathogene bacteriën verzwakt in hun vermogen om samen te werken met soortgenoten. In tegenstelling tot antibiotica is er geen resistentie te ontwikkelen tegen deze strategie.

Onderdelen 1 tot 5 van totaal 38
Wij gebruiken cookies om op basis van je bezoek aan de verschillende pagina's en websites ons aanbod en onze content beter af te stemmen op bezoekers en om onze marketinginspanningen te meten. Meer details hier.
x
Loading...