Lokale opslag lijkt te zijn uitgeschakeld in uw browser.
Voor de beste gebruikservaring, moet u lokale opslag inschakelen in uw browser.

Liposomenfabriek van science naar convenience

Wie en wat is de liposomenfabriek

Science (wetenschap) is onze grootste drijfveer en motivatie. De onderzoeken naar de werking van voedingssupplementen duren vaak 12 weken of langer. De verwachting dat er verbetering merkbaar is binnen 2 weken is dus vaak te hoog. Met convenience bedoelen wij gemak. Het advies van een professional vraagt immers om therapietrouw. Hoe efficiënter de aanpak hoe gemakkelijker het advies wordt gevolgd. De echte liposomen van de liposomenfabriek zijn de meest effectieve manier om veilige ingrediënten in het lichaam te brengen. Je voelt het verschil!

Wat is de liposomenfabriek?

De fabriek is eigenlijk een apotheek, maar dan met een flinke R&D en produktieruimte (ISO 22000). De apotheek is onderdeel van een groep samenwerkende zelfstandige professionals. Een netwerkorganisatie met een missie: het ontwikkelen en introduceren van innovaties op het gebied van voedingssupplementen die daadwerkelijk micronutriënten in het lichaam brengen.

Wie is de liposomenfabriek

Continue worden er nieuwe onderzoeken gepubliceerd over het metaboliseren (opnemen) van vitaminen en mineralen. Onze data-analist vertaalt deze stroom aan nieuwe informatie in nieuwe inzichten. De nieuwe kennis wordt door onze farmacoloog vertaald in nieuwe concepten, in nieuwe toedieningsvormen. Deze wetenschappers bestuderen de wisselwerking tussen onze innovatieve voedingssupplementen en de fysiologische processen in het lichaam.

De concepten (onderzoek dat heeft geleid tot nieuwe recepten) wordt door onze industrie apotheker (Dr. Klaas Riepma PhD.) vertaald in een bereidingsprotocol, een analyse protocol en ingevoerd in het kwaliteitssysteem. Na elke productie worden de producten geanalyseerd. De lipsomenfabriek kiest altijd voor veilige en zo natuurlijk mogelijke ingrediënten die herkend worden door het lichaam.

In ons eigen laboratorium worden de eerste proef-producties gemaakt, geproefd en getest. Nadat het team een formulering accordeert wordt er opgeschaald, er wordt een grotere productie gemaakt in de eigen proeffabriek. Ongeveer 1/3 van de proeven leidt echt tot een nieuw consumentenproduct. Voor het produceren van de vloeibare en droge liposomen op grotere schaal werken wij met GMP-producenten in binnen- en buitenland. Onze ingrediënten zijn afkomstig van de beste leveranciers ter wereld. Wij kiezen waar mogelijk voor biologische grondstoffen (geproduceerd in de EU). Hier stellen wij een paar leveranciers voor.

liposomenfabriek netwerk professionals

 

Innovatie: liposomale multi A, B, C, D, E, K.

Het is de liposomenfabriek als eerste gelukt, een multivitamine-supplement met 100% RI vitaminen. Bekijk de multi hier

liposomale multi vitamine

Sinds de zomer van 2020 zijn er al 36 verschillende voedingssupplementen en medische hulpmiddelen ontwikkeld. Deze innovatieve producten worden in 2021 geïntroduceerd in de webwinkel van gezondmooislank en onder de vlaggen van verschillende Nederlandse A-merken.

In 2022 blijven wij door innoveren: de droge liposomen zijn gelukt! Alle vloeibare producten kunnen wij ook in een droge vorm (poeder) in een capsule presenteren. Hier vind je de eerste, de Vitamine C 500. In de zomer van 2022 volgen alle vitaminen, antioxidanten, PEA, melatonine, CBD en zelf paddenstoel-extracten. Heel misschien gaat het ook lukken om de immunoglobulinen uit colostrum in een liposoom te brengen.

Het netwerk van de liposomen-fabriek bestaat uit; verschillende onafhankelijke professionals, een apotheek, drie producenten en een marketingorganisatie onder leiding van Rinjo Israels die de innovaties naar de consument brengt.

made in apeldoorn

Made in Apeldoorn

De liposomen worden in Apeldoorn ontwikkeld, geproduceerd en verpakt. "Made in Apeldoorn" is een website voor exporterende ondernemers. Hier meer over ons op de website van "madeinapeldoorn". Je bent welkom in Apeldoorn voor training in de werking en toepassing van liposomale voedingssupplementen.

Private label & contract manufacturing

B2B: Uw A-merk, huismerk of eigen label, wij ontwikkelen private labels en bijzondere formulaties al in kleine hoeveelheden. Wil je weten wat de MOQ van jouw ideale supplement is? Bel en maak een afspraak. 055-3672000 De kleinste producent van Nederland met grootse dynamiek; Nutrins factory

Afstuderen bij de liposomenfabriek

In April 2022 starten er weer 3 studenten bij de liposomenfabriek. Elke student ontwikkelt een eigen concept dat leidt tot een innovatief consumenten-product. De studenten blijven voor een gedeelte eigenaar van hun concept. "Het wordt toch een beetje een kindje van je". Dit jaar leggen wij nog meer focus op absorptie en effectiviteit: Onze claim is dat liposomen sneller worden opgenomen, een hogere bloedspiegel genereren en dat de bloedwaarden langer hoog blijven. Wij willen dit "hard en concreet" maken: hoe lang, hoe snel en hoeveel meer.

Opname van liposomale vitaminen

In deze nieuw blog meer uitleg over de opname van voedingssupplementen in een liposoom. De hoge opname van dit type vitaminen kan alleen gerealiseerd worden door een dubbele laag fosfolipiden. Maar hoe verwerkt je spijsvertering dit? Lees het hier.

Ook "made in Apeldoorn", de Nutrins Factory

De Nutrins factory is een full service contract manufacturing partner, maak kennis met deze producent op de website van Nutrins factory.

Terug naar de pagina Liposomen