Nieuw in Nederland Pro-Ven probiotica met LAB4 probiotica

Pro-Ven is wereldwijd een zeer gerespecteerde producent van probiotica. Ruim 30 jaar ervaring in het onderzoek, de produktontwikkeling en de produktie van vriendelijke (darm) bacteriën.


probiotica omega-3 vitaminen antioxidanten

De bacterie-stammen van Pro-Ven worden door universiteiten gebruikt om onderzoek te doen naar het effect van vriendelijke bacteriën op: allergiën, veelvoorkomende ziektes en specifieke spijsverteringsklachten. De produkten zijn ontwikkeld om in elke levensfase te gebruiken; tijdens de zwangerschap, de kindertijd, puberteit en en volwassenheid. De 12 klinische onderzoeken zijn gepubliceerd op de website van LAB4 in het research centre.

Het kiezen van de juiste probiotica kan op basis van leeftijd en op basis van een bepaald effect dat je wilt ondersteunen. Advies over effecten kan door contact met ons op te nemen of bekijk eerst hier de probiotica keuze-hulp.

Lees alles over Pro-Ven op de website van proven-probiotica.nlprobiotica van Pro-Ven voor elke levensfase

Wij gebruiken cookies om op basis van je bezoek aan de verschillende pagina's en websites ons aanbod en onze content beter af te stemmen op bezoekers en om onze marketinginspanningen te meten. Meer details hier.
x
Loading...