Juvo aanbieding

Juvo is een gemakkelijke manier om gezond te eten, voor afvallen met rawfood en voor sporters. Gemakkelijke gezonde voeding voor alle leeftijden.

Juvo aanbiedingen vind je op de pagina. Bij elk produkt kun je kiezen om 2, 3 of meer in je mandje te doen. Koop je meer dan krijg je meestal een lagere prijs. Wij besparen dan namelijk op de verzendkosten en geven dit voordeel graag weer terug. Als voorbeeld, bij aankoop van 3 verpakkingen Juvo Slim ontvang je 16% korting.

Juvo kortingsbonnen

GezondMooiSlank werkt niet met kortingsbonnen. Wij belonen uw aankopen met spaarpunten. Op deze pagina vindt u altijd de laatste Juvo aanbieding.

vastendieet, 2 dagen vasten per week

Intermittent fasting kan door 16 uur per dag niet te eten en 8 uur per dag wel. Lees hier meer over de effectieve 16/8-methode. Twee dagen vasten per week betekent 2 dagen leven op 600 kcal. Zorg er dan wel voor dat die caloriën goed vullen en alle voedingsstoffen bevatten. 3 Juvo maaltijden samen is 600 kcal, met alle vitaminen, vezels, eiwitten en complexe koolhydraten die je nodig hebt. Vegan, raw, whole food, biologisch en gevriesdroogd. Bekijk hieronder de vasten-dieet-aanbieding.

Het vasten-dieet proberen? Combineer de aanbieding Juvo proteïnen (met gratis multi + probiotica) met de Juvo Slim (met gratis shaker), dan heb je alles voordelig in huis om het zelf te ervaren.

   
Wij gebruiken cookies om op basis van je bezoek aan de verschillende pagina's en websites ons aanbod en onze content beter af te stemmen op bezoekers en om onze marketinginspanningen te meten. Meer details hier.
x
Loading...