Lokale opslag lijkt te zijn uitgeschakeld in uw browser.
Voor de beste gebruikservaring, moet u lokale opslag inschakelen in uw browser.

Juvo Original raw whole meal FORTE 640 gram

15 raw whole food maaltijden

Juvo Original raw whole meal FORTE 640 gram is te bestellen in veelvoud van 1

Juvo original raw whole meal FORTE

NIEUW de vertrouwde Juvo Original wordt nu in Nederland gemaakt. Wij hebben de samenstelling versterkt: 20% meer proteïnen, 5% meer vezels, plantaardige vitaminen en mineralen, en extra veel superfoods. De dosering is iets hoger, een portie is nu 42,4 gram, maar de prijs is hetzelfde. De verpakking bevat nu 40 gram extra! Tijdelijk introductie korting.

Regular Price € 54,95 Special Price € 49,95
Beschikbaarheid: Op voorraad
SKU
Juvo Original FORTE
  • Koop 3 voor € 46,71 en bespaar 6%

Juvo original FORTE

De Juvo original raw whole meal is nog beter geworden: een lagere footprint doordat wij in Nederland produceren en doordat wij de verpakking hebben aangepast. De hoeveelheid verpakkings materiaal van een stazak is ruim 80% minder in vergelijking met een pot.

Juvo bevat nu 54 superfoods: dus meer verschillende ingrediënten. De hoeveelheid superfoods hebben wij verhoogd! De verhouding macro-nutriënten is aangepast: meer proteïnen en vezels.

Juvo forte door Nutrins factory

De Apeldoornse Nutrins factory produceert voor Juvo. Om hoge kwaliteit betaalbaar te houden werkt de Nutrins factory met eigen pre-mixen, combinaties van tientallen ingrediënten die in verschillende formuleringen worden gebruikt. Dit betekent efficiency, lagere kosten en scherpe prijzen.

Paddenstoelen-blend

Maitake, Lions mane, Cordyceps, Reishi, Chaga, Shiitake, Tremella. De zeven paddenstoelen zijn wereldberoemd om hun werking.

Elektrolyten-blend

Natrium, Kalium, Magnesium, Chloride, Calcium carbonaat.

Bessen-blend

Rozenbottel, Aronia-bessen, Hibiscus-bloem, Schisandra-bessen, Frambozen, Acai-bessen, Maqui-bessen, Goji-bessen, Camu camu bes, Blauwe bes. Op deze pagina meer over de voedingswarden van de bessen-blend.

Groenten-blend

Boerenkool, Spinazie, Broccoli, Tarwegras (glutenvrij), Rode biet, Chlorella, Havergras, Matcha thee.

Vegan vitaminen en mineralen

Door middel van dubbele maceratie worden de vitaminen en mineralen gewonnen uit een serie superfoods. Met Spinazie-concentraat, Boerenkool concentraat, Broccoli concentraat, 
Pompoen concentraat, Zoete aardapel concentraat, Zonnebloemzaad concentraat, Cranberry concentraat, Chlorella concentraat, Maitake en shiitake concentraat. Op deze pagina meer over de natuurlijke multi


Oergranen-blend

Maïs, Boekwijt, Gierst, Amaranth en Quinoa. Op deze pagina meer informatie over de oergranen-blend.

Gevriesdroogde grassappen

Vijf verschillende kiemgroenten worden geperst en het sap wordt gevriesdroogd tot een poeder. Een super-concentratie van alle voedingsstoffen in kiemen. Haver gras kiemen, Alfalfa, Gerst-kiemen, Kamut (khorasan kiemen) en Tarwe kiemen. Kiemen bevatten van nature geen gluten.

De basis van de Juvo Original Forte

De basis van alle blends is een combinatie van hele bruine rijst (met kiem en vlies) en bruine rijst proteïnen (isolaat). De chlorella en de hennep-proteïnen vullen het aminozuren-profiel aan. Daarnaast gebruiken wij van aquamin de natuurlijke magnesium en calcium. Voor de vezels en de structuur hebben wij gekozen voor xanthaangom en groene banaan.

Bijna biologisch...

Zoveel mogelijk ingrediënten worden bio (organic) ingekocht. Wij willen de smaak wel verbeteren en gebruiken stevia. Deze plantaardige intensieve zoetstof is lekker maar niet biologisch. Juvo original Forte is dus NIET biologisch gecertificeerd. 

Gebruiksaanwijzing

Twee afgestreken schepjes in 400 ml vloeistof: water, zuivel, sap of een combinatie hiervan. 100 ml yoghurt met 300 ml water wordt veel gebruikt. Gebruik Juvo original forte dagelijks als ontbijt, lunch of maaltijdcomponent. Je kunt in een blender nog vers fruit of noten toevoegen.

Meer informatie
Prijs € 54,95
Packaging 640 g
EAN 8720387834945
Merk Juvo
Productvorm poeder
Productgroep maaltijdvervanger
Doelgroep man, vrouw
Ingrediënten

Samenstelling nieuwe Juvo

Wij hebben de verhouding macronutriënten geoptimaliseerd, meer proteïnen en meer vezels. De vegan 100% plantaardige multi-vitaminen van Nutrins is ook gebruikt. In plaats van de standaard multi-vitaminen. Dus hogere vitaminen en mineralen waarden in hun natuurlijke vorm.

juvo forte vitaminen en mineralen

ALLERGENEN: De formulering bevat geen allergenen maar sommige ingrediënten kunnen misschien sporen bevatten van allergenen.

Samenstelling nieuwe Juvo

Wij hebben de verhouding macronutriënten geoptimaliseerd, meer proteïnen en meer vezels. De vegan 100% plantaardige multi-vitaminen van Nutrins is ook gebruikt. In plaats van de standaard multi-vitaminen. Dus hogere vitaminen en mineralen waarden in hun natuurlijke vorm.

juvo forte vitaminen en mineralen

ALLERGENEN: De formulering bevat geen allergenen maar sommige ingrediënten kunnen misschien sporen bevatten van allergenen.