Lokale opslag lijkt te zijn uitgeschakeld in uw browser.
Voor de beste gebruikservaring, moet u lokale opslag inschakelen in uw browser.

Juvo raw superfood voedingssupplement 400 gram

48 Raw Green Superfoods

Juvo raw superfood voedingssupplement 400 gram is te bestellen in veelvoud van 1

Juvo superfood

Maak je eigen smoothie breder, sterker en completer; voeg deze complete Raw Superfoods toe aan je eigen-gemaakte smoothie of ontbijt.

€ 54,95
Beschikbaarheid: Op voorraad
SKU
juvo03
  • Koop 2 voor € 52,95 en bespaar 4%
  • Koop 3 voor € 49,46 en bespaar 10%

Juvo Superfood; Hele granen, kiemgroenten, paddenstoelen, fruit, bessen.

Juvo raw whole superfood, smoothiebooster en maaltijdvervanger, duurzame selectie van de krachtigste rawfoods. 48 hele (glutenvrije) granen, gevriesdroogde grassappen, kiemgroenten, super-fruit en vijf paddenstoelen.

Glutenvrij, bevat GEEN suiker, caseïne, lactose, soya, gist, wei, ei of melk! Geen geur-, kleur- of smaakstoffen. Non GMO!

NIEUW NU 400 gram, dus 40 gram gratis extra. 66 porties smoothie-booster (dag-suppletie) of ruim 9 complete superfood maaltijden.

Granen; bruine rijst, quinoa, amaranth, gierst, hennep proteï;nen. Levende grassappen: haver, gerst, tarwe, kamut. Kiemgroenten: alfalfa, broccoli, mosterd, gerst, tarwe, boekweit. Gevriesdroogde groenten: prei, peterselie, rode biet, boerenkool, peen, spinazie, tomaat, spirulina, brandnetel. Gevriesdroogd fruit: acerola, aardbeien, citroen, ananas, appel, banaan, mango, bessen-mix. Paddenstoelen: agaricus, cordyceps, maitake, shitake en reishi.

De ingrediënten zijn biologisch, raw en whole food, gevriesdroogd met behoud van alle voedingsstoffen, kleur en smaak. Juvo bevat geen conserveringsmiddelen of smaakstoffen en is vrij van gluten.

Juvo Raw Green Superfood

Natuurlijke gezondheid, energie en weerstand. Een gezond tussendoortje, ter versterking van je smoothie, als maaltijd-vervanger of ter versterking van Juvo Raw Whole meal, Juvo Slim en Juvo plantaardige proteïnen. 9 volledige maaltijden of 66 smoothie-boosts (doseringen)

Voor onderweg of buiten de deur gebruikt u een Juvo meng-beker.

juvo superfood gezondmooislank

Complete Superfoods

Juvo is een complete compositie van de beste superfoods die moeder aarde ons biedt; gevriesdroogde grassappen, hele glutenvrije granen, gevriesdroogde groente-kiemen, gevriesdroogde super-groenten en super-fruits en een synergetisch complex van medicinale paddenstoelen. Juvo Superfood bevat nu geen 360 gram maar 400 gram (66 porties), voor dezelfde prijs!  

Juvo Superfood is ontwikkeld door oncoloog James Hwang die zocht naar de beste suppletie voor zijn mensen. Hij heeft onderzocht wat de natuur biedt om curatief een rol te spelen en om preventief de weerstand en immuniteit te ondersteunen. De samenstelling is een synergie van energie en nutriënten.

Vers gevriesdroogd = Verser dan supermarkt of groenteboer

Juvo is gevriesdroogd raw whole food. Vriesdrogen is het beste proces om duurzaam geteelde groenten, fruit en kiemen te bewaren. Direct na het oogsten worden de superfoods diepgevroren. Daarna worden ze geflash-vriesdroogd. Een snelle manier om al het water te onttrekken en alle voedingsstoffen te behouden. Met vriesdrogen blijven ook de enzymen leven, daarom moet Juvo altijd binnen 40 minuten na bereiding worden geconsumeerd.

Raw whole food is “hele voeding”, dus geen delen, extracten of aftreksels maar zo compleet mogelijk groenten, fruit, kiemen en zaden; in de vorm zoals ze in de natuur voorkomen vol met vitaminen, mineralen, enzymen, macro-nutriënten en phyto-nutriënten. Antioxidanten zijn vaak het effectiefst wanneer er een evenwichtige afwisseling is bij de inname van fruit en groenten. Veel phytonutriënten hebben de eigenschap dat zij de werking van vitaminen en mineralen verbeteren en versterken.

Whole food betekent dat de voeding onbewerkt en zo geheel mogelijk wordt geconsumeerd. Dus een vrucht met schil of vlies, groenten met blad en stengel, zaden en rijst met vlies en kiem.

In de natuur is alles in evenwicht. Een “geheel” product bevat alles om het product op te nemen en goed te verteren. Als voorbeeld: van appelsap worden mensen dik, van hele appels (met schil) kom je niet aan en sommigen vallen er zelfs van af (groene Granny Smith’s bijvoorbeeld).

“Whole” bevat alle hulpstoffen (matrix) die nodig zijn voor goede opname en werking van de vitaminen, mineralen en phytonutriënten.

Phytonutriënten zijn de stoffen die een plant maakt om zichzelf te beschermen. Van de tienduizenden stoffen is nog maar een beperkt deel bekend. Voor de mens hebben phytonutriënten ook een beschermende werking.

 

Ingrediënten Juvo Raw Green Superfood

NIEUW: Nu met Goji-bessen, Acai-bessen en Maqui-bessen!

Levende gevriesdroogde grassappen: Gerst-grassap, Kamut-grassap, Haver-grassap, Tarwe-grassap.

Na het oogsten van de grassen, de grassen worden gemaaid en de zaden worden verwijderd, worden de groene scheuten geperst en vervolgens gevriesdroogd.

Actieve gevriesdroogde kiemen: Alfalfa, Broccoli, Mosterd, Gerst, Tarwe.

Gevriesdroogde hele groenten: Prei, Peterselie, Rode biet, Boerenkool, Peen, Spinazie, Tomaat, Spirulina, Brandnetel.

Gevriesdroogd fruit: Maqui-bes, Goji-bes, Zwarte bes, Acai-bes, Blauwe druif, Granaatappel, Blauwe bes, Cranberry, Acerola-bes, Framboos, Braam, Aardbei, Citroen, Ananas, Appel, Banaan, Mango.

Paddestoelen: Agaricus, Cordyceps, Maitake, Reishi, Shiitake.

Overige raw whole food: Bruine rijst-kiem proteïnen, Quinoa, Amarant, Gierst, Hennep-proteïnen.

Actieve paddenstoelen

Juvo Raw Green Superfood bevat een mengsel van 5 actieve paddenstoelen. Deze combinatie is ontwikkeld om het lichaam, de weerstand en het immuunsysteem in optimale conditie te houden. Wereldwijd is de belangstelling voor de goede eigenschappen sterk groeiende, wetenschappers publiceren met regelmaat nieuwe kennis en resultaten. In combinatie met superfoods en whole foods maken de actieve paddenstoelen Juvo Superfood tot een krachtige en brede aanvulling van elk dieet.

Meer informatie over Superfoods?

Bel ons op 055-3672000 Of bezoek de Juvo website.Bbekijk ook de Juvo maaltijdvervanger.

 

Meer informatie
Prijs € 54,95
Packaging 400 g
EAN 898938001035
Merk Juvo
Productvorm poeder
Productgroep maaltijdvervanger
Doelgroep kind, man, vrouw, sport, senior, energie
Ingrediënten BIJZONDERE INGREDIËNTEN JUVO SUPERFOOD Vriesdrogen behoudt 98% van de nutriënten; dus ook de enzymen en goede bacteriën.
Vitaminen en mineralen HENNEP-PROTEÏNEN Koud geperste hennep bevat omega-3, omega-6, eiwitten, vezels en aminozuren.
Groenten LEVENDE GRASSAPPEN De graan-grassen, haver, gerst, tarwe, kamut bevatten een breed spectrum aan vitaminen (A, B-complex, C, K) kalium, ijzer en belangrijke phyto-nutriënten. Rijk aan enzymen o.a. glutathione, peroxidase en catalase die het gehalte aan superoxide dismutase (SOD) verhogen.
Kiemen LEVENDE KIEM-GROENTEN Alfalfa is de rijkste bron van mineralen; ijzer, fosfor, calcium, potassium en magnesium. Uitstekende bron van beta-caroteen, vitamine A, E, B6, K en D. Brocoli-kiemen helpen het lichaam o.a. in de eigen antioxidant-activiteit. Mosterdkiemen bevatten veel mineralen zoals calcium, magnesium, kalium, ijzer en vooral zwavel. Gerstkiemen zijn rijk aan vitaminen en mineralen. Tarwekiemen zijn rijk aan eiwitten, vetzuren, koolhydraten en vitamine E. Boekweitkiemen bevatten alle eiwitten en essentiele aminozuren. Rijk aan lecithine, ijzer, biofavonoïden, flavonen, Q10, vitaminen en mineralen.
Granen Hele biologische granen zonder gluten Bruine rijst met kiemen,rijk aan selenium, mangaan en vezels. Quinoa, rijk aan eiwitten, B2, E, IJzer, koper en magnesium. Amaranth, natuurlijke bron voor IJzer, magnesium, fosfor en mangaan. Gierst, rijk aan silicium.
Paddenstoelen Juvo Superfoods heeft 5 paddenstoelen. Deze paddenstoelen bevatten een rijk complex aan phyto-nutriënten en helpen de weerstand, immuniteit en afweer te ondersteunen en te herstellen. Het zijn echte immuniteits-boosters. ACTIEVE PADDENSTOELEN Agaricus, Cordyceps, Maitake, Reishi en Shitake. Rijk aan o.a. mineralen en glucanen. Een krachtige combinatie voor weerstand en immuniteit.
Overigen Ultra-food, de overtreffende trap van superfood, de gedroogde grassappen in Juvo Superfood. De grassen worden gezaaid, vervolgens geoogst door de scheuten te knippen en de lege zaden achter te laten (glutenvrij). De scheuten (10-15 centimeter) worden geperst, vervolgens wordt dit kostbare sap gevriesdroogd om alle nutriënten te behouden.
Biologisch SKal gecertificeerd als 100% biologisch product.
EKO EKO gecertificeerd.
E-nummer-vrij Juvo Superfoods bevat geen E-nummers.
NON GMO / GGO De ingrediënten zijn biologisch en niet genetisch gemodificeerd.
Gluten-arm De ingrediënten bevatten geen gluten
Rawfood De ingrediënten zijn ge(vries)droogd en niet verhit tijdens productie.
Toepassing

66 DOSERINGEN PER VERPAKKING!

Voeg Juvo Superfood toe aan je ontbijt, gewoon door de yoghurt mengen.

Maak een snelle super-green-drink, meng 1 - 3 schepjes door water of sap.

Voeg Juvo Superfood toe aan je proteïnen-shake.

Verrijk je maaltijdvervanger met 1 - 3 schepjes Superfood.

Strooi een paar doseringen over je verse salada.
BIJZONDERE INGREDIËNTEN JUVO SUPERFOOD Vriesdrogen behoudt 98% van de nutriënten; dus ook de enzymen en goede bacteriën.
Andere producten die mogelijk iets voor u zijn!