Lokale opslag lijkt te zijn uitgeschakeld in uw browser.
Voor de beste gebruikservaring, moet u lokale opslag inschakelen in uw browser.

Liposomale vitamine C 60 x 1000 mg

300 ml liposomaal vitamine C 60 x 1000 mg

Liposomale vitamine C 60 x 1000 mg is te bestellen in veelvoud van 1

Liposomaal vitamine C (ascorbine en ascorbaat) 60 dagen 5ml

De beste Liposomaal vitamine C. Twee maanden (300 ml = 60 dagen) verpakking, dagelijks 5 ml = 1000 mg vitamine C in de hoogst mogelijke biologische beschikbaarheid = optimale opname. Achtvoudige opname met 2 vormen van vitamine C.

€ 26,95
Beschikbaarheid: Op voorraad
SKU
Nutrins liposomale vitamine C 1000
  • Koop 2 voor € 25,60 en bespaar 5%
  • Koop 3 voor € 24,26 en bespaar 10%

Wat is liposomaal vitamine C

Een samenwerkende combinatie van natrium-ascorbaat (vitamine C gebonden aan kaliumzout) en het pure ascorbine zuur (vitamine C). Opgelost in water en verpakt in een liposoom, een dubbele laag fosfolipiden gemaakt van zonnebloem-lecithine. Dus geen soja.

Liposomen worden goed opgenomen in de dunne darm. In de normale spijsvertering van nutriënten maakt je lijf zelf al liposomen aan. Er worden lipiden gebonden aan micro-nutriënten die de darmwand passeren en in de bloedbaan en via de lymfen worden opgenomen. Met twee soorten vitamine C en twee manieren van opnemen een achtvoudige toedieningsvorm.

300 ml verpakking goed voor 60 dagen. Gebruik 5 ml per dag bij een maaltijd. Het is nog beter om de dagelijkse dosering in twee delen in te nemen. 's morgens 2,5 ml en 's avond 2,5 ml. Op de dop van de fles treft u een handig maatbekertje.

Vloeibaar liposomaal vitamine C eigenschappen iconen

afbeelding liposoom met vitamine C

In de liposoom bevinden zich de in water opgeloste vitamine C, de gele bolletjes in de afbeelding. Bij de productie wordt ongeveer 10% overgedoseerd zodat wij echt 1000 mg liposomaal verpakte vitamine C bieden. De helft bevindt zich in de liposoom, de helft in de vloeistof (water). Wij zijn in staat deze balans zeer secuur te bewaren. Meer over echte liposomen op deze pagina.

Ontdek de kracht van vitamine C op een manier die je nog nooit gezien of ervaren hebt. Vitamine C is een belangrijke en bekende vitamine die een rol speelt bij een groot aantal lichaamsprocessen. Vitamine C beschermt de gezonde lichaamscellen en ondersteunt de weerstand. C is betrokken bij de opname van IJzer, betrokken bij de vorming van collageen (strakke huid) en goed voor de botten.

Opname van liposomaal Vitamine C

Slechts een klein deel van oraal ingenomen (gewone) vitamine C wordt opgenomen door het lichaam. Hier is eindelijk een oplossing voor met de liposomale vitamine C van Nutrins; in water opgeloste vitamine C in een beschermend "jasje" (een liposoom). Ervaar het effect van vitamine C waar het effect heeft; in de lichaamscellen. De vitamine wordt op 2 manieren opgenomen: in water opgelost en verpakt als liposoom, dus een hogere opname en een langere opname gecombineerd. Deze vloeibare vitamine C bevat 2 soorten C: ascorbinezuur en ascorbaat. Een deel van de vitamine wordt in de dunne darm opgenomen via de bloedbaan en een deel via de lymfen. De opname in het lymfesysteem voorkomt dat de vitamine C de lever moet passeren.

Geschikt voor vegetariërs, veganisten en kinderen vanaf 4 jaar (tot 13 jaar halve dosering). Vrij van gluten, alcohol, soja, zuivel.

Meer informatie over Nutrins op deze pagina.

Houdbaarheid: THT 1 jaar na productie, zie etiket. Na openen gekoeld 2 maanden houdbaar. Een voedingssupplement is geen vervanging van evenwichtige voeding.

liposomaal vitamine C kopen

Liposomaal vitamine C kopen

Bestel 1 fles voor € 23,95

Bestel 2 flessen voor € 21,56 per stuk = geen verzendkosten

Bestel 3 flessen voor € 20,36 per stuk zonder verzendkosten

NIEUW Liposomaal vitamine C in capsules.

Natuurlijke bronnen van vitamine C

De belangrijkste natuurlijke bronnen voor vitamine C zijn; groete en fruit. Vitamine C in voedsel is gevoelig voor hitte. De hoeveelheid vitamine C neemt af door (langdurig) koken en tijdens het bewaren bij een te hoge temperatuur. Een sinaasappel of kiwi bevat als snel de aanbevolen dagelijkse hoeveelheid. Een portie (2 ons) groente zoals spruitjes of broccoli bevat nog meer.

 

Hoeveel vitamine C heb je nodig?

De aanbevolen dagelijkse hoeveelheid voor volwassenen is 75 mg per dag. Er is geen maximale veilige dosis vastgesteld. Als je veel vitamine C binnen krijgt (meer dan 1000 mg) kan het laxerend werken, de opname van koper remmen en die van ijzer verhogen. Een tekort aan vitamine C verlaagt de weerstand, de wondgenezing en de opbouw van bindweefsel en leidt uiteindelijk tot de eeuwen-oude zeevaart-ziekte scheurbuik.

 

Wat doet Liposomaal vitamine C voor je gezondheid?

Botten: Vitamine C is belangrijk voor het kraakbeen en de vorming van collageen. Vitamine C is goed voor het skelet, het ondersteunt de botten.

Energie: Vitamine C activeert de natuurlijke energie in je lichaam. Het helpt energie vrij te maken uit voeding, het ondersteunt het energieniveau. Vitamine C heeft een gunstige invloed op vermindering van vermoeidheid en moeheid. Vitamine C is goed bij vermoeidheid en moeheid.

Huid: Vitamine C draagt bij aan de vorming van collagen wat helpt de conditie van de huid te ondersteunen. Het helpt bij de verzorging van de huid van binnenuit. Het beschermen tegen de invloed van zonlicht.

Ijzer: Vitamine C stimuleert de opname van ijzer, het verhoogt het ijzergehalte in het bloed.

Energie: Vitamine C draagt bij aan een sterke weerstand in een koude omgeving. Het heeft een positief effect op de weerstand na fysieke inspanning.

Immuunsysteem: Vitamine C ondersteunt de afweer van het lichaam, het ondersteunt het immuunsysteem. Antioxidant: Helpt de cellen beschermen tegen de oxidatieve schade door luchtvervuiling en UV-straling. Het helpt het natuurlijke afweersysteem van de lichaamscellen.

Psychologische functies: Vitamine C geestelijke energie bij geestelijke inspanning, draagt bij aan een heldere geest en geestelijke veerkracht. Draagt bij aan het geheugen, het concentratievermogen en leerprestaties.

Zenuwstelsel: Liposomale vitamine C is van belang voor het zenuwstelsel, het zorgt mede voor het goed functioneren van het zenuwstelsel.

 

Meer informatie
Prijs € 26,95
EAN 8719327413135
Merk Nutrins Liposomen
Productvorm vloeibaar
Productgroep vitaminen, antioxidanten, liposomen
Doelgroep kind, man, vrouw, senior
Toepassing

Toepassing: als dagelijks supplement, in de ochtend 5 ml toevoegen aan water, sap of shake. Schudden voor gebruik, gekoeld bewaren. Kinderen tot 12 jaar een halve dosering.

Eigenschappen: vloeibaar, bevat 200 mg per 1 ml. 4 voudige opname: 2 vormen van vitamine C (ascorbinezuur en natrium-ascorbaat) beide vormen bevinden zich in de liposoom (50%) en opgelost in water (50%).

Toepassingen: Vitamine C draagt bij aan de vorming van collageen wat van belang is voor een goede conditie van de bloedvaten. Is van belang voor de samenstelling van de botten. Vitamine C draagt bij tot de normale collageenvorming voor de normale werking van het kraakbeen. Activeert je natuurlijke energie in het lichaam. Vitamine C draagt bij tot de normale collageenvorming voor de normale werking van de huid. Vitamine C bevordert de opname van ijzer in het bloed. Vitamine C bevordert de weerstand tijdens en na fysieke inspanning. Vitamine C draagt bij aan het behoud van een goede/sterke weerstand in een koude omgeving. Vitamine C draagt bij tot de normale werking van het immuunsysteem. Vitamine C draagt bij tot de bescherming van cellen tegen oxidatieve schade. Vitamine C draagt bij tot een normale psychologische functie. Vitamine C draagt bij tot de regeneratie van de gereduceerde vorm van vitamine E. Helpt bij vermoeidheid/moeheid. Draagt bij tot de normale werking van zenuwen

Ingrediënten: water, lecithine, ascorbinezuur, natrium-ascorbaat.

Allergenen informatie: geen

Combineren met: Nutrins liposomale multi-vitaminen

Categorie: Vitamine C

Andere producten die mogelijk iets voor u zijn!