Olje ADEK omega-3 visolie

Olje ADEK omega-3 visolie

liposomaal b complex

Liposomaal B-complex 60 x 5 ml

Liposomale vitamine C 60 x 1000 mg

Liposomale vitamine C (ascorbine en ascorbaat) 60 x 5ml

twee maanden (60 dagen) verpakking, dagelijks 5 ml = 1000 mg vitamine C in de hoogst mogelijke biologische beschikbaarheid = optimale opname.

Viervoudige opname met 2 vormen van vitamine C.

Normale prijs € 19,95 Speciale prijs € 18,95
Beschikbaarheid: Op voorraad
SKU
Nutrins liposomale vitamine C 1000
  • Koop 2 voor € 17,96 en bespaar 10%
  • Koop 3 voor € 16,96 en bespaar 15%
Liposomale vitamine C 60 x 1000 mg is te bestellen in veelvoud van 1

Wat is liposomaal vitamine C

Een samenwerkende combinatie van natrium-ascorbaat (vitamine C gebonden aan kaliumzout) en het pure ascorbine zuur (vitamine C). Opgelost in water en verpakt in een liposoom, een dubbele laag fosfolipiden gemaakt van zonnebloem-lecithine. Dus geen soja.

Liposomen worden goed opgenomen in de dunne darm. In de normale spijsvertering van nutriënten maakt je lijf zelf al liposomen aan. Er worden lipiden gebonden aan micro-nutriënten die de darmwand passeren en in de bloedbaan of via de lymfen worden opgenomen.

300 ml verpakking goed voor 60 dagen. Gebruik 5 ml per dag bij een maaltijd. Het is nog beter om de dagelijkse dosering in twee delen in te nemen. 's morgens 2,5 ml en 's avond 2,5 ml. Op de dop van de fles treft u een handig maatbekertje.

afbeelding liposoom met vitamine C

In de liposoom bevinden zich de in water opgeloste vitamine C, de gele bolletjes in de afbeelding. Bij de productie wordt ongeveer 10% overgedoseerd zodat wij echt 1000 mg liposomaal verpakte vitamine C bieden. De helft bevindt zich in de liposoom, de helft in de vloeistof (water). Wij zijn in staat deze balans zeer secuur te bewaren. Meer over echte liposomen op deze pagina.

Ontdek de kracht van vitamine C op een manier die je nog nooit gezien of ervaren hebt. Vitamine C een belangrijke en bekende vitamine die een rol speelt bij een groot aantal lichaamsprocessen. Vitamine C beschermt de gezonde lichaamscellen en ondersteunt de weerstand. C is betrokken bij de opname van IJzer, betrokken bij de vorming van collageen (strakke huid) en goed voor de botten.

Opname van Vitamine C

Slechts een klein deel van oraal ingenomen vitamine C wordt opgenomen door het lichaam. Hier is eindelijk een oplossing voor met de liposomale vitamine C van Nutrins; in water opgeloste vitamine C in een beschermend "jasje" ( een liposoom). Ervaar het effect van vitamine C waar het effect heeft; in de lichaamscellen. De vitamine wordt op 2 manieren opgenomen: in water opgelost en verpakt als liposoom, dus een hogere opnamen en een langere opname gecombineerd. Deze vloeibare vitamine C bevat 2 soorten C: ascorbinezuur en ascorbaat. Een deel van de vitamine wordt in de dunne darm opgenomen via de bloedbaan en een deel via de lymfen. De opname in het lymfesysteem voorkomt dat de vitamine C de lever moet passeren.

Geschikt voor vegetariërs, veganisten en kinderen vanaf 4 jaar (tot 13 jaar halve dosering). Vrij van gluten, alcohol, soja, zuivel.

Meer informatie over Nutrins op deze pagina.

Houdbaarheid: THT 1 jaar na productie, zie etiket. Na openen gekoeld 2 maanden houdbaar. Een voedingssupplement is geen vervanging van evenwichtige voeding.

Meer informatie
Prijs € 19,95
Product sub titel 300 ml liposomaal vitamine C 60 x 1000 mg
EAN 8719327413135
Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over:Liposomale vitamine C 60 x 1000 mg
Andere producten die mogelijk iets voor u zijn!