Lokale opslag lijkt te zijn uitgeschakeld in uw browser.
Voor de beste gebruikservaring, moet u lokale opslag inschakelen in uw browser.

Nutrins vegan multivitaminen en mineralen

Natuurlijke plantaardige multi 60 capsules

Nutrins vegan multivitaminen en mineralen is te bestellen in veelvoud van 1

Pure plantaardige multivitaminen en mineralen

100% natuurlijk, puur, plantaardig (vegan) multi gemaakt van paddenstoelen, wieren, koraal, fruit, groenten. Een tweevoudig maceraat om alle nutriënten sterk te concentreren. Check de voedingswaarden! Met 1 tot 2 capsules per dag een rijke en natuurlijke aanvulling van je gevarieerde gezonde voeding. 13 belangrijke vitaminen en 10 mineralen.

Eindelijk een vegan multi met ook vitamine A, B12, magnesium en calcium (uit Sango koraal).

Regular Price € 29,95 Special Price € 27,95
Beschikbaarheid: Op voorraad
SKU
Nutrins vegan multivitaminen en mineralen
  • Koop 2 voor € 26,96 en bespaar 4%
  • Koop 3 voor € 25,46 en bespaar 9%

Natuurlijke multi vitaminen en mineralen

Het is gelukt!  Vegan multivitaminen Wij hebben er lang en hard aan gewerkt en wij zijn trots op deze formulering!

De eerste natuurlijke plantaardige vegan multi vitaminen met mineralen.

Een uniek porduktie proces: wij starten met biologishe grondstoffen. Deze mooie ingrediënten worden gecontroleerd, gewassen en gesneden. Daarna volgen twee maceratie-stappen om de vitaminen en mineralen uit de natuurlijke grondstoffen te halen. Macereren doen wij met water (voor de water oplosbare nutriënten) en met alcohol (voor de vet oplosbare nutriënten). Vervolgens wordt het maceraat gesproeidroogd (lage temperatuur) waarbij de drager wordt gevormd door de vezels van de ingrediënten. Dit poeder wordt geanalyseerd om zo steeds een correcte combinatie van vitaminen en mineralen te behouden. Aan het einde wordt er Sango zee-koraal aan toegevoegd. Meer over het productieproces. Macereren is een techniek die wordt gebruikt in de voedselbereiding en in de farmacie. Het verwijst is een proces waarbij plantaardig materiaal, zoals fruit, kruiden of specerijen, wordt geweekt in een vloeistof, zoals water, alcohol of olie, om smaak, geur of actieve bestanddelen (vitaminen en mineralen) te extraheren.

Wat is Sango?

Sango-zeemineralen zijn een type voedingssupplement dat afkomstig is van de zeebodem van het Sango-koraalrif in de buurt van Okinawa, Japan. Deze mineralen worden gewonnen uit koraalriffen en bevatten een scala aan mineralen, waaronder calcium, magnesium, kalium en meer, die belangrijk zijn voor de gezondheid van het menselijk lichaam. Sango-zeekoraal is een bron van mineralen die in balans zijn met het menselijk lichaam en gemakkelijk door het lichaam worden opgenomen. Calcium en Magnesium in de juiste verhouding. 

Vegan multivitaminen

Vitaminen en mineralen in hun natuurlijke vorm, zoals je ze tegenkomt in gezonde voeding. Dus puur plantaardig, geen chemie, geen hulpstoffen (clean label). In een plantaardige capsule.

Gebruiksaanwijzing

Gebruik 1 tot 3 capsules per dag. Eet je een dag heel gezond, dan sla je lekker over. Lukt het niet helemaal gebruik dan 1 of 2 capsules bij je maaltijden en heb je echt een slechte eet-dag dan kun je er drie gebruiken. Steeds 1 capsule bij een maaltijd met water (minimaal 100 ml).

Deze multivitaminen wordt ook gebruikt in de shakes van nutrins zoals de vegan whole meal.

Ingrediënten

Tweevoudig gedroogd maceraat van; Spinazie, Boerenkool, Broccoli, Pompoen, Zoete aardappel, Zonnebloem zaden, Cranberry, Chlorella (alg), Maitake en Shiitake (paddenstoelen) en onbewerkte Sango zeemineralen.

 

afbeelding etiket pure natuurlijke multi vitaminen en mineralenafbeelding etiket pure natuurlijke multi vitaminen en mineralen
Meer informatie
Prijs € 29,95
Packaging 60 ct
EAN 8721082516068
Merk Nutrins Voeding
Productvorm capsules
Productgroep vitaminen, mineralen
Doelgroep man, vrouw, sport, slank, senior