Lokale opslag lijkt te zijn uitgeschakeld in uw browser.
Voor de beste gebruikservaring, moet u lokale opslag inschakelen in uw browser.

Nutrins Hond Lunadyn 440 gram

Suppleer honden voeding met LunaDYN

Nutrins Hond Lunadyn 440 gram is te bestellen in veelvoud van 1

Collageen hond gewrichten

Poeder - voedingssupplement voor gewrichten van honden. Voor sterke en soepele gewrichten, bevordert de mobiliteit, ondersteunt bij artrose en slijtage, geschikt voor alle hondenrassen, gemaakt in Apeldoorn door Nutrins Factory.

€ 32,95
Beschikbaarheid: Op voorraad
SKU
Nutrins Hond Lunadyn

NIEUW collageen hond

Ingrediënten: Bovine collageen, glucosamine, hyaluronzuur, biergist, boswellia, chlorella.

Voedingswaarden: Eiwit 70%, Koolhydraten 6%, Vezels 6%, Vocht 4%, As 3%, Vet 1%.          

Bewaren: Koel, afgesloten en donker bewaren, buiten bereik houden van kinderen en honden.

Gebruiksaanwijzing: Voeg 1 afgestreken maatschepje toe aan de voeding. Honden < 10 kilo een halve dosering.

collageen voor hondcollageen voor hond

NIET PROEFDIER VRIJ

Onze Luna was de inspiratie en zij heeft het als eerste geprobeerd. Wij zien een enorm verschil, ze is weer helemaal happy! Collageen honden, versterkt met MSM, Hyaluronzuur, Glucosamine en Boswellia. Een complete aanpak die je gemakkelijk over het droogvoer strooit. Bijna alle proefdieren vonden het lekker.

LunaDYN ondersteunt de Apeldoornse Dierenvoedselbank!

Wij hebben zelf kennis gemaakt met de Dierenvoedselbank in Apeldoorn. Dat hakte er in. Als je zelf nauwelijkse te eten hebt en ook voor je huisdier wilt zorgen heb je het zwaar! Per verkochte verpakking doneren wij € 7,50 aan de Apeldoornse dierenvoedselbank.

Dierenvoedselbank in Apeldoorn. Je mag doneren, ook zoeken ze nog vrijwilligers. Uiteraard krijgen zij ook een mega-korting op de LunaDYN.

Stichting dierenvoedsel bank apeldoornStichting dierenvoedsel bank apeldoorn

Overzicht voedingssupplement honden

Algemene informatie over voedingssupplementen voor honden. Voordat je wijzigingen aanbrengt in het dieet van je hond, is het verstandig om met een dierenarts te overleggen, omdat de behoeften van individuele honden kunnen variëren.


1.    Multivitaminen en mineralen: Sommige honden kunnen baat hebben bij multivitaminen en mineralen om ervoor te zorgen dat ze alle benodigde voedingsstoffen binnenkrijgen, vooral als ze een dieet volgen dat mogelijk niet alle essentiële voedingsstoffen bevat. Let op: humane multi-vitaminen en mineralen zijn niet geschikt voor honden.

2.    Omega-3 vetzuren: Deze vetzuren, zoals die gevonden in visolie, kunnen de huidgezondheid, de vachtconditie en de algehele gezondheid van gewrichten bevorderen. Vloeibare omega-3 olie kan toegevoegd worden aan het voer.

3.    Glucosamine chondroïtine voor honden: Deze supplementen worden vaak gebruikt ter ondersteuning van gezonde gewrichten, met name bij oudere honden of honden met gewrichtsproblemen.

4.    Probiotica: Goede darmgezondheid is belangrijk, en probiotica kunnen helpen om een gezonde darmflora te ondersteunen, wat op zijn beurt de algemene gezondheid van je hond kan bevorderen. Humane probiotica voedingssupplementen kunen soms ook voor honden gebruikt worden. Gebruik 0,3 miljard CFU per kilo lichaamsgewicht. Dus een hond van 30 kilo kan ongeveer 10 miljard probiotische bacteriën per dag aan.  

5.    Antioxidanten: Supplementen met antioxidanten, zoals vitamine E en C, kunnen helpen bij het bestrijden van vrije radicalen en het bevorderen van een gezond immuunsysteem. 

6.    Calciumsupplementen: In sommige gevallen, vooral bij pups of oudere honden, kan extra calcium nodig zijn voor de ondersteuning van gezonde botten en tanden. Het is echter belangrijk om de juiste verhoudingen te behouden, omdat te veel calcium schadelijk kan zijn. Een calcium te kort bij honden is zeldzaam.

7.    Eiwitsupplementen: Voor honden die extra eiwitten nodig hebben, zoals sportieve of actieve honden, kan een eiwitsupplement overwogen worden. Zorg ervoor dat je dierenarts de juiste hoeveelheid adviseert, omdat te veel eiwitten ook nadelige effecten kunnen hebben. Richtlijn is dat een volwassen hond van 15 kilo minimaal 25 gram eiwit totaal per dag nodig heeft. Puppy's hebben veel meer nodig omdat zij in de groei zijn. Controleer de hoeveelheid eiwit in het hondenvoer en suppleer eventueel een vegan proteïne. Kies niet voor een concentraat maar een “whole food” vorm zoals erwten of rijsteiwit.

8.    Collageen hond is ook een eiwit (een combinatie van aminozuren) dus niet alleen voor jouw huid, ook voor de vacht en gewrichten van de hond. Collageen hond is hetzelfde als voor mensen.

9.    Glucosamine hond is een natuurlijk voorkomend aminosuiker Eigenlijk ook een soort eiwit (amino) dat vaak wordt gebruikt in voedingssupplementen hond gewrichten. 


Humane voedingssupplementen worden belast met 9% BTW, op supplementen voor huisdieren wordt 21% gebruikt. Dat scheelt dus al snel 10% in de prijs.
 

Meer informatie
Prijs € 32,95
Packaging 440 g
EAN 08721082516013
Merk Nutrins Voeding
Productvorm poeder