Nutrins volledige vezels 60 porties 8,5 gram

Volledige vezels Nutrins 60 x 8,5 gram

Liposomale D3 50 ml

Liposomaal vitamine D3 vegan

Liposomale D3 50 ml is te bestellen in veelvoud van 1

Liposomaal vitamine D3 (vegan) vloeibaar 50 ml

Liposomale vitamine D kopen. Liposomaal vitamine vegan D3 (25 mcg) in de vloeibare hoog opneembare vorm. 1 ml per dag. Natuurlijke vorm van D3 (plantaardig - algen). Ondersteunt de afweer en zorgt mede voor een goede weerstand. Zonder; suiker, zoetstoffen, alcohol.

€ 13,95
Beschikbaarheid: Op voorraad
SKU
Nutrins Liposomale D3 50 ml

Liposomaal vitamine D3 50 ml

Liposomaal D 

De beste vorm van vegan vitamine D (25 mcg - 1000 IE), liposomaal voor een hoge opname (!) en vloeibaar om gemakkelijk te doseren en te slikken.

liposomaal D

Vitamine D3 (cholecalciferol)  Nutrins liposomaal D bevat geen allergenen, non-GMO zonnebloem-olie en vitaminen. Geen zoetstoffen, geen soja. Wij hebben een klein beetje natuurlijk vanille-aroma toegevoegd.

Liposomale vitaminen hebben geen extra hulpstoffen nodig, de vitaminen zijn "verpakt" in zonnebloemlecithine. Dit laagje (liposoom) zorgt voor een maximale opname van de vitaminen. 

liposomaal vitamine D3

Vitamine D bevordert de opname van calcium en de opbouw van de botten in samenwerking met K2. De zon is de belangrijkste bron van vitamine D, ongeveer 2/3. De rest komt uit voeding zoals vette vis en als toevoeging aan margarine. Wil je geen vis eten en geen margarine gebruiken en kom je te weinig in de zon (als die al schijnt). 

Op deze website kun je een vitamine-D-test doen.

Vitamine D bevordert een normaal/goed calciumgehalte in het bloed. Vitamine D draagt bij tot de normale werking van het immuunsysteem. Vitamine D helpt om de risico's van vallen te verminderen, in verband met houdingsinstabiliteit en spierzwakte. Vallen is een risicofactor voor botbreuken bij mannen en vrouwen vanaf 60 jaar.

etiket liposomaal vitamine D3

Dit produkt bevat geen allergenen. Niet geschikt voor kinderen onder de 12 jaar. Dit is een voedingssupplement en is geen vervanging voor een gevarieerde voeding en of een gezonde levensstijl. Geschikt voor vegetariërs en veganisten. Liposomale vitamine d kopen van Nutrins is zekerheid.

25 mcg D3 is 500% van de RI.

vitamine D

Liposomale vitamine d kopen van Nutrins.

Wie hebben extra vitamine D nodig:

  • Kinderen tot 4 jaar: 10 microgram vitamine D suppletie per dag
  • Zwangere vrouwen: 10 microgram vitamine D suppletie per dag
  • Vrouwen van 4 tot 50 jaar die de huid bedekken of niet dagelijks tussen 11 en 15 uur tenminste 15 tot 30 minuten buiten zijn: 10 microgram vitamine D suppletie per dag
  • Vrouwen van 50 tot 70 jaar: 10 microgram vitamine D suppletie per dag
  • Alle mensen van 4 tot 70 jaar met een donkere (getinte) huidskleur: 10 microgram vitamine D suppletie per dag
  • Alle mannen en vrouwen vanaf 70 jaar: 20 microgram vitamine D suppletie per dag.

Meer over vitamine D op de website van het CBD.

Meer informatie
Prijs € 13,95
EAN 8720387834037
Merk Nutrins
Productvorm vloeibaar
Productgroep vitaminen, liposomen
Doelgroep kind, man, vrouw, senior
Andere producten die mogelijk iets voor u zijn!