Lokale opslag lijkt te zijn uitgeschakeld in uw browser.
Voor de beste gebruikservaring, moet u lokale opslag inschakelen in uw browser.

Effecten

Effecten, de werkzaamheid van onze voeding en supplementen.

 

GezondMooiSlank selecteert merken en produkten op basis van kwaliteit en werkzaamheid. Kwaliteit wordt gewaarborgd door keuringsinstanties. Bijvoorbeeld de FDA, de NVWA, SKAL, GMP doen onaangekondigd inspecties bij al onze leveranciers. Wij controleren de certificaten van onze leveranciers.

Al onze plantaardige ingrediënten zijn geteeld op schone grond zonder gebruik van pesticiden of in het wild verzameld door goed opgeleide plukkers.

Doorbraak in de effectiviteit van voedingssupplementen: de liposomale verpakking. Lees hier alles over echte liposomen . Of bestel liposomale vitaminen in de nutrins-webshop.

Bij de inkoop van een nieuwe batch controleren wij niet alleen de status van de produkten maar ook de certificaten van het analyselaboratorium. Het analyse protokol (COA) geeft ons inzicht in de wijze van controle, het analyse certificaat laat ons zien of de ingrediënten voldoen aan de specificaties, of er geen vervuiling is, dat het aantal en de soort bacteriën die gedetecteerd zijn ook veilig en geaccepteerd zijn. Deze controle gaat verder als verplicht. Wij analyseren niet alleen het eindprodukt maar wij hebben ook inzage in de ingangscontrole van onze leveranciers.

Nakomen wat wij beloven

Wij kiezen ingrediënten, merken en produkten op basis van science, wetenschap. Zogenaamde evidence based produkten. Claims die onderbouwd kunnen worden door meerdere onderzoeken. In de meest gevallen kunnen wij meer bewijzen dan wij mogen zeggen. Een gezonde zelfregulering. Onderzoek naar de ingrediënten in onze produkten vind je bijvoorbeeld op Pubmed. Onze leveranciers investeren ook in research en bewijs. Heb je vragen stel ze aub.

Wij produceren zelf

Om onze kwaliteit en prijzen nog beter te bewaken zijn wij zelf gaan produceren. De Nutrins shakes en poeders worden gemaakt door de Nutrins Factory. De liposomale vitaminen en supplementen door de Liposomenfabriek. Hier lees je meer over onze kwaliteit

Nieuw onderzoek over voeding, spijsvertering en vitaliteit.

probiotica laboratorium

Elke dag verschijnen er tientallen nieuwe onderzoeken over voeding, gezondheid, ingrediënten of toepassingen. Wij volgen zoveel mogelijk de wetenschappelijke publicaties. Op onze gezondheidsblog publiceren wij nieuw onderzoek, onze opinie en onze kennis.

Bel GezondMooiSlank voor advies

Persoonlijk advies mogen wij altijd geven. Maar vaak starten wij met een diagnose die u heeft van uw huisarts of therapeut. Korte productvragen kunnen tijdens kantooruren op 055-3672000, een uitgebreid persoonlijk advies, op een tijd die u uitkomt? Klik dan onderstaand op "persoonlijk consult". 

Heb je een gezondheidsdoel? een bepaald effect dat je nastreft? Kijk eens op de pagina gezondheidsdoelen.

Lichaam ontzuren en afvallen

Met verschillende producten en merken ondersteunen wij het lichaam ontzuren en afvallen.

Van hoog naar laag sorteren
Tonen als Foto-tabel Lijst

11 producten

per pagina
Van hoog naar laag sorteren
Tonen als Foto-tabel Lijst

11 producten

per pagina