Effecten

Effecten, de werkzaamheid van onze voeding en supplementen.


GezondMooiSlank selecteert merken en produkten op basis van kwaliteit en werkzaamheid. Kwaliteit wordt gewaarborgd door keuringsinstanties. Bijvoorbeeld de FDA, de NVWA, SKAL, GMP doen onaangekondigd inspecties bij al onze leveranciers. Wij controleren de certificaten van onze leveranciers.


Bij de inkoop van een nieuwe batch controleren wij niet alleen de biologische status van de produkten maar ook de certificaten van het analyselaboratorium. Het analyse protokol geeft ons inzicht in de wijze van controle, het analyse certificaat laat ons zien of de ingrediënten voldoen aan de specificaties, of er geen vervuiling is, dat het aantal en de soort bacteriën die gedetecteerd zijn ook veilig en geaccepteerd zijn. Deze controle gaat verder als verplicht. Wij analyseren niet alleen het eindprodukt maar wij hebben ook inzage in de ingangscontrole van onze leveranciers.

Nakomen wat wij beloven

Wij kiezen ingrediënten, merken en produkten op basis van science, wetenschap. Zogenaamde evidence based produkten. Claims die onderbouwd kunnen worden door meerdere onderzoeken. In de meest gevallen kunnen wij meer bewijzen dan wij mogen zeggen. :) Een gezonde zelfregulering.


Nieuw onderzoek over voeding, spijsvertering en vitaliteit.

Elke dag verschijnen er tientallen nieuwe onderzoeken over voeding, gezondheid, ingrediënten of toepassingen. Wij volgen zoveel mogelijk de wetenschappelijke publicaties. Op de blog voeding-vertering-vitaliteit publiceren wij onderzoek, onze opinie en onze kennis.


Bel GezondMooiSlank voor advies

Persoonlijk advies mogen wij altijd geven. Maar vaak starten wij met een diagnose die u heeft van uw huisarts of therapeut. Korte produktvragen kunnen tijdens kantooruren op 055-3672000, een uitgebreid persoonlijk advies, op een tijd die u uitkomt? Klik dan onderstaand op "persoonlijk consult". Niet 100% tevreden = geen factuur, geen probleem.

   
Wij gebruiken cookies om op basis van je bezoek aan de verschillende pagina's en websites ons aanbod en onze content beter af te stemmen op bezoekers en om onze marketinginspanningen te meten. Meer details hier.
x
Loading...