Lokale opslag lijkt te zijn uitgeschakeld in uw browser.
Voor de beste gebruikservaring, moet u lokale opslag inschakelen in uw browser.

Diabetes type 2

diabetes type 2: supplementen, voeding, maaltijdvervangers voor diabetes.

Diabetes type 2 (suikerziekte)

Ruim 1,2 miljoen Nederlanders en ruim 1 miljoen Belgen hebben last van de meest voorkomende chronische aandoening. Diabetes 2 (DIAB2) neemt toe door vergrijzing en door een ongezonde manier van leven. In 2030 wordt verwacht dat 1 op de 10 Belgen diabetes type 2 heeft. in Nederland wordt verwacht dat 1 op de 3 volwassenen diabetes krijgt.

Veroorzaakt door een ongezonde levensstijl en op te lossen door een gezonde levenstijl: keer diabetes om.

Afvallen en gewichtsbeheersing, kleine verbeteringen in de voeding door andere keuzes te maken, Voldoende bewegen, sporten, niet roken, ontspannen, water drinken en gezond eten. Met de juiste begeleiding worden binnen 6 weken resultaten bereikt. Alleen daarna moet je blijvend werken aan het behoud van die resultaten.

diabetes type 2 maaltijdvervangers supplementen mondverzorging

Juvo maaltijdvervangers hebben een lage glycemische index en bevatten echt alles wat je nodig hebt in een gezonde maaltijd. De Juvo slank helpt af te vallen, en de juvo Original is een ideale manier om gezond te ontbijten of gezond te lunchen. Te gebruiken als maaltijdvervanger en als maaltijdcomponent. Juvo heeft een lage glycemische index, is plantaardig en past in een dieet bij diabetes-2 (DIAB2)

Voedingssupplementen bij diabetes type 2: Te weinig zon op je huid? Vrouwen boven de 50 jaar en mannen boven de 70 jaar en als je een donkere huid hebt kunnen vitamine D aanvullen door 15 minuten per dag extra naar buiten te gaan. Gebruik je metformine dan kan er een tekort aan B12 optreden. Magnesium speelt een belangrijke rol bij insuline en diabetes type 2 leidt tot een verhoogde afscheiding van magnesium via de urine. Liposomaal B12, liposomaal D en liposomaal magnesium worden goed opgenomen.

Diabetes en diabetes type 2 ook leiden tot een verhoogd gehalte aan glucose in het speeksel. Mondklachten zoals droge mond, cariës, halitose, mondschimmel en ontstekingen komen vaker voor. Diabetes-patiënten moeten vaker naar de tandarts voor controle. Met AnOxident balance wordt de opbouw van speeksel glucose, de opbouw van verkeerde bacteriën en de weerstand tegen ontstekingen aangepakt.

Op de 50PlusBeurs heeft AnOxident een enquete gehouden over de mondverzorging van diabetici: hoe is de staat van uw gebit, weet uw tandarts dat u diabeet bent, krijgt u extra zorg en wat doet u zelf? Lees hier de blog waarom diabetici nog te vaak hun eigen tanden en kiezen verliezen.

Heeft u diabetes-2? Neem contact met ons op. Heeft u overgewicht? Neem contact met ons op. Wij helpen u graag verder.

Van hoog naar laag sorteren
Tonen als Foto-tabel Lijst

7 producten

per pagina
Van hoog naar laag sorteren
Tonen als Foto-tabel Lijst

7 producten

per pagina