Lokale opslag lijkt te zijn uitgeschakeld in uw browser.
Voor de beste gebruikservaring, moet u lokale opslag inschakelen in uw browser.

Darmen probiotica

Voor een goede darmfunctie

Voor de ondersteuning van de darmfunctie zijn er verschillende supplementen. Vezels, probiotica gecombineerd met vitaminen en vezelrijke voeding van Nutrins.

De darmen worden bevolkt door (gemiddeld) 2 kilo bacteriën, de vriendelijke darmbacteriën. Dit microbioom kun je aanvullen met supplementen met goedaardige darmbacteriën, de zogenaamde probiotica. Pro-Ven heeft voor elke leeftijd en verschillende spijsverteringsuitdagingen een speciaal supplement ontwikkeld met probiotica en vitaminen, vezels en enzymen voor de spijsvertering.

De darmflora begint zich te ontwikkelen direct na je geboorte; vanuit het geboortekanaal, het rectum en de huid van de moeder komen de eerste bacteriën in de darmen van de baby terecht. Ook borstvoeding draagt bij, dit bevat lactobacillen en betekent ook weer huidcontact. Bij een keizersnede krijg je andere stammen, het is maar net waar de baby als eerste mee in aanraking komt. Mama legt de basis van je darmflora, daarom zijn er ook speciale formules voor aanstaande moeders ontwikkeld.

Vanaf de geboorte ontwikkelt de darmflora zich in 3 fasen tot je 30-ste levensmaand. Omdat er een verschil is tussen borstvoeding en flesvoeding heeft Pro-Ven speciale formules gemaakt voor babies die flesvoeding krijgen en voor babies die borstvoeding krijgen.

Vanaf het eerste jaar is er speciale kinder probiotica in poeder-vorm. Daarna zijn er speciale formules voor schoolgaande kinderen, de Fit-for-school-serie. De kinder-tienerprobiotica is geschikt de leeftijd 4 tot en met 16 jaar. Deze probiotica is in tabletvorm.

Voor volwassenen zijn aparte formules samengesteld, niet om de darmflora op te bouwen maar om te balanceren. De 50-miljard wordt bijvoorbeeld tijdens en na antibiotica gebruikt. De combinatie probiotica met enzymen ondersteunt de spijsvertering en de combinatie van probiotica met vezels (pre-biotica) is een ideaal en completer alternatief voor de "zakjes met vezels van de huisarts".

Op deze pagina een handig overzicht om voor jou en je gezin de beste probiotica te kiezen

Darmen probiotica
Van hoog naar laag sorteren
Tonen als Foto-tabel Lijst

4 producten

per pagina
Van hoog naar laag sorteren
Tonen als Foto-tabel Lijst

4 producten

per pagina