Lokale opslag lijkt te zijn uitgeschakeld in uw browser.
Voor de beste gebruikservaring, moet u lokale opslag inschakelen in uw browser.

Nutrins Shake Booster 165 gram

versterkt en verrijkt je smoothie en shake

Nutrins Shake Booster 165 gram is te bestellen in veelvoud van 1

Vegan Shake Booster

8 Super-groenten, 10 super-fruits en 3 paddenstoelen. 1 Portie van 5,4 gram is 50 gram verse superfoods. Voeg toe aan shake, maaltijdvervanger of (plantaardige) zuivel. 165 gram poeder voor 30 porties.

Een sample van de shake booster vind je ook in het Nutrins proefpakket.

Regular Price € 23,95 Special Price € 20,95
Beschikbaarheid: Op voorraad
SKU
Nutrins Shake Booster

Nutrins shake booster

NIEUW van Nutrins: superfoods om elke shake, smoothie of maaltijdvervanger aan te vullen en te versterken. Een afgewogen combinatie van 8 groenten, 10 soorten fruit en bessen en 3 paddenstoelen.

nutrins shake booster

Gebruiksaanwijzing: Voeg 1 afgestreken schepje (5,4 gram) toe aan je shake, zuivel of smoothie. Even roeren en consumeren. Aanbevolen dosering niet dagelijks overschrijden. 1 Schepje poeder staat gelijk aan 50 gram verse groenten en fruit.

De Shake booster is een combinatie van onze bekende bessenmix aangevuld met een groenten-mix en drie paddenstoelen: reishi, maitake en shiitake.

Verhouding groenten - fruit

Wij hebben gekozen voor 65% groenten en 30% fruit aangevuld met 5% paddenstoelen. Die laatste 2% is nodig voor een beetje xanthaangom en natuurlijke sinaasappelsmaak. Smaak is altijd de uitdaging bij groenten- en fruit-poeders.

100% Vegan, zonder suiker, in de formulering vind je geen gluten of andere allergenen. Sommige ingrediënten komen van leveranciers die ook lactose en gluten verwerken, er kunnen sporen van gluten, noten en lactose in onze blend voorkomen.

Groenten

Boerenkool, Spinazie, Broccoli, Tarwegras, Rode biet, Gerstegras.

Superfoods

Matcha thee, Chlorella, Hibiscus bloemen

Fruit

Rozenbottel, Aronia bes, Camu camu, Blauwe bes, Goji bes, Frambozen, Schisandra bes, Maqui bes, Acai bes.

Paddenstoelen

Maitake, Shiitake, Reishi.

Een voedingssupplement is geen vervanging voor een gezonde leefstijl met gevarieerde voeding maar een aanvulling. Buiten bereik van jonge kinderen houden. Koel bewaren (niet in de koelkast), verpakking weer goed sluiten na opening en gebruik.

Gebruiksaanwijzing

Geschikt voor dagelijks gebruik als aanvulling (1 tot 3 schepjes per dag). Voeg het poeder toe aan zuivel, sap of water. Even roeren en opdrinken. Voeg het poeder toe aan (niet warme) voeding. De shake booster is ontwikkeld om gericht je eigen shake te versterken en aan te vullen. Dit geldt voor alle soorten shakes en maaltijdvervangers van elk merk. Probeer de Shake Booster in de Vegan Whole meal of in de Vegan Proteïnen shake.

Meer informatie
Prijs € 23,95
Packaging 165 g
EAN 08719326387253
Merk Nutrins Voeding
Productvorm poeder
Productgroep vitaminen, mineralen, maaltijdvervanger
Doelgroep kind, man, vrouw, sport
Ingrediënten

Samenstelling Nutrins Shake Booster

samenstelling nutrins shake booster

Samenstelling Nutrins Shake Booster

samenstelling nutrins shake booster