€ 2295
ProVen probiotica Cardiobiotic - CardioPro
Meer foto's

ProVen probiotica Cardiobiotic - CardioPro

Probiotica met olijfblad en B1 voor ondersteuning normale hart-functie

Beschikbaarheid: In voorraad

EAN: 5034268004338

ProVen probiotica Cardiobiotic - hartfunctie


LAB4-probiotica met olijfblad-extract (hydroxytyrosol) en vitamine B1 voor ondersteuning normale hart-functie en behoud HDL-cholesterol. 30 capsules = 30 dagen

  • Koop 2 voor € 20,95 per stuk -9%
  • Koop 3 voor € 19,95 per stuk -14%
Webwinkel Keurmerk en klantbeoordelingen
+ Aan verlanglijst toevoegen

Lactobacillen, Olijfblad-extract en vitamine B1 (goed voor het hart) Cardiobiotic - Voor de ondersteuning van een normale hartfunctie

Binnenkort krijgt dit product een nieuwe naam: CardioPro

Remt de opname van cholesterol, in de darmen, uit voeding en stimuleert de uitscheiding van cholesterol. Hydroxytyrosol zorgt voor het behoud van normale HDL-cholesterol waarden in het bloed.


  • 10 miljard Probiotica: Lactobacillus plantarum (CUL66) en Lactobacillus reuteri (NCIMB 30242)
  • Vitamine B1 Thiamine (127%) Thiamine draagt bij tot de normale werking van het hart.
  • Olijfolie fenolen leveren een bijdrage als anti-oxidant voor bloedlipiden.
  • Olijfblad-extract 71,5 mg, het extract levert 5 mg Hydroxytyrosol (antioxidant).
cardiobiotic probiotica hartfunctie cholesterol

voedingssupplementen met hydroxytyrosol zorgen voor het behoud van een goed HDL-niveau. Het schoonhouden van je bloedvaten (overtollig cholesterol wordt afgevoerd) is dan op orde.INHOUD 30 capsules =  1 maand

GEBRUIK 1 x dag, bij een maaltijd 

INGREDIËNTEN Lactobacillen probiotica, olijfblad-extract, vitamine B1

GEBRUIK Dagelijks supplement, dit is een voedingssupplement, een supplement is geen vervanging voor gezonde gevarieerde voeding.

ProVen Cardiobiotic bevat 2 goed onderzochte stammen vriendelijke bacteriën: Lactobacillus reuteri (NCIMB 30242) en Lactobacillus plantarum (CUL66). Lactobacillus plantarum (CUL66) laat in onderzoek zien dat het significant de hoeveelheid cholesterol verlaagt die wordt opgenomen in de darmen. Het ondersteunt ook het efflux mechanisme waarbij cholesterol wordt afgescheiden door de cellen. Met vitamine B1 (goed voor het hart) en olijf-blad-extract.

cardiobiotic probiotica hartfunctie cholesterol

Pro-Ven producten worden (voorlopig) geleverd in een Engels-talige verpakking. Zie de afbeeldingen voor de vertaling van de voorzijde. Heeft u vragen neem contact met ons op. Probiotica met of zonder vitaminen zijn voedingssupplementen. Een voedingssupplement is geen vervanging voor gevarieerde voeding.

Raadpleeg voor gebruik een deskundige in geval van zwangerschap, borstvoeding, ziekte of medicijngebruik. Tenzij de produkten speciaal geformuleerd zijn voor zwangeren, babies en kinderen. De Probiotica moeten koel en droog bewaard worden maar hoeven niet in de koelkast.

Dit produkt past in een brievenbus-verpakking, maximaal 3 stuks. U hoeft dus niet thuis te blijven. Voor 16:00 uur besteld is de volgende dag in huis. Vanaf € 30,- geen verzendkosten.


Bekijk ook ShapeLine probiotica.

Ingrediënten

Capsule = vegetarisch HPMC.LAB4 probiotica, slicium dioxide, magnesium stearaat, Vitamine B1 thiamine hydrochloride.Bevat geen allergenen. geen kunstmatige kleur- geur-bewaar-smaak-stoffen.
 

Portie

100 gram

Toepassing

Niet gebruiken bij zwangerschap. Niet onder de 16 jaar.Koel en droog bewaren, niet gebruiken als de zegel is verbroken voor aankoop.Buiten bereik van kinderen houden.
Wij gebruiken cookies om op basis van je bezoek aan de verschillende pagina's en websites ons aanbod en onze content beter af te stemmen op bezoekers en om onze marketinginspanningen te meten. Meer details hier.
x
Loading...