Lokale opslag lijkt te zijn uitgeschakeld in uw browser.
Voor de beste gebruikservaring, moet u lokale opslag inschakelen in uw browser.

Nutrins pre workout VROUWEN 208 gram

Nutrins Fitness pre workout poeder

Nutrins pre workout VROUWEN 208 gram is te bestellen in veelvoud van 1

Nutrins fitness Pre Workout

Twintig porties pre workout poeder. Bevat speciale aminozuren (o.a. beta alanine, AAKG, carnitine, glutamine), cafeïne en plantaardige energisers.

Smaakt zoet, bevat zoetstoffen en natuurlijke vanille aroma.

Bundle korting
€ 18,95
Beschikbaarheid: Op voorraad
SKU
nutrins pre workout
  • Koop 2 voor € 17,62 en bespaar 7%
  • Koop 3 voor € 16,11 en bespaar 15%

Uniek pre workout poeder

De ideale start van je training, workout of fitness-uurtje.

Gebruik 1 afgestreken maatschepje (bijgevoegd) 10 tot 20 mintuen voor de inspanning in minimaal 100 ml vocht. 

nutrins workout serie sportvoeding

De Nutrins workout sportvoeding bestaat uit: pre workout, workout water en de after workout.

Liposomaal vitamine B12

Vitamine B12 activeert je natuurlijke energie in het lichaam, het helpt energie vrij/los te maken uit vet, koolhydraten en eiwitten. B12 draagt bij aan de geestelijke veerkracht, helpt om vermoeidheid en moeheid te verminderen, draagt bij aan fitheid. De liposale vorm ondersteunt een maximale opname

Beta alanine

Beta-alanine in het pre workout poeder is een niet-essentieel aminozuur dat van nature voorkomt in bepaalde voedingsmiddelen (vlees, vis, schaaldieren, kippenlever, soja-eiwit). Het speelt een belangrijke rol bij het verhogen van het gehalte aan carnosine in spierweefsel. Vanwege het verband tussen carnosine en prestatieverbetering in bepaalde vormen van lichaamsbeweging, zoals korte uitbarstingen van hoge intensiteit, wordt beta-alanine vaak gebruikt als een populair ingrediënt in sportvoedingssupplementen. 2000 mg per portie.

AAKG

AAKG staat voor Arginine Alpha-Ketoglutaraat. Het is een chemische verbinding die ontstaat door het combineren van het aminozuur L-arginine en het ketoglutaraatmolecuul. AAKG wordt vaak gebruikt als voedingssupplement vanwege de voordelen voor sportprestaties en spieropbouw. 1000 mg per portie

L-tyrosine

L-tyrosine is een niet-essentieel aminozuur dat van nature voorkomt in verschillende eiwitrijke voedingsmiddelen (vlees, vis, zuivelproducten, eieren, noten, zaden en peulvruchten). Het speelt een belangrijke rol als voorloper van verschillende belangrijke biochemische stoffen in het lichaam, met name als een voorloper van de neurotransmitters dopamine, noradrenaline en adrenaline. 200 mg per portie.

L-carnitine

L-carnitine is een natuurlijk voorkomend aminozuurachtig molecuul dat een essentiële rol speelt bij het transport van vetzuren naar de mitochondriën in cellen. Mitochondriën zijn de energiecentrales van de cellen, waar vetzuren worden omgezet in energie via een proces dat bekend staat als beta-oxidatie. Vetzuuroxidatie: L-carnitine is verantwoordelijk voor het transporteren van vetzuren in de mitochondriën, waar ze kunnen worden afgebroken en omgezet in energie. Het speelt dus een cruciale rol bij het genereren van energie uit vetten. L-carnitine wordt van nature aangetroffen in voedingsmiddelen zoals vlees, vis, gevogelte en zuivelproducten. Het lichaam kan ook L-carnitine zelf aanmaken uit de aminozuren lysine en methionine, maar de synthese kan soms onvoldoende zijn. 300 mg per portie. 

L-citrulline

L-citrulline is een aminozuur dat van nature voorkomt in bepaalde voedingsmiddelen en ook door het lichaam zelf wordt geproduceerd. Het speelt een belangrijke rol in de ureumcyclus, een metabool proces dat helpt bij het verwijderen van ammoniak uit het lichaam. L-citrulline is een niet-essentieel aminozuur. Het kan ook verkregen worden via voeding zoals watermeloen, komkommers en andere vruchten en groenten. 800 mg per portie.

Taurine

Taurine is een zwavelhoudend aminozuurachtig molecuul dat van nature voorkomt in het menselijk lichaam en in bepaalde voedingsmiddelen (vlees, vis, gevogelte, zuivelproducten en schaaldieren). In tegenstelling tot de meeste andere aminozuren, wordt taurine niet gebruikt om eiwitten in het lichaam op te bouwen. Het speelt echter nog steeds verschillende belangrijke rollen in het lichaam en heeft verschillende functies. Taurine ondersteunt een snelle opname van koolhydraten (suikers voor glucose = energie). 500 mg per portie.

Fyto Force

Deze unieke blend in het pre workout poeder bevat: Wateroplosbare cafeïne, Guarana extract poeder, Matcha thee poeder, Yerba mate poeder, Trimagnesium en Maca poeder. Per portie 840 mg fyto-force.

Cafeïne

1 Portie pre workout poeder bevat 210 mg cafeïne. Gemiddeld bevat 1 kop koffie 60 mg. Dus een portie poeder staat gelijk aan ruim 3 kopjes koffie. Cafeïne is een natuurlijk voorkomende stimulerende stof die behoort tot de klasse van xanthines. Het is een alkaloïde dat van nature voorkomt in de bladeren, zaden of vruchten van bepaalde planten.

Yerba mate

Yerba mate, vaak gewoon "mate" genoemd, is een traditionele Zuid-Amerikaanse drank die populair is in landen zoals Argentinië, Uruguay, Paraguay en delen van Brazilië. Het is gemaakt van de gedroogde bladeren van de Ilex paraguariensis-plant, een soort hulst die inheems is in Zuid-Amerika. Cafeïnegehalte: Yerba mate bevat cafeïne, hoewel het in kleinere hoeveelheden voorkomt dan in koffie. Het bevat echter ook andere stimulerende stoffen, zoals theobromine en theofylline, die samen kunnen zorgen voor een milde en geleidelijke energieboost zonder de nervositeit die soms bij koffie kan voorkomen. Het is rijk aan antioxidanten, vitamines en mineralen.

Guarana

Guarana is een plant die inheems is in het Amazonegebied van Brazilië. Het staat bekend om zijn zaden, die worden gebruikt als een bron van cafeïne en worden verwerkt tot poeder of extracten om als voedingssupplement te worden gebruikt. Natuurlijke cafeïnebron: Guarana-zaden bevatten een aanzienlijke hoeveelheid cafeïne, meestal twee tot vier keer meer dan in koffiebonen. Het cafeïnegehalte in guarana wordt echter geleidelijk vrijgegeven, wat betekent dat de effecten over een langere periode worden verspreid in vergelijking met koffie.
Stimulerende eigenschappen: Door het hoge cafeïnegehalte staat guarana bekend om zijn stimulerende eigenschappen. Het kan mentale alertheid, energieniveaus en fysieke prestaties bevorderen.

Matcha

Matcha is een groene theesoort afkomstig uit Japan. Het wordt gemaakt van jonge theebladeren die worden vermalen tot een fijn poeder. Matcha is rijk aan antioxidanten, waaronder catechinen, vooral epigallocatechinegallaat (EGCG), dat bekend staat om zijn gezondheidsvoordelen. Matcha bevat ook cafeïne, theanine en vitamines en mineralen.

Maca

Maca, wetenschappelijk bekend als Lepidium meyenii, is een kruidachtige plant die behoort tot de kruisbloemenfamilie. Het is inheems in de Andes van Peru en wordt al eeuwenlang gebruikt als voedingsmiddel en traditioneel middel door de inheemse bevolking van Zuid-Amerika. Maca is rijk aan voedingsstoffen en bevat aminozuren, koolhydraten, vetten, vezels, vitamines en mineralen zoals vitamine C, koper en ijzer. Maca wordt vaak beschouwd als een adaptogeen, wat betekent dat het wordt verondersteld het vermogen van het lichaam om zich aan te passen aan stress te verbeteren en het algehele welzijn te ondersteunen. Maca wordt vaak geprezen vanwege de mogelijke voordelen, waaronder het verbeteren van het energieniveau, het bevorderen van het libido en mentale helderheid. Er is echter meer onderzoek nodig om deze beweerde effecten volledig te begrijpen en te bevestigen.

Trimagnesium

Trimagnesium is de chemische verbinding van magnesium met zichzelf, waarbij drie magnesiumatomen samen voorkomen. Het wordt ook wel aangeduid als magnesiumtrimer of Mg3. 

Magnesium zelf is een essentieel mineraal dat betrokken is bij vele biologische processen in het lichaam. Het speelt een cruciale rol bij spierfunctie, zenuwgeleiding, enzymatische reacties, botgezondheid en energieproductie. Het wordt vaak aangetroffen in de natuur in de vorm van verschillende magnesiumverbindingen, zoals magnesiumoxide, magnesiumcitraat, magnesiumsulfaat en magnesiumchloride of magnesium-bisglycinaat. Magnesium in voeding: bladgroenten, noten, zaden, volle granen en vis. 

Hulpstoffen

Op basis van maltodextrine (uit biologische Maïs). Zoetstof is sucralose en steviolglycosiden (uit stevia plantje). Smaakstof is natuurlijk vanille aroma.

Meer informatie
Prijs € 18,95
Packaging 208 g
EAN 8720387834914
Merk Nutrins Voeding
Productvorm poeder
Productgroep sportvoeding
Doelgroep sport
Ingrediënten etiket nutrins pre workout
etiket nutrins pre workout
Andere producten die mogelijk iets voor u zijn!