Vitomune Colostrum

Vitomune Colostrum

Colostrum van Nederlandse koeien en geiten.

Colostrum-concentraat zonder vet. Geen hormonen! Geen bloed-residuen, geen antibiotica

De colostrum van de eerste melking (< 12 uur) wordt diepgevroren, verzameld en in een pharmaceutische produktie-locatie ontdaan van vet en vocht.
Strenge controle vanaf de Nederlandse boer, naar de Nederlandse verzamelaar die met speciale vries-koelwagens de verse biest vervoert (GMP+), de producent (een pharmaceutisch bedrijf in Duitsland) tot de eindverpakker. Vitomune gebruikt uitsluitend colostrum concentraat, het vet en vocht (water) zijn verwijderd.


colostrum concentraat produktie bulk

NIEUW in het Vitomune assortiment: Geiten colostrum.

Korte keten = scherpe prijs. Vitomune colostrum wordt exclusief verkocht door GezondMooiSlank.


Vitomune Colostrum is verkrijgbaar in poeder en in plantaardige capsules en bevat een hoog gehalte aan immunoglobulinen (IGG), minimaal 30%
Colostrum is een hoogwaardige bron van specifieke proteïnen en groeifactoren en kan goed toegevoegd worden aan je Juvo raw green Proteinen-shake, je smoothie, maaltijdvervanger of eiwit-shake.

NIEUW Nutrins heeft colostrum toegevoegd aan haar Super Skin Food.

 

Colostrum met het hoogste percentage aan actieve IG’s. Deze colostrum is gevriesdroogd en niet verhit. De proteïnen (immunoglobulinen) behouden hun structuur, zij denatureren dan niet.

Goed voor de darmfunctie (darmwand en darmslijmvlies) en de weerstand. Voor iedereen die aan de basis van zijn weerstand wil werken en voor sporters, topsporters, afvallers die intermittent fasting combineren met sport en vetverbranding.. Scherp geprijsd! Vergelijk prijzen met andere colostrum-merken en zie de verschillen (colostrum-concentraat bevat per gram meer inhoudstoffen).

Geschikt voor kinderen, volwassenen maar ook voor (moederloze) dieren zoals puppies, kittens of veulens.

Colostrum ondersteunt de weerstand, voor sneller herstel van spieren na (top)sport, voor goede darmfunctie, ondersteunt vetverbranding.

Deze gezondsheidsclaims zijn in afwachting van Europese toelating.

 

colostrum uit NederlandColostrum bank

Eerst krijgt het kalf al zijn benodigde voeding (colostrum). Het restant wordt ingevroren om er vitomune colostrum van te maken. Vitomune werkt samen met de colostrum-bank; als er boeren zijn die colostrum nodig hebben voor hun kalfjes kunnen zij een beroep doen op de colostrum-bank.

Colostrum is de eerste melk van een koe na de geboorte van een kalf. In de eerste 12 uur na het kalven heeft de moedermelk de hoogste waarden aan IG's. Bij mensen werkt dit op dezelfde manier, na de geboorte van een kind maakt de moeder melk aan, ook bij mensen heet dit colostrum. De colostrum van koeien en mensen is nagenoeg identiek. Colostrum van vitomune heeft het hoge gehalte aan immunoglobulinen; 30-45% 

 

Weerstand zoals moeder natuur het bedoeld heeft.

Nederlandse colostrum als dagelijks voedingssupplement ondersteunt het immuunsysteem.

In Brabant zijn 2 ingenieurs vorig jaar gestart met het verzamelen van overtollige colostrum bij Nederlandse boeren. Deze hoogwaardige colostrum, veel mensen kennen dit als biest, wordt vervolgens in een farmaceutische fabriek ontvet en gevriesdroogd tot een poeder en gecapsuleerd voor humaan gebruik. Er wordt alleen de rijkste (gecontroleerde) colostrum gebruikt van de eerste melking.

Colostrum is al eeuwen oud en zeer intensief onderzocht, op het internet zijn ruim 1000 wetenschappelijke publicaties over colostrum te vinden. Colostrum werd al veelvuldig gebruikt voordat de antibiotica (penicilline) werd uitgevonden. Het bevat alle weerstand en informatie voor de nakomeling. Onderzoek in Italië heeft o.a. aangetoond dat colostrum drie keer zo effectief is als griep-medicatie en drie keer zo goedkoop.

Colostrum samenstelling

Biest is een rijke complexe bron met ruim 150 stoffen. De belangrijkste; Aminozuren, Immuun eiwitten (immunoglobulinen). Vitomune gebruikt uitsluitend colostrum met 30% immunoglobulinen.

Groeifactoren, Vitaminen, Cytokinen, Glycoproteïnen, Lactoferrine, Prolactine.
Andere belangrijke inhoudsstoffen: Endorfine, Interferron (IFN), Transferinne, PRP (prolinerijke polypeptiden), Lysozyme, Biotine (vitamine H of B8), Anti-trypsine.

Overzicht van de belangrijkste en meest interessante complexen van werkzame bestanddelen van colostrum:
*    Gfactoren IGF-1, IGF-2, TGF-ß, EFG, VEGF, FGF, GRF, TNF, NGF, PDGF .
*   Immunoglobulinen IgG, IgA, IgE, IgD, IgM .
*   Cytokines Interleukine-1, interleukine-2, interleukine-10, interferonen, TNF.
*   Aminozuren alle aminozuren, met name de essentiële aminozuren.
*   Vitaminen Vitamine A, Thiamine (Vit.B1), Riboflavine (Vit. B2), Pyridoxine (Vit. B6), Cobalamine, foliumzuur, vitamine C, Cholecalciferol (Vit. D3), tocoferol (Vit. E), Ubiquinone (co-enzym Q10 )
*   Mineralen; Natrium, kalium, calcium, magnesium, ijzer, koper, zink, chroom, fosforzuur, Selenium.
*   Organische moleculen Transferrine, Lactoferrine, Creatine, creatinine.
*   Anderen stoffen; Alpha Lactoalbumine, xanthine oxidase, Hemopexin, lysozym, L-Carnitine, Endorfine, Telomerase, Polypeptiden rijk aan Proline .

Colostrum gemaakt van Nederlandse zuivel, veilig en vertrouwd, wereldwijd!

Vitomune is een voedingssupplement. Allergie informatie: Bevat melkeiwitten, niet gebruiken bij overgevoeligheid voor een van de bestanddelen. Ingrediënten: poeder van ontvet gevriesdroogd colostrum-extract (eerste melking!), plantaardige gelatine (vega capsules) 1 gram Vitomune is 10 gram verse colostrum.

colostrum poeder biest colostrum caps

 

Colostrum bulk poeder

Colostrum per 15 kilo of per ton? Bel ons voor een offerte. 055-3672000.

terug naar de pagina supplementen.

colostrum bulk poeder

contact met gezondmooislank
Van hoog naar laag sorteren
Tonen als Foto-tabel Lijst

5 producten

per pagina
Van hoog naar laag sorteren
Tonen als Foto-tabel Lijst

5 producten

per pagina