Lokale opslag lijkt te zijn uitgeschakeld in uw browser.
Voor de beste gebruikservaring, moet u lokale opslag inschakelen in uw browser.

Nutrins Collageen C 225 gram

Collageen poeder (met hyaluronzuur) en liposomaal vitamine C.

Nutrins Collageen C 225 gram is te bestellen in veelvoud van 1

Collageen poeder met liposomaal vitamine C

45 porties (225 gram) collageen polypeptiden rijk aan hyaluronzuur (5%) aangevuld met liposomaal vitamine C (ascorbinezuur / ascorbaat). Met natuurlijk aroma van vanille. Lekker en gemakkelijk door zuivel, shake of water. Deze korte keten collageen bevat van nature hyaluronzuur: minder rimpels door ondersteuning van vochtbalans en elasticiteit.

€ 28,95
Beschikbaarheid: Op voorraad
SKU
Nutrins Collageen C
  • Koop 2 voor € 26,06 en bespaar 10%

Collageen

Bovine collageen-peptiden, type 1 (huid en beauty). Gemaakt uit koeien-huid van Europese runderen (gecontroleerd en veilig, dus zonder antibiotica en zonder hormonen). Gecertificeerd 100% Halal en BSE-vrij! Met behulp van gecontroleerde warmte en enzymen worden de grote collageen-deeltjes sterk verkleind tot peptiden die goed verteerd (= opgenomen) kunnen worden. Nutrins heeft gekozen voor bovine-collageen in plaats van vis-collageen. De typen collageen vanuit de koe passen beter bij de doelstelling van dit product: een mooie jonge huid.

Vitamine C draagt bij aan de vorming van collageen wat van belang is voor de huid. 

Waarom collageen poeder?

Collageen is een eiwit dat je zelf aanmaakt. Ongeveer 30% van je eiwit-voorraad bestaat uit collageen. Je vindt het terug in je huid, spieren, kraakbeen, botten, haren, nagels en bloedvaten. 70% van je bindweefsel bestaat uit collageen. Niet voor niets gebruiken sporters en senioren graag extra collageen. In combinatie met vitamine C in de liposomale vorm helpt het bij het behoud van mooie huid met minder rimpels. Dat kan al ontstaan vanaf je 25-ste levensjaar omdat dan de aanmaak van dit lichaamseigen eiwit langzaam afneemt. Het collageen-eiwit geeft samen met elastine stevigheid, structuur en elasticiteit aan je huid.

Binnenkort nieuwe verpakking

Nog een paar weekjes en de nieuwe verpakking wordt uitgeleverd.

collageen poeder met vitamine C

Collageen met vitamine C

Collageen poeder met liposomaal vitamine C omdat deze 2 samenwerken. Vitamine C is van belang voor het behoud van een gezonde huid *.

Nutrins kiest voor de optimale opname

Collageen poeder dat niet gehydrolyseerd is moet door de spijsverteringsenzymen op het juiste moment worden verkleind om opgenomen te worden in de dunne darm. Onze gehydrolyseerde collageen is onder gecontroleerde condities "voorverteerd" door enzymen. Zij maken van het grote collageen-molecuul zogenaamde poly-peptiden, een paar aminozuren bij elkaar. Onze "klein-geknipte collageen-peptiden worden maximaal opgenomen. In deze blog lees je meer over hydrolyse. Wij kiezen uiteraard voor vitamine C in de liposomale vorm. Lees hier alles over liposomen. Kun je dit eiwit ook uit voeding halen? mmm ja en nee. Bouillon, vlees, gelatine (gummie beren), fruit, knoflook en avocado bevatten ook collageen maar niet in de best opneembare vorm, niet gehydrolyseerd dus.

Collageen met vanillesmaak

Ons collageen-poeder heeft een neutrale smaak van zichzelf, toch voegen wij een beetje natuurlijk aroma toe, zo smaakt het lekker naar vanille. Dat is aangenaam als je collageen elke dag wilt suppleren.

Soorten en typen

In totaal zijn er 28 soorten waarvan type 1 het meeste voorkomt in lijf. De grondstof van bovine-collageen (runderhuid) bevat het meeste van dit type 1.

Combineren met andere supplementen

Nutrins heeft al vitamine C toegevoegd. Van nature bevat het hyaluronzuur. Hyaluronzuur is een natuurlijk voorkomende stof in het menselijk lichaam en andere organismen. Het is een type glycosaminoglycaan, wat een lange keten van suikers (polysacchariden) is en een essentieel onderdeel van bindweefsels vormt. Hyaluronzuur speelt een cruciale rol bij het behoud van een gezonde huid, gewrichten en oogweefsels. In de huid helpt het om de huid gehydrateerd te houden door watermoleculen vast te houden, waardoor het bijdraagt aan de elasticiteit en vochtigheidsniveaus van de huid.

Collageen-supplementen worden vaak gecombineerd met omega-3 visvetzuren en een goede multivitaminen. Altijd op basis van een gezonde leefstijl en een gezond gevarieerd dieet. Nog meer voeding voor je huid? Bekijk hier ons Super Skin Food.

Collageen poeder

Versterk je collageen-supplement

Nieuw de Super Skin Booster, een supplement om het collageen-metabolisme te versterken.

Meer informatie
Prijs € 28,95
Packaging 225 g
EAN 08720387834488
Merk Nutrins Voeding
Productvorm poeder
Productgroep proteïnen, beauty
Doelgroep man, vrouw, sport, senior, huid
Extra

Elke batch collageen is voorzien van een batch-specifiek analysecertificaat.

collageen analyse certificaat
Andere producten die mogelijk iets voor u zijn!