Lokale opslag lijkt te zijn uitgeschakeld in uw browser.
Voor de beste gebruikservaring, moet u lokale opslag inschakelen in uw browser.

Nutrins Omega Puur 300 ml

Omega Puur Verse visolie rijke aan omega-3 en vitamine D3

Nutrins verse vloeibare visolie - Omega-3 drinkolie in vershoudverpakking

Omega Puur; Nummer 1 in versheid, premium kwaliteit visolie met de laagst mogelijke totox-waarde. Superverse kabeljauw omega-3 met vegan vitamine D. In alu-vershoud-verpakking. 300 ml = 60 porties / twee maanden.

€ 32,95
Beschikbaarheid: Niet op voorraad
SKU
Nutrins verse visolie
  • Koop 2 voor € 29,66 en bespaar 10%

Omega-3 drinkolie met vitamine D3

Premium-kwaliteit omega-3-olie. Verpakt in alu-sta-zak. De verpakking vervormt en voorkomt dat er zuurstof bij de olie komt. De olie blijft zijn goede smaak behouden. Drink-olie die ranzig wordt is vies en de EPA en DHA vetzuren worden dan minder goed opgenomen in de spijsvertering. De aluminium-verpakking is de beste bescherming tegen licht en zuurstof.

Nutrins werkt met de eerste kwaliteit visolie van Vesteraalens. De vissers verwerken direct na de vangst als eerste (premium) onze kabeljauw: hoe sneller, hoe verser, hoe effectiever. De vis-olie is duurzaam, alles van de gevangen vis wordt gebruikt. Uiteraard zijn wij trots op onze keurmerken: Orivo, Friend of the Sea, Halal en G.O.E.D.. In deze blog lees je meer over het Orivo-keurmerk. Afvullen doen wij met een digitale robot in het donker en onder stikstof zodat er geen licht-schade en zuurstof-schade ontstaat.

CLO, cod liver oil, hoogste kwaliteit in de markt met initiële TOTOX-waarde van <2

ingrediënten: Arctische kabeljauw-lever-olie (FF kwaliteit), natuurlijk citroenaroma (klein beetje), natuurlijke tocopherol (vitamine E als antioxidant) en cholecalciferol 10 mcg, 100% van de RI (vegan vitamine D3). Pure verse visolie, onverdund dus zonder olijfolie. Van nature bevat deze visolie per portie 120 mcg vitamine A (gemiddeld), dat is 15% van de RI. (ADH vitamine A).

300 ml = 60 porties van 5 ml

Voedingswaarde per 5 ml

  • Energie: 170 kJ / 41 kcal
  • Visolie: 4,6 g
  • Verzadigde vetzuren: 0,7 g
  • Enkelv. onverz. vetz.: 2,3 g
  • Meerv. onverz. vetz.: 1,6 g
  • Omega-3 vetzuren: 1,1 g
  • DHA: 0,5 g
  • EPA: 0,4 g
  • ALA: 0,2 g

Omega-7: 0,5 g per portie (C16 palmitoleïnezuur en C18 vacceenzuur)

Gebruik de verse visolie dagelijks (5 ml) 1 dessertlepel, geschikt voor kinderen vanaf 3 jaar. Meng de olie door yoghurt, smoothie of drink het puur. De premium kwaliteit en de vershoudverpakking zorgen voor een prima smaak. Vers = niet opboeren!.

Lees in deze blog meer over de versheid van onze visolie.

 

 

Produktomschrijving: Natuurlijke pure winterised visolie. Gemaakt van verse kabeljauw-lever. /p>

De levers worden aan boord direct verwerkt. Onder zorgvuldig gecontroleerde omstandigheden wordt de olie gezuiverd met 100% aandacht voor het minimaliseren van oxidatie. Dat proef je! Uitsluitend zeer verse grondstoffen komen in aanmerking voor de Nutrins produktie. De heldere lichtgele olie heeft een constante kwaliteit, de smaak en geur zijn altijd hetzelfde.

Waarom is Nutrins omega-3-olie duurzaam?

De kabeljauw wordt gevangen in de Noorse ijszee, ten westen van de Lofoten. Alles van de vis wordt gebruikt voor menselijke consumptie, voor het maken van voedingssupplementen en voor dierenvoeding. Direct na de vangst wordt de verse lever apart gehouden voor de premium vis-olie. Voor premium visolie worden geen extra vissen gevangen. De vangst voor human visconsumptie is voldoende voor de productie van onze supplementen.

Vloeibare visolie is een duurzaam produkt van zeer hoge kwaliteit. Versheid staat gelijk aan effectiviteit van de omega-3. Let op: goedkopere vis-olie moet gecapsuleerd worden anders stinkt het en ontstaan er oprispingen. Je lichaam reageert dan met een duidelijk antwoord: deze geoxideerde vis-olie moet eruit.

Sommige visolie wordt gemaakt van uitgeperste sardientjes en ansjovis. De sterk stijgende vraag naar omega-3 heeft inmiddels geleid tot een te sterke afname in de hoeveelheid beschikbare vis (sardienen en ansjovis). Deze kleine vissen staan aan het begin van de voedsel-keten. Een afname betekent dat grotere vissoorten minder voeding beschikbaar hebben.

Hoe werkt Orivo?

De analisten van Orivio bezoeken de visgronden in het noorden van Noorwegen. Zij vangen zelf enkele kabeljauwen. Deze referentie-vangst wordt geconditioneerd opgeslagen in de vriezer van Orivio. Leverancier Vesteraalens, de producent van de Nutrins Omega-3, levert monsters van haar produktie aan. Vervolgens wordt het DNA van de vesteraalens vangst vergeleken met de referentievangst. Het DNA moet 100% identiek zijn, daarna wordt het keurmerk afgegeven. Zo kan de consument erop vertrouwen dat onze producten uitsluitend kabeljauwlever-olie uit de Noorse zee krijgt. Met deze vergelijking weet je ook zeker dat er alleen maar vetzuren uit de lever zijn gebruikt en geen vetten uit snijafval, andere soort vissen of kabeljauwen uit kweek of uit andere vangstgebieden. Nutrins gebruikt uitsluitend de pharmaceutische FF-kwaliteit omdat dit type het laagst mogelijk oxidatie-getal heeft. De laagste totox-waarde. Alles voor een maximale absorptie in het lichaam.

Meer informatie
Prijs € 32,95
Packaging 300 ml
EAN 8720387834228
Merk NUTRINS OMEGA
Productvorm olie
Productgroep vetzuren, beauty
Doelgroep kind, man, vrouw, sport, senior
Andere producten die mogelijk iets voor u zijn!