Lokale opslag lijkt te zijn uitgeschakeld in uw browser.
Voor de beste gebruikservaring, moet u lokale opslag inschakelen in uw browser.

Kinderen

Speciale voedingssupplementen voor kinderen

Laat kids zich maximaal ontwikkelen

Speciale voeding en supplementen voor kinderen.

Baby? Pro-Ven heeft speciale probiotica voor babies ontwikkeld. Daarna vanaf 1 jaar begint de kinderserie, probiotica tot en met je 16e levensjaar. Daarna zijn er 8 verschillende probiotica voor volwassenen. Met dit handige overzicht kun je snel voor jou de beste probiotica kiezen.

Vanaf 14 jaar is een kind al volwassen genoeg om ook gemakkelijk gezond te eten met Nutrins vegan whole meal.
Snel, gemakkelijk, lekker, volledig en gezond.
Onder de 14 jaar is Nutrins een gemakkelijke maaltijd component, bijvoorbeeld als ze geen groenten lusten. Om gemakkelijke extra groenten en fruit "toe te voegen" kan de Nutrins Shake booster gebruikt worden.
Gebruik maaltijdshakes in een halve dosering en gebruik de Nutrins als maaltijdcomponent.

Kinderen moeten ook voldoende essentiële vetzuren eten, lusten ze geen vis, zorg dan voor andere bronnen omega-3.
Noten, zaden of een supplement. Kinderen die te weinig volkoren, groenten en fruit eten hebben een tekort aan vezels. Pro-Ven heeft aan de baby- en kinder-produkten vezels toegevoegd.

Speciaal voor all day happy day is er Orkestra.

Orkestra bevat 100% plantaardige ingrediënten, speciaal samengesteld voor mensen (12 - 80 jaar) die impulsief en snel afgeleid zijn en, die zich ook slecht kunnen concentreren.

orkestra all day happy day kinderen

De makers van Orkestra & Study-Master

Waarom wij werken aan een All-Day-Happy-Day voor iedereen Als pionier in de wereld van zelfzorg en phytotherapie hebben wij meer dan 50 ervaring in dit vak. In die jaren hebben wij continue gestreefd naar effectieve produkten gebaseerd op de laatste science.

Drukke kinderen

Met de jaren hebben wij uiteraard ook zelf gezondheids-uitdagingen ervaren. Onze dochter was erg druk. In het begin van de 70-er jaren bestond ADHD officieel niet eens. Het heette toen dat kinderen “wel erg veel energie hadden”. Maar toen ook op school werd verteld dat de concentratie niet optimaal was en dat er bij “en nu stil zijn en stil zitten” niet echt ander gedrag werd vertoond, gingen wij ook toen al nadenken.

Rust op de kleuterschool

In de loop der jaren hebben wij verschillende dingen geprobeerd. Wat is de invloed van voeding? Was het suiker of toch die kleurstoffen en e-nummers? Ja er waren uiteraard ook allergieën, maar toen wist je nog niet dat allergie en druk gedrag met elkaar in verband moesten worden gebracht. Vanuit de vitaminen- en mineralen, de orthomoleculaire leer, werden er steeds meer onderzoeken gepubliceerd. Van neuro-transmitters tot B-vitaminen en rustgevers. Gekeken naar de kennis die in de fytotherapie werd ontwikkeld keken wij naar thee, kruidencapsules en extracten.

Na jaren zoeken, leren, proberen en ervaren hebben wij uiteindelijk zelf het initiatief genomen; een eigen formule ontwikkeld gebaseerd op onze kennis en ervaring gecombineerd met de nieuwste conclusie die wetenschap ons biedt. Een combinatie van aminozuren en kruiden, het beste uit de fytotherapie en de orthomoleculaire wetenschap. Samen met rust en regelmaat!

Eindexamen-stress

Na dit succes zijn wij ons gaan specialiseren. De kinderen werden groter en waren al een stuk rustiger en meer in balans. Toen gingen zij naar de middelbare school en moest er geleerd worden, toetsen gemaakt worden, en vooral; eindexamen gedaan worden. Wij doken weer in de wetenschap en ontwikkelden weer een mooi voedingssupplement speciaal voor eindexamen en studenten.

All day happy day

En wij gaan door! wij wensen iedereen elke dag een gelukkige dag, oftewel All-Day-Happy-Day. De makers van Orkestra & Studymaster.  Nieuw is de L-theanine Fortissimo die gecombineerd kan worden met de Orkestra,

Kinderen
Van hoog naar laag sorteren
Tonen als Foto-tabel Lijst

6 producten

per pagina
Van hoog naar laag sorteren
Tonen als Foto-tabel Lijst

6 producten

per pagina