Normale prijs: € 25,95

Speciale prijs: € 25,94

Orkestra All Day Happy Day
Meer foto's

Orkestra All Day Happy Day

Orkestra voor kinderen

Beschikbaarheid: In voorraad

EAN: 8716064301176

Orkestra, unieke plantaardige formule, hoog gedoseerd Phytoplankton rijk aan EPA en DHA (omega-3), optimale opneembaarheid, betere zuurstofproduktie, bron van energie, ondersteunt weerstand, concentratie en doorbloeding.
Webwinkel Keurmerk en klantbeoordelingen
+ Aan verlanglijst toevoegen

All Day Happy Day

Orkestra, een harmonieuze formule

100% plantaardige ingrediënten, speciaal samengesteld voor mensen (12 - 80 jaar) die hyperactief, impulsief en snel afgeleid zijn en, die zich ook slecht kunnen concentreren.

60 kleine vega capsules. Slechts 2 capsules per dag.

Per 1 capsule;
Marine phytoplankton 350 mg Marine phyto is een eencellige algensoort, een duurzame bron van eiwitten en meervoudige vetzuren (EPA en DHA) en vitaminen en mineralen. L-Theanine 100 mg L-theanine  is een aminozuur dat wordt gewonnen uit jonge thee-bladeren (witte thee). Glidkruid 50 mg Scutellaria Laterifolia.

Kinderen jonger dan 13 jaar: dagelijks 1 capsule.
13 jaar en ouder: dagelijks 2 capsules.
Dosering innemen met water ruim voor de maaltijd.

Unieke plantaardige formule, met  Phytoplankton rijk aan EPA en DHA (omega-3).

Het hoofdbestandsdeel Marine Plankton is een eencellige algensoort, deze algen worden gezien als "de moeder van alle voeding". Plankton is een duurzame bron van eiwitten, essentiële vetzuren (EPA en DHA) en het bevat meerdere aminozuren, vitaminen en mineralen.
Het tweede belangrijke bestandsdeel is L-theanine, een aminozuur uit jonge witte thee-bladeren. Rustgevend, maar niet versuffend.

orkestra all day happy day 60 capsules

Een Nederlands voedingssupplement


AANBIEDING 180 capsules Orkestra (3 x 60) van € 77,85 nu voor € 69,95 Klik hier

rustig lief reinheid regelmaat kinderen orkestra voedingssupplement

Nieuw van de makers van Orkestra

Studymaster, flow, energy en concentratie voor je huiswerk, toets, tentamen en examen.
studymaster concentratie fitheid geheugen voor studenten

Ingrediënten

Marine phytoplankton (uit schone zee)


350 mg Zoutwateralg, sterk in produktie van zwavel. De hoeveelheden proteïnen (> 60% !), chlorophyl, vitamines, mineralen, spoorelementen, polysachariden, nucleotiden, aminozuren, omega-3 vetzuren, D.N.A. en R.N.A. Phytoplankton wordt 100% opgenomen door het lichaam.

L-Theanine (natuurlijke vorm)

100 mg L-Theanine is een aminozuur dat voorkomt in de bladeren van zwarte thee (Camellia sinensis). Het geeft thee zijn specifieke smaak. L-theanine speelt een rol in verschillende neurotransmitter-systemen.

Glidkruid 50 mg

Scutellaria wordt in de phytotherapie al eeuwen gebruikt.
 

Portie

100 gram

Toepassing

Kinderen vanaf 13 jaar 2 capsules per dag Onder de 13 jaar 1 capsules per dag. Niet gebruiken bij zwangerschap, lactatie of overgevoeligheid voor 1 vn de ingrediënten.
Wij gebruiken cookies om op basis van je bezoek aan de verschillende pagina's en websites ons aanbod en onze content beter af te stemmen op bezoekers en om onze marketinginspanningen te meten. Meer details hier.
x
Loading...